Kiedy MOH:Pacific Assault???????
Nie moge sie doczekac tej czesci Medala przeszedlam wszez i w wdloz na wszystkich poziomach no za wyjatkiem 2 dogrywki Brea.........ht z misja z masztem radiowym no nie dalem rady teraz czekam z utesknieniem na Medala z Pacificu kurcze kiedy on juz bedzie czy ktos wie dokladnie kiedy to nastapi czekam i pozdrawiam was serdecznie fani M.O.H.AA. do zobaczenia na multy w boju......
A chcialem powiedziec wam ze bardzo polubialem gosci ktorzy walcza bazukami podziwiam ich bardzo czasami chce mi sie smiac z gosxcia co przycupnie w miejscu odradzania sie przeciwnika i wali z bazuki przewarznie sam ginie ale ile fragow zdobywa i co chwile wciska odezwe hurrrrrrra i dobry team super wiecej takich zolnierzy a trzeba badzie odradzxac sie nie widzialnym i ewakuawc sie w bezpieczne miejsxca brawo dla zolnierzy walczacych bazukami przeciw pancernymi na i tak juz biednych zolnierzy zwlaszcza rosyjskich co maja skiny jak nasi polscy zbieracze zlomu.Do gosci grajacych tymi wlasnie narzedziami zbrodni z szacunkiem traktujcie przeciwnika a zobaczycie jak bardzo moze byc wspaniala gra karabinem lub pistoletem nzprawde sprobujcie powalczyc fer a zobaczycie jak bedziecie szanowac kazdy kolejny frag nie bedzie ich 60-70 jak to jest z bazuka a bedzie ich 20-30 ale jak ciezko i wspaniale zdobytych czy nie mam racjii moze nie ale ja sam osobiscie nigdy nie uzywam bazuki ani shotgana i jestem z tego dumny chociarz czasami mi nie idzie w grze ale nie wezme w dlon tych broni moze pieprze teraz od zeczy ale jestem normalnym i zarazem wiernym graczem M.O.H.AA milej gry i malych pingow zyczy Marek.