Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > CoD? czym to się je
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

CoD? czym to się je

Hi all
Jestem ciekaw co sądzicie na temat swojej giercy, szczególnie w multi. Trochę juz pewnie w nią pogrywacie, więc pewnie coś konkretnego już można na jej temat powiedzieć. Co z bugami, jak wygląda sprawa serverów, co z cheatami. Trochę ten Waszy board ubogi jeśli chodzi o posty.
Przy okazji w co graliście wcześniej i co na tym tle prezentuje CoD

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2004 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Wink

Gra sie dobrze ,gra posada PB cheterow bedzie mniej ,jest szybsza od Delty ,wybieraj serwery do pingu 80, ogolnie lubie w nia pograc ,polecam bardzo. A i szykuje sie pare fajnych modow!!!

Old Post 24-04-2004 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

hi
gierca niestety spoczywa cały czas w kartonie( brak czasu) ale może niedługo nadejdzie wiekopomna chwila, dzięki za rady, napewno skorzystam

Old Post 24-04-2004 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Wink

Lubie sie troche oderwac od DELTY ,no bo ile wkoncu mozna.

Old Post 24-04-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Old Post 24-04-2004 23:22
Jaro(PL)
Goldmember

a mnie poprostu brak czasu

Old Post 24-04-2004 23:23
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Jesli chodzi o gre w necie to polecam server / FLoP Serv #1 / Search & Destroy (130.89.164.29:28961). Poziom calkiem przyzwoity, ciagle SoD, brak votowania (czyli dzieciarnia nie robi kretynskich glosowan co 5sek). Ogolnie calkiem przyzwoicie sie gra + statsy na stronie ;D

Old Post 26-04-2004 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
(...) brak votowania (czyli dzieciarnia nie robi kretynskich glosowan co 5sek)(...) ;D

a to co??

Old Post 26-04-2004 20:38
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
a to co??

Wejdz sobie np na taki server PifPaf (pifpaf.pl) i zobacz jak to fajnie jak co 3min zmienia sie mape, co 2min tryb gry i co 5min kogos wypieprzaja. Poza tym kazde glosowanie jest po 5-6 razy bo ktos uparcie probuje cos zmienic. Paranoja...

Old Post 26-04-2004 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Wejdz sobie np na taki server PifPaf (pifpaf.pl) i zobacz jak to fajnie jak co 3min zmienia sie mape, co 2min tryb gry i co 5min kogos wypieprzaja. Poza tym kazde glosowanie jest po 5-6 razy bo ktos uparcie probuje cos zmienic. Paranoja...

fakt paranoja

Old Post 26-04-2004 22:16
Cash
Guest

Exclamation

jak w CoD zagrać w multi player bo mi ping raz napierniczał przez 4 godz. i wynosił jusz 918 a i tak nie chodziło a pisało ze ten ping od tej mapki wynosił 212 pomóżcie bo zaraz wyżuce CoD bo mi się jusz nudzi a przeszłem go jusz ze sto razy na wszystkich poziomach

Old Post 04-06-2004 11:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cash
Guest

Exclamation

pomoże mi ktoś ??

Załącznik: szeregowy_ cos.jpg
Załącznik został 1007 razy przeglądany.

Old Post 04-06-2004 11:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Kurde a ja jush nie mam cod'a na dysku ani binow ani instalki

Heh, jak wyglada teraz sprawa z serverami dla biednych polakow (bez cdpotrzeby ) ?

Old Post 08-06-2004 06:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Cash
jak w CoD zagrać w multi pla (...) jusz ze sto razy na wszystkich poziomach

Poprostu masz wysoki ping tak?

Napisz jakie masz lacze...

Old Post 09-06-2004 19:20
Cash
Guest

Exclamation

mam lacze radiowe i mam bardzo wysoki transfer 1,25 kb

Old Post 09-06-2004 20:23
rcube
KOSZ

Ja bym Ci chetnie pomogl ale widzisz nie mam tej gry, niepotrzebnie usunolem Jak chcesz zebym Ci mogl pomoc to przyslej mi poczta polska kopie albo orginal tej gry jesli mozesz no i oczywiscie cd-key zebym mogl sie polaczyc i sprawdzic twoj problem.

Pozdrawiam

Old Post 10-06-2004 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Heh, jak wyglada teraz sprawa z serverami dla biednych polakow (bez cdpotrzeby ) ?

Ja tez naleze do tych biednych polakoow(poczekam az CoD bedzie po 29,99) Z serverami dla Nas coraz lepiej. Coraz wiecej(nie tylko polskich) serveroow i coraz lepszy poziom(zwlaszcza zagramaniczne) Dzisiaj gralem na serverze amerykanckim i nawet przyzwoite pingi mialem a poziom naprawde dobry(server dem or retrieval; i bez votowania).

Adres dla zainteresowanych:69.93.162.42:28960 (oszywiscie bez cd-keya)

Old Post 11-06-2004 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions