Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > w00t =)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

w00t =)

Heh, OGO zapodal topiciem... Dobra, swietujmy 1000 posta

Ale poniewaz bez sensem IMO byloby dodawanie nowego topicu, ktory nic ciekawego nie wnioslby do boarda postanowilem cosik wypocic. No i tak se pomyslalem, ze zarzuce Wam moim opowiadaniem, ktore napisalem jakis czas temu i za ktore dostalem 5+

Mam nadzieje, ze sie opowiadanko spodoba. Jak bede mial czas do dopisze dalsza czesc. Aha, kiedys ktostam sie mnie pytal co znaczy ASHGARTIAN, czyli to co widnieje przy mojej xyvce... Tak wiec to opowiadanie w jakis sposob odpowie na to... A byc moze zada wiecej pytan? =>

Załącznik: whoim[1].zip
Załącznik został 55 razy przeglądany.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

screen na upamietnienie

Załącznik: team-whitep.gif
Załącznik został 209 razy przeglądany.

Old Post 25-09-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Juhuuuuu!!!!!!!!!!!

Swietujemy i czytamy =]]]

A oto ta pamiętna chwila na irc :

Old Post 25-09-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Old Post 25-09-2001 14:29
DEiMOss
sharimurai

Re: w00t =)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Heh, OGO zapodal topiciem... Dobra, swietujmy 1000 posta

Buahaha, 1002 cosik mi siem IE *****...
A co do wypracowania, to jest typowym opowiadaniem tego typu, nic nowego ale 5+ zasluzenie.

Old Post 25-09-2001 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

congratulations...

Old Post 25-09-2001 16:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

to wsiewo charoszewo i prijatno... ja niedawno swietowalem 200ke... OGO to uwiecznil...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 25-09-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Gratulacjonns - troche nie po polskiemu, ale co tam... Strzykam na to...
Dobra... Opowiadanko czytalem jeszcze pshed premierą i mi sie oczywiście (a może oczystojcie) podobalo!

Coz moge dodać...
Trzeba to uczcić... Sweep - kiedy wyskoczymy na ... ten tego ... bezalkocholowe??? =]

Old Post 25-09-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

jak moj kolega mial osiemnastke
to dostal 18 razy pasem...

Old Post 25-09-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no zazwyczaj taki zwyczaj () panuje na 18-tkach

Old Post 25-09-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Thumbs down

To ja *******e taka osiemnastke!!! Nie pshyjeżdżajcie!!! BLEE!!!

Old Post 25-09-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Muahahahaha, gibb, strzez sie! Niech no tylko cie wtedy dorwe! A super bedzie jak to bedzie w piatek to na probie od wszystkich dostaniesz

Old Post 25-09-2001 20:27
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ja pamiętam jak stukła mi 100, sporo się "nastarałem" żeby osiągnąć tą liczbę... dopiero po tej stuwie skumałem że tak naprawdę liczba postów nie ma większego znaczenia... i wogle BTW Congratulations

Old Post 25-09-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Kurcze - to ja musze czekac do 2000-ecznego posta...

Old Post 25-09-2001 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Swietujemy i czytamy =]]]

Sweep'ujemy a nie swietujemy ;D

Old Post 25-09-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Kurcze - to ja musze czekac do 2000-ecznego posta...

ale juz zaraz 1500

Old Post 25-09-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

i tak xenoma juz nikt nie pobije...

Old Post 26-09-2001 10:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Cool

Heh..xen0m juz 2252 - ja niedloogo do 1000 dotre

Old Post 26-09-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Wy tu mowicie o 1000, 2000 a ja ledwo ledwo dochodze do 500 .. KTO MI ODDA KILKASET POSTOW ?

Old Post 26-09-2001 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Muahahahaha, gibb, strzez sie! Niech no tylko cie wtedy dorwe! A super bedzie jak to bedzie w piatek to na probie od wszystkich dostaniesz

A skad wiesh że zespol bedzie jeszcze istnial i jezeli bedzie istnial to kto bedzie w nim gral. Wshystko sie może zdazyc...
Może z powodu kiepskiej gry mnie wykopiecie z zespolu przed moimi urodzinkami. Hmm... a może z okazji III WW do woja mnie wezmą... Brr!!! Aż mi ciarki po plerach chodzą...
A może porwą mnie kosmici i zwrocą dopiero po urodzinach...

Old Post 26-09-2001 15:07
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
Wy tu mowicie o 1000, 2000 a ja ledwo ledwo dochodze do 500 .. KTO MI ODDA KILKASET POSTOW ?

A ja ? ;>

Old Post 26-09-2001 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek

A ja ? ;>

a ja mam to w doopie... nie zawsze ilosc swiadczy o jakosci

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 26-09-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
a ja mam to w doopie... nie zawsze ilosc swiadczy o jakosci

Typowa gadka krotkokutah`owcow - "nie zawsze wielkosc swiadczy o jakosci"

Old Post 26-09-2001 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

no wiesz... wielkosc owszem sie liczy, ale ilosc... zostane przy 1

Old Post 26-09-2001 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

****, yebany IE

Old Post 27-09-2001 13:25
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
no wiesz... wielkosc owszem sie liczy, ale ilosc... zostane przy 1

Nom, jeden w dzisiejszych czasach to minimum do pelnego zaspokojenia potrzeb kobiety

[ w tle: Nirvana - Dump ]

Old Post 27-09-2001 13:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions