Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Problem z mapami MP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Problem z mapami MP

Witam !!
Kiedyś już pisałem o ty, ale że to było dawno i nie dostalem odpowiedzi, to jeszcze raz
Po wczytaniu Mean Streets i czasami Culture Clash widzę szare niebo (bez tekstury) i wywala mnie do menu głównego bez żadnych komunikatów. Spotkał się ktoś z tym i wie jak to rozwiązać?
pozdro i z góry thx!

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2004 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Problem z mapami MP

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
Witam !!
Kiedyś już pisałem o ty, ale że to było dawno i nie dostalem odpowiedzi, to jeszcze raz
Po wczytaniu Mean Streets i czasami Culture Clash widzę szare niebo (bez tekstury) i wywala mnie do menu głównego bez żadnych komunikatów. Spotkał się ktoś z tym i wie jak to rozwiązać?
pozdro i z góry thx!

Tylko na tych dwóch mapach? To troszkę dziwne. A możesz coś więcej powiedzieć na temat swojego kompa(co w nim masz) i czy gra jest orginałem? I czy masz najnowsze drivery do karty graficznej?
Pozdrawiam

Old Post 30-05-2004 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

mnie spotkało coś innego, na obcej mapie miałem zamiast trawy normalną regularnę szachownicę widok był zabawny, ale zdarzyło sie to jeden jedyny raz

Old Post 30-05-2004 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

Smile

mnie się to zdarzało za każdym razem na mean streets. Minęło bezpowrotnie gdy zmieniłem sprzęt, więc nie mogę ci pomóc. Sądzę że znajdzie się inne rozwiązanie poza wymianą sprzętu...

Old Post 31-05-2004 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FABIOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FABIOS Znajdź więcej post'ów przez  FABIOS Dodaj FABIOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FABIOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Racja, zapomniałem zapodać sprzętu. Siedzę na GF 400 MX (stery najnowsze NVidii), Athlon 2200+, 256 MB RAM i to chyba tyle z tych istotniejszych parametrów... Oczywiście wszystkie update'y do BHD są zrobione.
Zdarza mi się to właśnie na tych 2 mapach, chociaż na Culture Clash bardzo rzadko. Dzieje się to wtedy, gdy poprzednia mapa dojdzie do końca i załaduje się kolejna. Jeśli to jest Mean Streets, widzę szare niebo i po chwili wywala mnie do menu. Muszę wyłączyć grę (ponowne połączenie z serwerem nie pomaga), włączyć i dopiero wtedy będzie wszystko w porządku.
Hmmm... a jest możliwość ładowania mapy z dysku twardego? Tzn. załóżmy ściągnę sobie skądś mapę Mean Streets, wrzucę do katalogu głównego BHD i komp będzie mi ją pobierał z dysku, nie ściągając jej z serwrera... Próbował ktoś coś takiego?

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 31-05-2004 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Ja miałem podobne problemy ale tylko wtedy gdy zainstalowałem najnowsze stery do grafiki ( GForce MX 440) wykopałem je w kosmos i jade cały czas na starych ( 52.16) i jest dobrze.
Pozdrawiam

Old Post 31-05-2004 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
Racja, zapomniałem zapodać sprzętu. Siedzę na GF 400 MX (stery najnowsze NVidii), Athlon 2200+, 256 MB RAM i to chyba tyle z tych istotniejszych parametrów... Oczywiście wszystkie update'y do BHD są zrobione.
Zdarza mi się to właśnie na tych 2 mapach, chociaż na Culture Clash bardzo rzadko. Dzieje się to wtedy, gdy poprzednia mapa dojdzie do końca i załaduje się kolejna. Jeśli to jest Mean Streets, widzę szare niebo i po chwili wywala mnie do menu. Muszę wyłączyć grę (ponowne połączenie z serwerem nie pomaga), włączyć i dopiero wtedy będzie wszystko w porządku.
Hmmm... a jest możliwość ładowania mapy z dysku twardego? Tzn. załóżmy ściągnę sobie skądś mapę Mean Streets, wrzucę do katalogu głównego BHD i komp będzie mi ją pobierał z dysku, nie ściągając jej z serwrera... Próbował ktoś coś takiego?

Jak słysze nazwę MX to dostaje dreszczy. Kup sobie najprostszego Geforce'a 3 Ti 200 ( ok 200 zł) i twoje problemy znikną, w tych MX'ach płowa funkcjoi jest obciąta, albo wogóle niedostępna. Sterowniki 56.64 sa jaknajbardziej dobre.

Old Post 31-05-2004 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Jak słysze nazwę MX to dostaje dreszczy. Kup sobie najprostszego Geforce'a 3 Ti 200 ( ok 200 zł) i twoje problemy znikną, w tych MX'ach płowa funkcjoi jest obciąta, albo wogóle niedostępna. Sterowniki 56.64 sa jaknajbardziej dobre.

Nieprawda. Krótka "legenda":
Gforce - stery 1x.xx
Gforce 2 - stery 2x.xx
Gforce 3 - stery 3x.xx
Gforce 4 - stery 4x.xx
Fforce FX - stery 5x.xx

Tak opisuje optymalizowane dla danego modelu stery nvidia więc dla GF 4 MX najlepsze są z serii 4x.xx

Old Post 01-06-2004 19:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions