Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Dziwny news TOMKA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Dziwny news TOMKA

Każdemu zapewne wiadomo, że klany SLS i PFT rywalizują ze sobą. Wszystkie działania w tej "wojnie" klanowej do tego momentu rozgrywały się tylko i wyłącznie na serverach.
Fakt bana dla naszych klanowiczów lub w innych przypadkach innych osób nie dziwi, lecz umieszczenie newsa na temat bana na stronie www.bhd.fpp.pl rozbudza wyobraźnię. Od newsów na temat bana na serverze MOST-PL jest strona servera wszystkim dobrze znana . Dające dużo do myślenia jest to iż newsa napisał członek klanu PFT-TOMEK. Ciekaw jestem czy podobna sytuacja z banem jeśli, wystąpiła by w klanie PFT lub innym, zostałaby opisana przez TOMKA w ten sposób na tej stronie. Widać, że klan PFT zamierza rozpocząć walkę poza serverami, polegającą na przepychaniach ustnych.

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2004 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Dziwny news TOMKA

Wydaje mi sie ze sytuacja opisana w NEWSie jest poprostu ostrzeżeniem i po to została umieszczona. Co do opisanej sytuacji przez Tomka to mogło byc tak jak Tomek pisze jak rówie dobrze mogło byc tak jak pisze Im. Często zdarzają sie sytuacje ze gracze, a w szczególności snaperzy z przeciwnej druzyny leża niedaleko siebie (kazdy zapewne z nas to widział nie raz). Czy była to sytuacja zamierzona-niewiem i nie zamierzam tego rozstrzygać.

Pozdrawiam

Old Post 24-03-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

News może i dziwny, ale tytuł ma pierwsza klasa

Old Post 24-03-2004 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Jako jeden z adminow PFT (juz niedlugo ale jednak) ,prosze o kierowanie twojej wypowiedzi Kapitano wylacznie do Tomka i nie mieszanie w to klanu PFT ,bo nie ma tu zadnych podstaw aby to robic. News jest podpisany "Tomek" ,a nie PFT TOMEK ,to po pierwsze , po drugie jesli posada on takie mozliwosci aby banowac graczy na serwerze MOST-PL ,to nie sa one nadane przez klan PFT ani z klanem PFT uzgadniane, po trzecie serwer MOST-PL nie nalezy do nas. Wszelkie watpliwosci powinienes wiec kierowac do Tomka i nie mieszaj do tego KLANU PFT.

Pozdrowienia.

Old Post 24-03-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

kolega Tomek powoli robi sobie swoje prywatne "podworeczko", jakies dzikie akcje... czy serwer most jest jakos zwiazany z serwisem FPP? czy moze to aspiracje na "admina" mostu?

powoli te dzikie jazdy i oficjalne pietnowanie zaczyna meczyc i byc "ciutek" niesmaczne <paw>

proponuje aby zaczal tropic postepowania "naszych" na zagranicznych serwerach... dlaczego sie ogranicza tylko do jednego "mostu"???

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 24-03-2004 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Każdemu zapewne wiadomo, że klany SLS i PFT rywalizują ze sobą(...)

Ja o tym nic nie wiem

Old Post 24-03-2004 17:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lvan
Training (Enforcer)

A ja sie na ten temat nie wypowiem , napisze tylko tyle : Nie kopaj do guwna nie bedzie smierdzialo

Old Post 24-03-2004 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lvan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lvan Znajdź więcej post'ów przez  lvan Dodaj lvan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lvan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lvan
Training (Enforcer)

Talking

wiem wiem sa bledy moja polszczyzna jest troche koslawa , 17 lat po za krajem robi swoje ale sie staram ;przepraszam wszystkich polonistow

Old Post 24-03-2004 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lvan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lvan Znajdź więcej post'ów przez  lvan Dodaj lvan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lvan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Red face

proponuję dodać jeszcze bany w kategorii:
- miał być a go nie było,
- mógł zabić a nie zabił,
- przebiegł obok rannego i mu nie pomógł,
- ustawił się pod słońce i nie można było go namierzyć,
- nie powiedział "czee" na powitanie,
- ogólnie biegał w kółko i nikogo nie trafił,

tylko tyle jeszcze dodam
pozdro

Old Post 24-03-2004 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Pozwolę sobie ustosunkować się do wypowiedzi moich szanownych kolegów.
Na początku chce podpisać się obiema rękami pod postem Rufusa. Moja działalność w klanie PFT nie miała i nie ma nic wspólnego z moją działalnością w serwisie fpp i PLK. To są dwie różne sprawy, których nigdy nie łączyłem i łączył nie będę.
Kapitano, co to tematu tego topiku i treści wypowiedzi pragnę powiedzieć tylko jedno. Chyba nie za bardzo orientujesz się w tym, co dzieje się na polskiej scenie BHD. Od jakiegoś czasu istnieje nieformalna grupa ludzi, której zależy na czystej grze. Jedną z osób, która w znacznym stopniu uczestniczy w tym przedsięwzięciu jest przecież admin Waszego klanu Adam zwany Yogasem. Przecież to Yogas wychwycił na moście oszusta, zrelacjonował mi całe zajście i na ten temat po konsultacji z Miłym zamieściłem Newsa na stronie... Fpp. Mogę Cię i wszystkich zainteresowanych (m.in. boski.pl) zapewnić, iż wszystkie newsy czy inne informacje, które umieszczam na stronie fpp a dotyczą one nieuczciwych zachowań graczy polskiej sceny BHD są konsultowane z tymi osobami. Mit, który próbujesz tu wytworzyć o pozaserwerowej rywalizacji klanów SLS i PFT pozostaje wiec bezzasadny. Pokusiłbym się raczej o stwierdzenie o wzorowej współpracy ludzi wywodzących się z tych klanów w celu poradzenia sobie z problemem oszustów. Żałuje tylko że większa ilość osób w tym nie uczestniczy.
Boski, nie mam aspiracji na admina Mostu, a jedyne aspiracje, a może raczej życzenie jakie mam to czysta gra. Strona bhd.fpp jest serwisem miedzy innymi poświeconym polskiej scenie bhd, i myślę, że walka z oszustwem w każdym wydaniu jest odpowiednim miejscem na taka działalność. Przecież na całym świecie cheaterów wytyka sie palcami, a czy Twoim zdaniem jest to naganne ? A czy serwer most, czy sie on komuś podoba czy nie, nie jest częścią polskiej sceny bhd ?
Na koniec moja osobista (nie konsultowałem tego ani z Yogasem, ani z Miłym, których współprace sobie niezwykle cenie) dygresja. Słowa Ivana to święte słowa, ale dodałbym do nich jeszcze jedno; uderz w stół a nożyce się odezwą.

Old Post 24-03-2004 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Jako jeden z adminow PFT (juz niedlugo ale jednak) (...)

A coś więcej ?

Old Post 24-03-2004 20:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chester
Majster

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A coś więcej ?

No wiesz.... nie chcial tego mowic wprost...

emeryturka

Old Post 24-03-2004 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
proponuję dodać jeszcze bany w kategorii:
- miał być a go nie było,
- mógł zabić a nie zabił,
- przebiegł obok rannego i mu nie pomógł,
- ustawił się pod słońce i nie można było go namierzyć,
- nie powiedział "czee" na powitanie,
- ogólnie biegał w kółko i nikogo nie trafił,

tylko tyle jeszcze dodam
pozdro

I jeszcze; wymiotował publicznie a nie był pijany.

Old Post 24-03-2004 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Chester
No wiesz.... nie chcial tego mowic wprost...

emeryturka

O Boże a ja w tym samym wieku

Old Post 24-03-2004 20:27
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

NIE NIE NIE!!!!!!! To nie emeryturka szykuje sie przesiadka na inna wojne...

Old Post 24-03-2004 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Gwoli obrony newsa Tomka . Byłem świadkiem całego zajścia i na obronę jego tezy dorzucę : kiedy podbiegaliśmy na 50 metrów do leżących snajperów poderwał się wcześniej leżący tyłem do mnie lm w przeciwieństwie do Dobermanna do którego udało mi się podbiec i zastrzelić .
Po drugie , Tomek podbiega do Ciema i morduje go z odległości 2 metrów , zastanawia mnie,że mija dobra minuta i na czacie nie widzę żadnego textu od Ciema krytykującego zachowanie Tomka. W 100% zgadzam się z Tomkiem , że takie sprawy należy wyciągać i piętnować . Mam na Moście , ze swoim ratio , chyba największe doswiadczenie w umieraniu , mimo to odtwarzanie bohatera gry Kurka Wodna zupełnie mi nie odpowiada (

Old Post 24-03-2004 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Sorki zapomniałem się podpisać , zarejestrowało mnie z Szymonem ( idefixem) jako HdHrROM . Poprzedni text wyszedł spod palców Romka
Romek

Old Post 24-03-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Chciałbym ze swojej strony dodać, że to, co się wydarzyło, nie jest odosobnionym przypadkiem. Fakt, że w tej chwili i, że akurat te osoby zostały przyłapane, nie świadczy o oszukaństwie, tylko źle pojętej "solidarności" klanowej. Jedno jest pewne. Większość osób (klanów) robi to nagminnie. W tej chwili każdy gracz na Moście, będzie musiał się liczyć z tym, że są osoby, które będą zwracać szczególną uwagę na, nazwijmy to "dziwne rzeczy", których w ostatnim czasie jest coraz wiecej. Zobaczymy, do czego nas to zaprowadzi (tu akurat zdania są podzielone)... Ja osobiście mam nadzieje, że przyniesie nam to wszystkim obopólne korzyści, a Ci, co grają uczciwie, nie maja się czego obawiać.

Pozdrawiam

Yogas

Old Post 24-03-2004 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

cos ci sie ROMEK chyba pokickalo. jak dobrze pamietam szliscie po mnie 2 razy. pierwszym razem jak szliscie to najpierw TOMEK dostal od kogos odemnie z drozyny potem TY zabiles DOBERMANA. on (DOBERMAN) mi napisal na czacie druzynowym albym uwazal bo TY sie gdzies tam czaisz (MILY moze to potwierdzic). potem szliscie 2 raz. a ja bylem w tym samym miejscu co ciebie zabilem. TOMEK mnie zabil, a chwile potem zamordowal CIEMA. miedzy mna a CIEMEM bylo ze 50-100 metrow dystansu. a dlaczego CIEMO nie napisal zadnego komentarza po tym morderstwie to pytajcie sie jego. moze wolal to zostawic bez komentarza. nie przypominam sobie aby mnie podszedl od tylu. jak wczesniej napisalem, to ja ciebie podszedlem i zabilem(nozykiem), po tym jak DOBERMAN mnie ostrzegl.

Old Post 24-03-2004 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Wyjaśniam : zanim zabiłem Dobermanna szedłem do Ciebie , Widziałem Twoje nogi , kiedy byłem w odległości 50 metrów poderwałeś się i pobiegłeś na drugą stronę zbocza więc poszedłem do Dobermanna , który z racji tego ,że leżał nieruchomo był łatwiejszym celem . Chwile potem zabiłeś mnie nożem . Pozostaje pytanie : dlaczego się poderwałeś ? . Po drugie : nie oczekiwałem odpowiedzi dlaczego Ciemo uczcił minutą ciszy fakt popełnienia na nim mordu.
Starałem się tylko w miarę rzetelnie opisać zaistniełą sytuację nie ferując wyroków , w sumie czytelnicy forum sami grają niech ocenią .
Jeszcze jedno odległość między Wami wynosiła nie wiecej niż 50 metrów , zresztą Ty nie możesz tego wiedzieć bo przecież nie widziałeś Ciema)
Pozdrawiam Romek

Old Post 24-03-2004 23:02
*|SLS|* lm
nietoperek

hm..
nie chce mi sie juz ciagnac tego tematu. wlasnie skonczylem ponad godzinna rozmowe z TOMKIEM. z ktorej jestem bardzo zadowolony. wymienilismy zdania na ten temat. mysle ze temat juz jest zakonczony. wiecej komentarzy nie dam juz w tym temacie. ja wiem swoje a wy sobie piszcie. a co do CIEMA. to jeszcze nigdy nie widzialem aby dal jakis komentrz jak ktos go zamorduje. ale z togo co slysze na TSie to tez bym nie pisal na jego miejscu. ban ze przeklenstwa murowany :)
ps pozdrowienia dla TOMKA

Edytowane przez *|SLS|* lm dnia 25-03-2004 o godz. 00:35

Old Post 25-03-2004 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Ja takze jestem przeciwnikiem sytuacji takich jak ta z wersji Tomka, niewazne kto by w tym uczestniczyl. Mam nadzieje, ze takie rzeczy beda po tym newsie rzadziej spotykane. Na obrone moich ziomkow chcialbym dodac, ze nie pierwszy raz spotkalem sie z podobna sytuacja, lecz aktorzy byli z innej trupy. Np. "smieszna" sytuacja na clue map: dostawalem czesto z pobliskiego wzgorza od tego samego snipa. W tej okolicy lezal rowniez nasz druzynowy snip, z tego samego klanu co wrogi. Po kilku zgonach postanowilem wziac zemste na uciazliwym snipie i pobieglem w gory. Strzelal do mnie ale dzieki "kocim ruchom" umykalem mu; gdy zblizylem sie na jakies 100 metrow, od zbocza oderwala sie figurka i w nogi, no to ja mu w baniak z CARa. Okazalo sie, ze to byl ten snip, ktory dal mi sie we znaki.... pytanie dlaczego ta wroga figurka lezala ok. 30 metrow (na jednym zboczu) od naszego snipa. Odpowiedz moze byc prosta > ten sam tag, w dodatku drozszy Redaktorowi niz ten w newsie. Walczmy wiec z tym panowie na KAZDYM TSie.

Old Post 25-03-2004 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Gwoli obrony newsa Tomka . Byłem świadkiem całego zajścia i na obronę jego tezy dorzucę : kiedy podbiegaliśmy na 50 metrów do leżących snajperów poderwał się wcześniej leżący tyłem do mnie lm w przeciwieństwie do Dobermanna do którego udało mi się podbiec i zastrzelić .
Po drugie , Tomek podbiega do Ciema i morduje go z odległości 2 metrów , zastanawia mnie,że mija dobra minuta i na czacie nie widzę żadnego textu od Ciema krytykującego zachowanie Tomka. W 100% zgadzam się z Tomkiem , że takie sprawy należy wyciągać i piętnować . Mam na Moście , ze swoim ratio , chyba największe doswiadczenie w umieraniu , mimo to odtwarzanie bohatera gry Kurka Wodna zupełnie mi nie odpowiada (

Jak to MORDUJE!!!???

Old Post 25-03-2004 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Pozwolę sobie ustosunkować się do wypowiedzi moich szanownych kolegów.(...)

Twój post ma 18 cm wysokości ( nawet nie wiem ile to by było pikseli) . Zająłeś pierwsze miejsce , reszta zawodników daleko daleko w tyle.

Old Post 25-03-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Old Post 25-03-2004 10:38
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Twój post ma 18 cm wysokości ( nawet nie wiem ile to by było pikseli) . Zająłeś pierwsze miejsce , reszta zawodników daleko daleko w tyle.

Old Post 25-03-2004 11:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat

Tylko tyle ???

Old Post 25-03-2004 11:49
Jaro(PL)
Goldmember

Tak na marginesie, dla cheaterów i wszystkich grających "inaczej" mam dedykację na znaną melodię
"Take a little pice of my shit "

Old Post 25-03-2004 12:07
Jaro(PL)
Goldmember

"(...) Baby"

Old Post 25-03-2004 12:22
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
NIE NIE NIE!!!!!!! To nie emeryturka szykuje sie przesiadka na inna wojne...

czyzby http://info.onet.pl/890386,18,1,0,120,686,item.html ??

Old Post 25-03-2004 12:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:26.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions