Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > nie moge wylaczyc akceleracji myszki optycznej pod win2k
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

nie moge wylaczyc akceleracji myszki optycznej pod win2k

jak w temacie, probowalem chyba z 4 wpisow do rejestru jakie znalazlem buszujac po www w poszukiwaniu rozwiazania mojego problemu... caly czas jednak akceleracja jest Naturalnie w ustawieniach myszki w mouseware acceleration tez mam off. Zdecydowalwalem sie wiec tutaj napisac bo moze tu znajde jakas osobe uzywajaca win2k i myszki optycznej logitecha ktorej udalo sie ta cholerna akceleracje wylaczyc...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-07-2004 02:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil marlow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do marlow Znajdź więcej post'ów przez  marlow Dodaj marlow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać marlow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

a probowales przesunac pasek akcelerecji w mouseware na "no"?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 10-07-2004 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ja mam w w2k wylaczona akceleracje przez mouseware i jakos nie mam problemow (moze sobie zmien w q3 cl_mouseaccel na 0 )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 10-07-2004 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
marlow
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
a probowales przesunac pasek akcelerecji w mouseware na "no"?

ale ja mam w MouseWare calkowicie wylaczona akceleracje - na off

@t0d
gram w UT, sorki ze nie w tym temacie zapodaje swoje pytanie - ale tu jest najwiecej userow ;(

Old Post 10-07-2004 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil marlow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do marlow Znajdź więcej post'ów przez  marlow Dodaj marlow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać marlow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez marlow
ale ja mam w MouseWare calkowicie wylaczona akceleracje - na off

@t0d
gram w UT, sorki ze nie w tym temacie zapodaje swoje pytanie - ale tu jest najwiecej userow ;(

nie wiem czy zauwazyles ale tutaj prawie nikt nie zaglada UT=Unreal TOurnament czy UT=UrbanTerror?

anyway w ustawieniach samej gry zmniejsz czulosc mysz (mouse sensitivity) ew. poszukaj czy nie ma tam zadnego przycisku/funkcji do wylaczenia akceleracji mychy

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 10-07-2004 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

a zaznaczone masz disable accel in games?
sam odnioslem wrazenie, ze zaznaczenie tego powoduje wlaczenie akceleracji w grach (przy ustawieniu na "no"), co daje skutek odwrotny do zamierzonego, lol? sproboj z zaznaczona i odznaczona funkcja? moze cos pomoze?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 10-07-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions