Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Czy Radzio może blokowac tematy.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

Czy Radzio może blokowac tematy.

Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby mozna było sie wypowiadać.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-06-2004 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pawelus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pawelus Znajdź więcej post'ów przez  Pawelus Dodaj Pawelus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pawelus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Napisane oryginalnie przez Pawelus
Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby jmozna było sie wypowiadać.

Jeżeli prowadzą do ewentualnego konfliktu ( naprawde niepotrzebnego) to owszem, ma takie prawo.

Old Post 09-06-2004 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jeżeli prowadzą do ewentualnego konfliktu ( naprawde niepotrzebnego) to owszem, ma takie prawo.

Ale nie sądzi że to jest dosyc prostackie zachowanie.

Old Post 09-06-2004 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pawelus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pawelus Znajdź więcej post'ów przez  Pawelus Dodaj Pawelus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pawelus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Ale nie sądzi że to jest dosyc prostackie zachowanie.

Nie wcale tak nie uważam, wręcz przeciwnie, Twoje zachowanie okazało sie prostackie prowokując w swoim poscie TMATa i dlatego topic został zamkniety.
Zresztą Radzioo napisał Ci wyraznie że jak masz co do tej osoby to wal na GG lub maila. My-urzytkownicy tego forum mamy dość tych bezsensownych spięć.

Old Post 09-06-2004 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Nie wcale tak nie uważam, wręcz przeciwnie, Twoje zachowanie okazało sie prostackie prowokując w swoim poscie TMATa i dlatego topic został zamkniety.
Zresztą Radzioo napisał Ci wyraznie że jak masz co do tej osoby to wal na GG lub maila. My-urzytkownicy tego forum mamy dość tych bezsensownych spięć.

Świeta prawda...kielicha mu....

Old Post 09-06-2004 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:

Czyli uwazasz ze ja pytajac sie w tym poscie osoby x twierdzisz ze jestem prostakiem . A osoba x to chyba wiekszas klanowiczów wie kto to jest.

Old Post 09-06-2004 18:29
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Czyli uwazasz ze ja pytajac sie w tym poscie osoby x twierdzisz ze jestem prostakiem . A osoba x to chyba wiekszas klanowiczów wie kto to jest.

Kolego, zwracasz sie do tej osoby z "pretensjami" że uczynił z tego forum prywatną wojne, a co teraz robisz Ty??? Po co wogóle poruszałes ten temat? O co Ci chodzi? Tak dla mnie Twoje zachowanie jest prostackie, zachowujesz sie jak paparazzi, szukasz sensacji? Mało Ci jeszcze? Odpuść sobie a bedzie cool.

Old Post 09-06-2004 19:11
Pawelus
Training (Enforcer)

Exclamation Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Kolego, zwracasz sie do tej osoby z "pretensjami" że uczynił z tego forum prywatną wojne, a co teraz robisz Ty??? Po co wogóle poruszałes ten temat? O co Ci chodzi? Tak dla mnie Twoje zachowanie jest prostackie, zachowujesz sie jak paparazzi, szukasz sensacji? Mało Ci jeszcze? Odpuść sobie a bedzie cool.

Zostawie twoja wypowedz bez komentarza sadzilem ze jestes bardzij inteligentny.

A tak naprawde to chce zeby na to pytanie odpowedział nowy moderator a nie ty drogi kolego.

Old Post 09-06-2004 19:29
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

Radzioo moze blokowac tematy,czyli temata w liczbie mnogiej ,bo sie zamienili stanowiskami na forum

Old Post 09-06-2004 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Radzioo moze blokowac tematy,czyli temata w liczbie mnogiej ,bo sie zamienili stanowiskami na forum

Ktoś musi móc

Old Post 09-06-2004 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No więc się wypowiem. Uznałem że Twój post był po prostu wyzywający. Zauważ że "ciężkie" słowa na tym forum padały i będą padać ale to wynika z rozmachu dyskusji. Ty w swoim tekscie od razu wyjechałeś z grubej rury co odebrałem jako jawną zaczepkę a jak już wspomniał Tomcat mamy dość bur na tym boardzie. Powtórzę, nie zamknąłem topika za użycie słowa "prostak" ale za próbę wywołania zamieszek.

Old Post 09-06-2004 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No więc się wypowiem. Uznałem że Twój post był po prostu wyzywający. Zauważ że "ciężkie" słowa na tym forum padały i będą padać ale to wynika z rozmachu dyskusji. Ty w swoim tekscie od razu wyjechałeś z grubej rury co odebrałem jako jawną zaczepkę a jak już wspomniał Tomcat mamy dość bur na tym boardzie. Powtórzę, nie zamknąłem topika za użycie słowa "prostak" ale za próbę wywołania zamieszek.

Ale co było w tym tak wulgarnego ja tylko chaiałemi tylko sie do wiedziec czemu osoba x robi to całe zamieszanie i przesto jeszcze obraza jeden z klanów BHD.A ty poprostu cało ten temat olałeś.

Old Post 09-06-2004 21:39
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus

Drogi Rufciu chaciałem ci tylko przypomniec ze ta osoba obraza polski klan BHD tym postepowaniem .

Old Post 09-06-2004 21:45
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Ale co było w tym tak wulgarnego ja tylko chaiałemi tylko sie do wiedziec czemu osoba x robi to całe zamieszanie i przesto jeszcze obraza jeden z klanów BHD.A ty poprostu cało ten temat olałeś.

Ehhh, ostatni raz. Nie powiedziałem że byłeś wulgarny tylko że Twój post był zapalnikiem do nowych utarczek słownych co tu jest nam nie potrzebne. Jeżeli tak bardzo to Cię interesuje to go zapytaj prywatnie a nie na forum.
Krótko mówiąc zgasiłem ogień w zarodku.

Old Post 09-06-2004 22:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Chciałbym się zapytac czy nasz panujący moderator może blokowac nowe tematy które sa po to żeby mozna było sie wypowiadać.

Oczywiście że może i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zablokował.
Jak sam widzisz u góry jest napisane FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ... a to o czym piszesz jest TOTALNIE nie na temat (offtopic)

Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Myślę że większość forumowiczów chciałaby powrotu do boardu w starej oprawie.
Pozdrawiam

Old Post 09-06-2004 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Ehhh, ostatni raz. Nie powiedziałem że byłeś wulgarny tylko że Twój post był zapalnikiem do nowych utarczek słownych co tu jest nam nie potrzebne. Jeżeli tak bardzo to Cię interesuje to go zapytaj prywatnie a nie na forum.
Krótko mówiąc zgasiłem ogień w zarodku.

Jeżeli mam być szczery, to nie Ty go zgasiłeś.

Old Post 09-06-2004 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Oczywiście że może i nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zablokował.
Jak sam widzisz u góry jest napisane FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > ... a to o czym piszesz jest TOTALNIE nie na temat (offtopic)

Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Pozdrawiam

Przypominam że prosba którą wystosowałes jest sprzeczna z wcześniejszymi głosami, głośnej grupy forumowiczów.

Old Post 09-06-2004 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Przypominam że prosba którą wystosowałes jest sprzeczna z wcześniejszymi głosami, głośnej grupy forumowiczów.

Może niech się inni wypowiedzą - to co piszesz jest mało obiektywne

Old Post 09-06-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:

Sprawa toczy sie juz od x czasu i sadze ze jezeli została on na forum ububliczniona powinna zostac tu akonczona chyba ze nie którzy nie maja w sobie honoru i odpowedziec na ten temat.

Old Post 09-06-2004 22:17
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Może niech się inni wypowiedzą - to co piszesz jest mało obiektywne

Obiektywne... hmm ciekawe jak nazwać to co ty napisałeś...

Old Post 09-06-2004 22:19
Pawelus
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Obiektywne... hmm ciekawe jak nazwać to co ty napisałeś...

Słucham co chesz powedziec .

Old Post 09-06-2004 22:26
dżery
Elite (Fiend)

quote:
(...)Radzioo moja prośba: blokuj wszystko co nie jest związane z tym boardem - masz w końcu do tego pełne prawo albo przenoś spam do FPP BOARD > Off Topic
Pozdrawiam

Nie wiem, może jestem masochista, ale lubię babrać się w tych "pogaduszkach" boardowych Wkurzały mnie tylko głupie ankiety "na złość" oraz bluzganie, oprócz tego jest OKA. Tematy stricte BHD bywały nudne a forum rozkręcało się dopiero przy aferach "pod napięciem"

Old Post 09-06-2004 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czy Radzio może blokowac tematy.

quote:
Słucham co chesz powedziec .

Jednak dopiąłeś swego Ale to tylko dla tego że ktoś kocha takie zamieszki - let`s mortal kombat begin.

Old Post 10-06-2004 08:35
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie wiem, może jestem masochista, ale lubię babrać się w tych "pogaduszkach" boardowych Wkurzały mnie tylko głupie ankiety "na złość" oraz bluzganie, oprócz tego jest OKA. Tematy stricte BHD bywały nudne a forum rozkręcało się dopiero przy aferach "pod napięciem"

Zauważ że programy "TVN" są ściśle (lub mniej ściśle) powiązane z sceną i graczami BHD

Old Post 10-06-2004 08:40
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:
Zauważ że programy "TVN" są ściśle (lub mniej ściśle) powiązane z sceną i graczami BHD

Zostawie to bez komentarza i dziekuje za wypowedz.

Old Post 10-06-2004 12:32
Longbow
The Emperor Sleeping

quote:
:? ja popieram: moderator powinien coś robić z tematami zupełnie OT

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 10-06-2004 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
:? ja popieram: moderator powinien coś robić z tematami zupełnie OT

dzięki, kto jeszcze za off topic'kiem?

Old Post 10-06-2004 12:45
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Jeżeli mam być szczery, to nie Ty go zgasiłeś.

Masz rację, przepraszam. Przecież mogłeś otworzyć nowy off topik i zrugać Pawelusa......

Old Post 10-06-2004 13:24
Longbow
The Emperor Sleeping

A wracając do tematu dyskusji... Radzioo może blokować tematy, po to jest moderatorem. Żeby nie było nieporozumień, proponuję, żeby umieszczał na końcu takowego krótkie info 'Zamykam bo...' (o ile tego nie robił, bo nie zwróciłem uwagi), a ewentualni niezadowoleni mogą przecież wysłać do niego PW z uzasadnioną prośbą o wyjaśnienie tudzież ponowne otwarcie tematu. Kolejny topic w stylu 'Dlaczego Radzioo zamknął ten temat' powinien lądować w koszu na wieki.
A swoją drogą przydał by się jakiś mały regulamin tego forum w przyklejonym temacie, jak to na większości poważnych for (forów ;?) jest.

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 10-06-2004 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelus
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
A wracając do tematu dyskusji... Radzioo może blokować tematy, po to jest moderatorem. Żeby nie było nieporozumień, proponuję, żeby umieszczał na końcu takowego krótkie info 'Zamykam bo...' (o ile tego nie robił, bo nie zwróciłem uwagi), a ewentualni niezadowoleni mogą przecież wysłać do niego PW z uzasadnioną prośbą o wyjaśnienie tudzież ponowne otwarcie tematu. Kolejny topic w stylu 'Dlaczego Radzioo zamknął ten temat' powinien lądować w koszu na wieki.
A swoją drogą przydał by się jakiś mały regulamin tego forum w przyklejonym temacie, jak to na większości poważnych for (forów ;?) jest.

MOZE TO JEST DOBRY POMYSŁ ALE TO MUSI POTWERDZIC RADZIO

Old Post 10-06-2004 14:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions