Re: Opluwajcie SiĘ Dalej...
quote: Napisane oryginalnie przez ggg
a dojdziecie do nikąd...
bardzo nie podoba mi się, że w polskiej rodzinie klanów BHD pojawiło się tyle prawdziwych waśni, złości i nienawiści. Powoli zaczyna to przypomniać politykę i wojnę, coś od czego chcę uciec wspólnie z kumplami grając razem z innymi klanami,
bardzo nie podoba mi sie to, ze niektorzy zamiast darzyc do porozumienia chca za wszelka cene udowodnic swoje racje, nie myslac o kolegach, dla ktorych kumple z TS sa wazniejsi od wygranej w lidze,
bardzo chciałbym abysmy nauczyli rozwiazywac sie problemy i podejmowac przemyslane decyzje zamiast pochopnych, abysmy czasem potrafili wstrzymac sie od glosu zamiast go zabrac...
to jedno co moge zrobic - zabrac glos...
nigdy nie jest za pozno, zeby sie pogodzic...
aż sie łeska w oku kręci
ale masz rację 3xg
słuchajcie. a może zróbmy tak, że wszystkie nasze rozgrywane towarzyskie czy inaczej - 4fun spotkania będziemy zapisywali na jednej, wspólnej tabeli. bez nagród, sponsów, ot tak dla zabawy. zrobi sie jakiś sajdzik z wynikami spotkań, zbierze sie adminów klanowych do określenia zasad, pogra sie nie tylko tdm czy tkoth.
może jakoś ruszy sie to wkońcu z miejsca. myśle, że może być z tego przednia zabawa bo jak nic z tym nie zrobimy to dupa zbita

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|