Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Adam Małysz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
el_doopa
Guest

Adam Małysz

Jutro w Zakopanym odbedzie sie konkurs pucharu swiata w skokach narciarskich, jak pewnie zauwazyliscie Adam nie jest obecnie w najlepszej formie, ale mimo wszystko nie potrafie zrozumiec ogolnej nagonki i naciskow na jego osobe w prasie, telewizji i innych mediach, absurdalne wydaja mi sie zarzuty wobec Tajnera jakoby to byla jego wina, pojawily sie nawet glosy ze zostanie on zwolniony, trzeba sobie usiadomic ludzie ze Malysz to tez czlowiek i moze mu sie zdarzyc gorsza forma, pozostaje nadzieja ze w jutro i w dlaszej czesci sezonu bedzie mu lepiej szlo; trzymam kciuki!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2004 19:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Małysz! Małysz? i po Małyszu... nikt nie jest stanie skakać przez kilka lat z rzędu totalnie ownując oponentów. Jeśli ten sezon bedzie totalnie beznadziejny to może za rok się uda z nowu.

Klickając ten topic miałem cichą nadzieję że zobacze znowu link pcinfo

Old Post 16-01-2004 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja wogole nie kumam tej calej wielkiej pompy wokol malysza itp.. fajnie caly narod swietuje jak sie mu powidzie itp ale dajcie spokoj czlowiekowi jak troche gorzej skacze... a nie wszyscy od razu ze kleska itp...

Old Post 16-01-2004 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Klickając ten topic miałem cichą nadzieję że zobacze znowu link pcinfo

el_doopa to nie wisniowy fokule el_ mi pachnie johnem bravo

a co do malysza - polscy kibice "sa po*******eni zdeczka, wiec trzeba ich wyjebac z naszej paczki bo zawadzaja jak s*****syn"

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 16-01-2004 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

******** ta malyszomanie! *******ic ja! wypierdalac mi z tym gownem ***** jebana mac! mam dosc! dosc ***** tego *******onego malysza! skoki na nartach to nie jest sport! to cos jak konkurs spiewu dla dzieci z porazeniem mozgowym! dostaje sraczki jak slysze nazwysko malysz!

/me spieprza do kibla

Old Post 16-01-2004 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Infi: bądz tolerancyjny, asertywny i w ogole :>
IMO szkoda :> Jakoś nie byłem jego super fanem, ale czasem (rok temu) oglądałem jego skoki. Już mi sie znudziło

maslav: alien ma racje... mylisz el_doope z wsiowym8

Old Post 16-01-2004 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Infi zazdroscisz ? :O
Ja fanem nie jestem i nie bylem ale lubilem poogladac skoki... teraz juz mi przeszlo :}

Old Post 16-01-2004 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tam widzac skoki zastanawiam sie kiedy ktorys spadnie na leb i sie rozciapka... chyba jakas sadystyczna dusza we mnie siedzi

Co do Adama... coz... raz na wozie raz pod wozem ..

Old Post 16-01-2004 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

maslav: alien ma racje... mylisz el_doope z wsiowym8

taki nick z doopy, wiec myślałem że to jego kolejne wcielenie

Old Post 17-01-2004 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

a ja juz w tamtym roku nie moglem na niego patrzec... bo i ilez mozna ? jak dla mnie skoki to najnudniejszy sport swiata - moze jeszcze bierki wodne sa mniej fascynujace. a tu taka podjarka... gdyby adam byl dobry w te bierki to wszyscy by sie bierkami fascynowali. w kazdym razie dobrze ze zaczal wtapiac bo przynajmniej wszedzie nie jest o nim tak glosno jak rok temu... "bo az sie balem lodowke otwierac"...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 17-01-2004 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
******** ta malyszomanie! *******ic ja! wypierdalac mi z tym gownem ***** jebana mac! mam dosc! dosc ***** tego *******onego malysza!

Imo przeginasz, juz dawno nie ma czegos takiego jak Malyszomania.

BTW. Jak spytac kto oglada TV to wszyscy mowia, ze prawie wcale Ja jakos od 3 miesiecy nie ogladam TV i o malyszlu nie slysze prawie nic

Old Post 17-01-2004 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
******** ta malyszomanie! *******ic ja! wypierdalac mi z tym gownem ***** jebana mac! mam dosc! dosc ***** tego *******onego malysza! skoki na nartach to nie jest sport! to cos jak konkurs spiewu dla dzieci z porazeniem mozgowym! dostaje sraczki jak slysze nazwysko malysz!

/me spieprza do kibla

:* !

Old Post 17-01-2004 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

No zaczeli skakac. Kto oglada ?

Old Post 17-01-2004 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja napewno nie

Old Post 17-01-2004 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

glupi sport, za duzo zalezy od pogody :E sux0r

Old Post 17-01-2004 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

prawie wygral wiec chyba znow wszystko od poczatku

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 17-01-2004 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Krowy lepiej skacza na nartach

Old Post 17-01-2004 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ogladalem kilka ostatnich skoków w tym Małysza :>
No nieźle skoczył...

Old Post 17-01-2004 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
el_doopa
Guest

welcome back!!

Old Post 17-01-2004 22:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Ej spokojnie spokojnie
Jak to sie mowi - jedna jaskolka wiosny nie czyni

Old Post 17-01-2004 22:37
el_doopa
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Ej spokojnie spokojnie
Jak to sie mowi - jedna jaskolka wiosny nie czyni

Dzisiaj potrwierdzil swoja forme, miejmy nadzieje ze zachowa ją jak najdluzszej.

Old Post 18-01-2004 16:07
rcube
KOSZ

Dokladnie Co Malysz to Malysz drugie skoki znowu ma najlepsze, wraca wielka forma. Jest moze , ba trzeba wiezyc ze zdobedzie jush 4 Big Krysztalowa Kule

Dzisaj suma obu skokow Malysza byla wieksza od sumy skokow Austriaka o 0.5 metra wiec..... wiecie jeszcze 2 lata temy bysmy pozabijali sedziow, wygwizdali Hoellwartha, i wogole bylby smutek bo Malysz zwlaszcza w sobote "dopiero" drugi. No bo dzisiaj to "sedziowie odebrali " mu zwyciestwo

Old Post 18-01-2004 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

e tam.. *******ic malysza i cala ta szopke

Old Post 18-01-2004 18:23
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Zauwazylem ze jak malyszowi sie lepiej skok pofarci, to mi spada forma w qw... i odwrotnie, jak spada zaraz za wyskocznia, to calkiem ladnie mi sie fraguje... Tak wiec - malysz sralysz :>

Old Post 18-01-2004 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Wazne ze chociarz 2 To fakt ze przesadzaja z tym malyszem ze formy nie ma....ale teraz mu sie pofarcilo w skoku i juz w wiadomosciach gadaja ze malysz wraca do swojej starej formy....gowno prawda.

Saari&Gazi....jakie macie piekne fotki...nic sie nie zmieniliscie od momentu kiedy widzialem was poraz ostatni

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 18-01-2004 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

i tak najlepszy był koles co spadł z ławki z ktorej startują
;D

quote:

Saari&Gazi....jakie macie piekne fotki...nic sie nie zmieniliscie od momentu kiedy widzialem was poraz ostatni

Tam w tle Saari to ja

Old Post 18-01-2004 20:07
DeZo
Veteran (Ogre)

Hehe....za duzo to cie nie widac Co to za akcja z tym gosciem co spadl ?? Bo nie widzialem

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 18-01-2004 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:

Tam w tle Saari to ja

Raczej twoja Szczęką.

Old Post 18-01-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Tam w tle Saari to ja

No bo widzisz Alienek to jest tak specjalnie bo widzisz jakbys kiedys byl w Krakowie i pisal ode mnie to ludzie beda wiedziec ze pod moim nickiem mozesz tez siedziec ty no bo jestes czesciowo na awatarze

Old Post 18-01-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Old Post 18-01-2004 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:00.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions