Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie

Witam

Drugi lub trzeci raz zdarza sie iz jeden z graczy robi sobie "jaja" grajac pod roznymi nickami. Cieszy mnie jego pomyslowosc, ale prosze "go" azeby gdy nastepnym razem bedzie mial ochote na czyjes konto mordowac swoich robiac niewinnemu graczu zla opinie zeby sie ZASTANOWIL.
Wiem ze posiada "on" neostrade znam IP jak rowniez znam kogo trzeba w neostradzie azeby takie IP dokladnie namierzyc z imienia nazwiska miejscowosci itd. (MOST-PL wszystko loguje i TPSA - Neostrada tez wszystko loguje) wiec szanowny gracz przestanie byc anonimowy. Wtedy zapewne bedzie Tobie mniej do smiechu?? - prawda?, albo widze inne o wiele prosciejsze rozwiazanie zakres IP 83.31.0.0 - 83.31.255.255 zostanie zabanowy.
Nie lubie i nie mam czasu zeby bawic sie chowanego.

Prosze przekazac ta informacje dalej azeby kazdy wiedzial iz nie bede tolerowal chamskiego zachowania na MOST'cie.

Pragne przypomniec mlodym graczom (moga nie wiedziec) MOST-PL na samym poczatku byl serverem prywatnym (na haslo) i bardzo dlugo nam taki stan rzeczy odpowiadal, ale tez chcielismy zrobic cos dla Polskich graczy miejsce gdzie mozna wspolnie spedzic milo czas, ale gdy nie umiecie sie zachowac to juz Wasza sprawa, skutek tego moze byc taki iz pewnego dnia zostaniecie poproszeni o haslo zeby grac na serverze.
Naprawde tego chcecie?? jak tak to uszanuje Wasza decyzje.

P.S.
Co sie tyczy email'i i mojego powolnego zalatwiania spraw MySQL przy ponad 18 tys rekordach bardzo wolno szuka waszych nickow lub wrecz buntuje sie, mam prosbe zebyscie podawali mi swoj nick do modyfikacji ... stary jak i nowy .. oraz strone w statach.
Z gory dziekuje za dostosowanie sie do mojej prosby.

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2004 06:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
... albo widze inne o wiele prosciejsze rozwiazanie zakres IP 83.31.0.0 - 83.31.255.255 zostanie zabanowy.
Nie lubie i nie mam czasu zeby bawic sie chowanego.

Całe szczęscie nie łapie w/w przedział

Old Post 24-05-2004 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Całe szczęscie nie łapie

To nic nowego

Old Post 24-05-2004 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
To nic nowego

moderator nadinterpretator

Old Post 24-05-2004 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Informacja do graczy ktorzy graja na MOST'cie

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
To nic nowego

Tak, bo w przeciwieństwie do ciebie gram czysto

Old Post 24-05-2004 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ggg
Skilled (Knight)

Thumbs down ZADYMA

RANY TU TEŻ ROBICIE ZADYMĘ ???

"BO TEN SERIAL NAZYWA SIĘ "KLAN" ))"

Old Post 25-05-2004 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ggg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ggg Znajdź więcej post'ów przez  ggg Dodaj ggg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ggg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Jakby ktos za mnie sie podal to dawaj mi jego name i lastname pojede do niego i mu tak napier******* ze na slowo SIGAN zrobi mu sie niedobrze

Old Post 25-05-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: ZADYMA

quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
RANY TU TEŻ ROBICIE ZADYMĘ ???

"BO TEN SERIAL NAZYWA SIĘ "KLAN" ))"

chyba "Klany"

Old Post 25-05-2004 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

Polscy gracze ..... plakac mi sie chce ((((((((((
Zaraz beda .. texty ... dac ci chusteczke itd.... nie dziekuje :>
Przykro sie robi gdy zaczyna sie czytac board'a :/

Chyba atmosfera z MOSTa ... zaczyna byc na boardzie :/ choc pozwole sobie zaznaczyc iz staram sie na ile mi czas pozwala "trzymac" wyzszy poziom niz zaczyna byc na tymze boardzie.

Mozecie miec tylko szczescie ze nie jestem adminem tego boarda gdyz "zainteresowani" dostali by odemnie ... bany na 1 tydzien.

Naprawde wstyd mi czytac .... odpowiesz to nie czytaj ... - masz racje ale .. do czego do moze doprowadzic ... az strach myslec. :/

Pozdrawiam majac nadzieje iz ochloniecie

Old Post 25-05-2004 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
(...)
Mozecie miec tylko szczescie ze nie jestem adminem tego boarda gdyz "zainteresowani" dostali by odemnie ... bany na 1 tydzien.
(...)

Uwielbiam Cię

Old Post 25-05-2004 13:27
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
Polscy gracze ..... plakac mi sie chce ((((((((((
Zaraz beda .. texty ... dac ci chusteczke itd.... nie dziekuje :>
Przykro sie robi gdy zaczyna sie czytac board'a :/

Chyba atmosfera z MOSTa ... zaczyna byc na boardzie :/ choc pozwole sobie zaznaczyc iz staram sie na ile mi czas pozwala "trzymac" wyzszy poziom niz zaczyna byc na tymze boardzie.

Naprawde wstyd mi czytac .... odpowiesz to nie czytaj ... - masz racje ale .. do czego do moze doprowadzic ... az strach myslec. :/

Pozdrawiam majac nadzieje iz ochloniecie

Daj w nagrode tym co sie tak zawziecie udzielaja po banie na Most PL to ochlona tu......................

Old Post 25-05-2004 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Daj w nagrode tym co sie tak zawziecie udzielaja po banie na Most PL to ochlona tu......................

jeszcze wiecej beda pisac bo nie beda mieli czym sie zajac

nietoperek

Old Post 25-05-2004 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
jeszcze wiecej beda pisac bo nie beda mieli czym sie zajac

Racja - co tu by się działo jakby wpadło więcej "gunnerów"

Old Post 25-05-2004 18:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

moze czlowiek by sie wtedy nowych slow nauczyl

nietoperek

Old Post 25-05-2004 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

medycy mieli by prze.........bane, a cqb wiecej roboty

Old Post 25-05-2004 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions