Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Uważajcie na BSP ! ! !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alpin19
Training (Enforcer)

Uważajcie na BSP ! ! !

Jestem liderem .APL. i w dość nie miłych okolicznościach dowiedziałem się że BSP podstawia do innych teamów swoich ludzi. Do mnie trafił Konpog, który podczas meczu z BSP szpiegował dla swojej drużyny a zarazem naszych przeciwników.
Uważajcie na BSP - to oszuści ! ! !

Czyż można ucieć przed MCRT300 w odpowiednich rękach ?????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-02-2004 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alpin19 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alpin19 Znajdź więcej post'ów przez  alpin19 Dodaj alpin19 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alpin19 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Red face

Aplin jaki ty jesteś rozgarnięty! ja bym lepszego wytłumaczenia za przegrany mecz nie wymyslił.
Brawa dla Aplina za pomysłowość.

Old Post 19-02-2004 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

LOOOOOL, ......, LOOOOOL Systematycznosc w zagladaniu na forum zostala nagrodzona, naprawde mozna sie niezle rozerwac czytajac "rodzynki"
No to teraz dopiero zadrza inne klany, beda szukac u siebie ludzi podstawionych przez BSP, posypia sie glowy Tylko co robic jak szpiegiem okaze sie lider???? Ciezkie zycie.

Old Post 19-02-2004 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
LOOOOOL, ......, LOOOOOL Systematycznosc w zagladaniu na forum zostala nagrodzona, naprawde mozna sie niezle rozerwac czytajac "rodzynki"
No to teraz dopiero zadrza inne klany, beda szukac u siebie ludzi podstawionych przez BSP, posypia sie glowy Tylko co robic jak szpiegiem okaze sie lider???? Ciezkie zycie.

Tak tak, BSP to oszusci i Mata Hari W samym *SAS* mają chyba z 8 szpiegów Co do lidera .... cichhhhooo

Old Post 19-02-2004 17:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Radzioo cihoooo bo sie wszyscy dowiedzą a jak sie dowiedzą to będzie przedupione A pozatym zdradz mi najnowszą taktykę SASu, albo nie poiwe mi o tym inny szpieg... lider SASu Tomcat

Old Post 19-02-2004 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
... lider SASu Tomcat

to my mamy lidera? WOW!

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 19-02-2004 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Smile

Tego to jeszcze nie było!!!!!! Chyba jeden z ciekawszych postów ostatnio . Bedzie trzeba zrobić lustracje w klanie ,i kara śmierci za szpiegostwo.

Old Post 19-02-2004 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

To ja dziś nie wchodze na Ts-a

Old Post 19-02-2004 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Smile

Boisz się???? Staniesz pierwszy do raportu)

Old Post 19-02-2004 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
to my mamy lidera? WOW!

A ja głupi myślałem że w SAS jestem liderem no cóż myliłem się.
Bo szpiegiem dobrze być płacą z dwuch kas.

Old Post 19-02-2004 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

To ja nie jestem liderem?

buuu

A Tomcat to znany cziter koder lager to bym się po nim niczego dobrego nie spodziewał

:* :* :*

Old Post 20-02-2004 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame

buuu

A Tomcat to znany cziter koder lager to bym się po nim niczego dobrego nie spodziewał

No ba

P.S. lame...56 pompek

Old Post 20-02-2004 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Tego to jeszcze nie było!!!!!! Chyba jeden z ciekawszych postów ostatnio . Bedzie trzeba zrobić lustracje w klanie ,i kara śmierci za szpiegostwo.

Hehe...ciekawe ilu sie zjawi na zlocie "mostowiczów" w takim razie

Old Post 20-02-2004 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
No ba

P.S. lame...56 pompek

To jednak mamy lidera

Old Post 20-02-2004 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No ba

Old Post 20-02-2004 15:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

kurde w dupie to mam, ciągle ktoś mi każe robić pompki...

cholerny *SAS*...

Old Post 20-02-2004 15:21
dżery
Elite (Fiend)

quote:
kurde w dupie to mam, ciągle ktoś mi każe robić pompki...

cholerny *SAS*...

Agencie lame008, zgloscie to do szefa, dostaniecie przydzial wywiadowczy do innego klanu

Old Post 20-02-2004 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Agencie lame008, zgloscie to do szefa, dostaniecie przydzial wywiadowczy do innego klanu

Może do SLS jako kontrwywiadowca?

Old Post 20-02-2004 16:07
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Może do SLS jako kontrwywiadowca?

Ale u nas sa przysiady, poza tym trzeba czasem dotykac prawa reka lewej stopy (stojac na wyprostowanych nogach!!!). Zaprawa jest mordercza

Old Post 20-02-2004 16:15
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Zaprawię się dziś wieczorem także luz

-------------------
Disklejmer: przepraszam wszystkich, którzy korzystają z rozdzielczości 800*600

Old Post 20-02-2004 16:17
rodrigez
kreutzritter

quote:

buuu

w sas sa same clean leader's
taki u nas porzadek

Old Post 22-02-2004 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Tak tak, BSP to oszusci i Mata Hari W samym *SAS* mają chyba z 8 szpiegów Co do lidera .... cichhhhooo

Sorki Radzioo ale chyba mam wyłączność na szpiegowanie w SAS.O co tu chodzi? Kto jeszcze?

Old Post 25-02-2004 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Sorki Radzioo ale chyba mam wyłączność na szpiegowanie w SAS.O co tu chodzi? Kto jeszcze?

lichy z ciebie szpieg
chyba wszyscy w klanie wiedza ze pierwszy zaczalem szpiegowac
jestem(a raczej bylem) gleboko zakamuflowanym agentem paragwaju , sam niedawno sie o tym dowiedzialem,
tak gleboki byl stopien mojej konspiracji

Old Post 25-02-2004 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

Wink Re: Uważajcie na BSP ! ! !

wiesz chyba masz racje ciągle gdy gram wydaje mi się że ktoś za mną idzie..LOL ja zamiast szpiegów wysyłał bym linki do stron XXX żeby odciągnąc uwage od gry hehe (rozkręcałeś telefon czy nie ma w nim podsłuchu a może masz jakieś trojany ? LOL )

Old Post 28-02-2004 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Uważajcie na BSP ! ! !

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
wiesz chyba masz racje ciągle gdy gram wydaje mi się że ktoś za mną idzie..LOL ja zamiast szpiegów wysyłał bym linki do stron XXX żeby odciągnąc uwage od gry hehe (rozkręcałeś telefon czy nie ma w nim podsłuchu a może masz jakieś trojany ? LOL )

00207 zgłoś się.......
a jak nam szpiedzy sznurowadła powiążą przed meczem?? chłopaki na walki w klapkach!!

Edytowane przez asterix[GAL] dnia 28-02-2004 o godz. 14:01

Old Post 28-02-2004 01:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine
:D

Re: Re: Re: Uważajcie na BSP ! ! !

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
:gogle4: 00207 zgłoś się.......
a jak nam szpiedzy sznurowadła powiążą przed meczem?? chłopaki na walki w klapkach!!

Masz zaczepiste poczucie humoru, asterix!!!!
:)

Old Post 27-05-2004 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions