quote: Napisane oryginalnie przez Longbow
Racja, zapomniałem zapodać sprzętu. Siedzę na GF 400 MX (stery najnowsze NVidii), Athlon 2200+, 256 MB RAM i to chyba tyle z tych istotniejszych parametrów... Oczywiście wszystkie update'y do BHD są zrobione.
Zdarza mi się to właśnie na tych 2 mapach, chociaż na Culture Clash bardzo rzadko. Dzieje się to wtedy, gdy poprzednia mapa dojdzie do końca i załaduje się kolejna. Jeśli to jest Mean Streets, widzę szare niebo i po chwili wywala mnie do menu. Muszę wyłączyć grę (ponowne połączenie z serwerem nie pomaga), włączyć i dopiero wtedy będzie wszystko w porządku.
Hmmm... a jest możliwość ładowania mapy z dysku twardego? Tzn. załóżmy ściągnę sobie skądś mapę Mean Streets, wrzucę do katalogu głównego BHD i komp będzie mi ją pobierał z dysku, nie ściągając jej z serwrera... Próbował ktoś coś takiego?
Jak słysze nazwę MX to dostaje dreszczy . Kup sobie najprostszego Geforce'a 3 Ti 200 ( ok 200 zł) i twoje problemy znikną, w tych MX'ach płowa funkcjoi jest obciąta, albo wogóle niedostępna. Sterowniki 56.64 sa jaknajbardziej dobre.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|