Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > JO po paru godzinach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Thumbs up JO po paru godzinach

No właśnie. Jak Wam się podoba JO ? Ja przyznam że im dłużej gram (grałem może ze 4 godziny w sumie) ta gra coraz bardziej wciąga. Ma wiele podobieństw do BHD a jednak jest zupełnie różna. Jak na razie jak dla mnie to duży plus. (pomijajć fakt że prawie codziennie wychodzą patche )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-07-2004 15:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No właśnie. Jak Wam się podoba JO ? Ja przyznam że im dłużej gram (grałem może ze 4 godziny w sumie) ta gra coraz bardziej wciąga. Ma wiele podobieństw do BHD a jednak jest zupełnie różna. Jak na razie jak dla mnie to duży plus. (pomijajć fakt że prawie codziennie wychodzą patche )

Mam odwrotną reakcję
Im dłużej gram tym bardziej mnie odrzuca.
Już mnie tak odrzuciło, że niegram wogóle

Old Post 20-07-2004 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Re: Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Mam odwrotną reakcję
Im dłużej gram tym bardziej mnie odrzuca.
Już mnie tak odrzuciło, że niegram wogóle

Mnie też odrzuca. Ogólnie chaos - za duże mapy - bez zgranego teamu się nie pogra. Ale podejrzewam że nawet 20 osobowe klany się pogubią na tych hektarach. A samotni strzelcy moga co najwyzej sobie pobiegać
Pomijam wymagania sprzętowe - w poczciwym BHD mój pececik chodził na max. ustawieniach - tutaj prawie wszystko na "low" i jeszcze się tnie. Może dlatego mam wrażenia strzałów znikąd

Old Post 20-07-2004 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: JO po paru godzinach

a tam gadacie

wypas wypas wypas grafa maks, mapy wcale nie takie wielkie jak wsiądzie się w taxi, cała rozgrywka i tak kumuluje się w punktach newralgicznych

i dreszczyk, którego trudno szukać w delcie. moim zdaniem absolutny mistrz.

Old Post 21-07-2004 01:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HaOs
TOTAL HAOS :D

Re: Re: Re: Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
a tam gadacie

wypas wypas wypas grafa maks, mapy wcale nie takie wielkie jak wsiądzie się w taxi, cała rozgrywka i tak kumuluje się w punktach newralgicznych

tak tak grafa na maxa mi jak jest wszystko na low ustawione to mi skacze

Old Post 21-07-2004 02:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez HaOs
tak tak grafa na maxa mi jak jest wszystko na low ustawione to mi skacze

No niestety ładna grafa itp jest okupiona wymaganiami... taki już los.

Old Post 21-07-2004 05:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
a tam gadacie

Dokładnie. Żaden normalny człowiek nie będzie popychał np. do strefy na piechotę (nie wystarczy ślepy pęd do przodu jak w BHD) a rozgrywki nie są "rozlane" po całej mapie tylko mają swoje "punkty".

Old Post 21-07-2004 05:44
Rufus
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: JO po paru godzinach

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
Mnie też odrzuca. Ogólnie chaos - za duże mapy - bez zgranego teamu się nie pogra. Ale podejrzewam że nawet 20 osobowe klany się pogubią na tych hektarach. A samotni strzelcy moga co najwyzej sobie pobiegać
Pomijam wymagania sprzętowe - w poczciwym BHD mój pececik chodził na max. ustawieniach - tutaj prawie wszystko na "low" i jeszcze się tnie. Może dlatego mam wrażenia strzałów znikąd

Co do drużyn, które się gubią na mapach, w BHD w Polsce jest ich tyle ,że JO też nie powinno przerażać.

A co do sprzętu, narzekanie, że gra ma duże wymagania są bez sensu, bo każda następna będzie miała coraz większe . Taka jest smutna prawda albo inwestujesz w kompa i grasz w hiciory, albo zostaje półka z serii KLASYKA GIER KOMPUTEROWYCH, tylko za jakiś czas na tej półce będą leżeć dzisiejsze HITY.

Old Post 21-07-2004 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Co do JO , to musze przyznać ,że byłem kiedyś mocno na NIE ,ale zaryzykowałem kupiłem i coraz bardziej jestem przekonany,że jest to dobra gra (lepsza od BHD). W porównaniu JO z Battlefieldem jedna i druga ma plusy i minusy ta druga jest w/g mnie trudniejsza natomiast w JO pozostał klimat z BHD i TS.
Chyba dni BHD są policzone ,coraz więcej widzi się tam graczy z zagranicznych klanów, które grały w BHD.

Old Post 21-07-2004 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Co do JO , to musze przyznać ,że byłem kiedyś mocno na NIE ,ale zaryzykowałem kupiłem i coraz bardziej jestem przekonany,że jest to dobra gra (lepsza od BHD). W porównaniu JO z Battlefieldem jedna i druga ma plusy i minusy ta druga jest w/g mnie trudniejsza natomiast w JO pozostał klimat z BHD i TS.
Chyba dni BHD są policzone ,coraz więcej widzi się tam graczy z zagranicznych klanów, które grały w BHD.

Trzeba też dodać że niektóre minusy to nieraz po prostu złe nawyki z delty (kretyńskie mapki wielkości piaskownicy jak mawiał Jaro czy brak szacunku i strategii).

Old Post 21-07-2004 07:16
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

A ja ośmiele sie prorokować i stwierdze, że JO nie pociągnie za sobą tylu fanów. Ja kiedy pierwszy raz zasiadłem do BHD w sieci, polegało to na zwykłej rombance na MOST-PL, a liga i klany były w powijakach. To że mamy ok 10 klanów w Polsce jest super, ale przyznajmy że "korzenie" mamy w zwykłej sieczce z serverów TDM (a moze DM). To włsnie w tej rombance ludziska wpadli na genialny pomysł założenia klanów i grania z pomysłem. Jak juz 2 drużyny grają z pomysłem jednocześnie to jest zabawa przednia.
Ostatnio chyba Wicek napisał mi, że w JO po mapie ma 5 fragów a z każdego zdobytego cieszyłsie jak dziecko. Tu wiec stwierdzam ze BHD jest lepsze od JO, bo jesłi ktoś chce sie odprężyć przed kompem i zabawić solo wybierze BHD, bo da mu w krótszym czasie wiecej wrażeń. Natomiast JO zostało perfekcyjnie zaplanowane pod rozgrywki klanowe. Więc JO wydaje mi sie będzie gierą dla "wybrańców", czyli zorganizowanych grup.
Być może w przyszłości bedzie tak, że przy piwku z nudów zasiąde przy BHD, a na mecz z SLS wpadne w JO.
Pamiętajmy że jest jeszcze cała masa "wolnych strzelców", lub "zagubionych owieczek" które chyba też wybiorą BHD.

Old Post 21-07-2004 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

W JO poprawiono błędy BHD. Owszem TDM jest fajne jak kogoś żona wkur... Łapie się wtedy za M60 (bleeeee) i rzeza po wszystkim. JO zmusza albo do gry zespołowej albo do szanowania swojego życia a nie wybiegania z M60 w tłum przeciwników.
Po drugie jezeli zacząłeś grę sieciową od BHD to rzeczywiście możesz mieć takie nie inne odczucia ale zauważ że sens BHD ma dopiero przy normalnych meczach klanowych typu strefa czy flaga.
TDM do gra dla typowych fragowców gdzie liczy się tyllko ratio i staty a w JO nawet TDM wygląda zupełnie inaczej.(nie jestto bezmyślne strzelanie)

Old Post 21-07-2004 10:16
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

na marginesie są lepsze gry z fragami w roli głównej niż bhd, które poza klimatem - nie oszukujmy się - nie jest jakieś rewelacyjne.

Old Post 21-07-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

Po drugie jezeli zacząłeś grę sieciową od BHD to rzeczywiście możesz mieć takie nie inne odczucia.....

Gram w sieci od 1999 roku i na pierwszym miejscu wg klimatu i myślenia stoi u mnie BF1942. Miałem na myśli samo BHD.

Old Post 21-07-2004 10:41
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Gram w sieci od 1999 roku i na pierwszym miejscu wg klimatu i myślenia stoi u mnie BF1942. Miałem na myśli samo BHD.

A mnie chodziło o grę klanową oraz porównanie JO vs BHD ale mimo wszystko zwracam honor

Old Post 21-07-2004 10:56
Rufus
Veteran (Ogre)

Wsprawie fragow ,no to kwestia gustu mnie BHD bawi jesli gram na serwerach do MAX 20 LUDZI, potem to juz jest czysta nawalanka pozbawiona wlasciwie sensu (w ktorych bralem tez udzial niejednokrotnie), ale osobiscie od pewnego czasu uciekam od tego (np. AAO ). Fragi w JO w sumie musze przyznac ,ze srednio nabiegam sie na mapie po okolo 20-30 fragow zdarza sie wiecej lub mniej zalezy na ile jest postawiony serwer ,jesli sa to serwery 64 i wiecej osob ciezko jest nie zabic 5 netowiczow. Jest jeszcze jedna dosc wazna sprawa dotyczaca fragow ,mianowicie celowanie , biegnac jest o wiele trudniej zabic niz stojac ,w BHD jest to obojetne.

Old Post 21-07-2004 15:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions