Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Battle Tourney
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Exclamation Battle Tourney

Pojawił się sie nowy pomysł rozegrania turnieju, jakiego jeszcze w BHD nie było. Realizm w tym turnieju przypomina CS. Jak dostałeś i jesteś trup, to czekasz do końca mapy Pomysłodawcami są klany GROM i CQF. Więcej na temat samego turnieju znajdziecie na stroniehttp://cinzan.webpark.pl .

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie jeden drobny szczegół Chodzi mianowicie o to, że ludzie nieposiadający w swoich zbiorach Team Sabre, po prostu w danym turnieju nie zagrają.
Dlaczego??? Ano dlatego, że wspólnie Cin-em (jednym z Adminów tego turnieju) sprawdzaliśmy, dlaczego w moim przypadku nie widać drzew. No i już wszystko wiemy Niestety, ludzie nieposiadający Team Sabre, nie widzą elementów w/w gry. Mało tego, mogą przez nie(bo ich nie ma) strzelać i przechodzić. Na mapie, widoczne są tylko 4 armory, jeden budynek i mur. Jednym słowem kiszka lub jak kto woli - dupa zbita. Elementy mapy z Team Sabre, są po prostu niewidoczne dla gracza z samym BHD. Przerobienie mapy edytorem z BHD też nie wchodzi w grę, bo pozwala on na ustawienie 1200 elementów, a w tym przypadku, jest ich dużo więcej.

Chcącym zagrać w tym turnieju, nie pozostaje nic innego, jak zaopatrzyć się w/w dodatek do BHD.

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-07-2004 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Przykra sprawa. Wydać 7 dych na badziewny dodatek żeby zagrać w fajnych rozgrywkach.....

Old Post 15-07-2004 12:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Bo tam mapa jest w dżungli a tam jest trudniej w mieście prościej ale w BHD terz morzna zrobić fajną dżungle albo raczej fajny las jakby co to ja moge zrobić taką mape

Old Post 15-07-2004 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Dodatek Team Sabre to nie jedyny problem (chętnie uścisnę dłoń każdemu grającemu na oryginalem TS), jest wiele innych problemów z tym pomysłem.
- trzeba wgryść sie w anaconde aby ta po śmierci wywalała z servera, albo respown time ustawic na 1800 sekund, bo tyle trwa mecz.
- co zrobić z medykiem?, przecie nie wolno mu leczyć
- obawiam sie ze mapa z 1200 elementami bedzie sie potwornie cięła.

Ale po to jest forum aby piękni i młodzi forumowize pomogli i znaleźli rozwiąznie.
Jak narazie tylko narzekanie słyszę.

P.S. Co prawda to jeszcze nie ustalone do końca, alejest plan aby turnije byl międzynarodowy. alby powstała stronka w 2 językach i aby wszystko ruszyło 1.09.2004.

Old Post 15-07-2004 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Albo troche przerobić mape z misji IRENE albo LOST CONVOY albo innej z singla gdzie jest miasto

Old Post 15-07-2004 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HaOs
TOTAL HAOS :D

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Dodatek Team Sabre to nie jedyny problem (chętnie uścisnę dłoń każdemu grającemu na oryginalem TS), jest wiele innych problemów z tym pomysłem.
- trzeba wgryść sie w anaconde aby ta po śmierci wywalała z servera, albo respown time ustawic na 1800 sekund, bo tyle trwa mecz.

Ale po to jest forum aby piękni i młodzi forumowize pomogli i znaleźli rozwiąznie.

P.S. Co prawda to jeszcze nie ustalone do końca, alejest plan aby turnije byl międzynarodowy. alby powstała stronka w 2 językach i aby wszystko ruszyło 1.09.2004.

i niektore osoby takie jak np ja czy np bartex albo nie wiem head hunter we wrzesniu zaczynają szkołe do ktorej trzeba sie przyłożyć wiec termin nie wiem czy jest idealny

Old Post 15-07-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIZZY
Training (Enforcer)

Talking szkola

quote:
Napisane oryginalnie przez HaOs
i niektore osoby takie jak np ja czy np bartex albo nie wiem head hunter we wrzesniu zaczynają szkołe do ktorej trzeba sie przyłożyć wiec termin nie wiem czy jest idealny

Olac szkole, poswiec sie dla BHD Ja olalem szkole i widzisz jak mi idze, a pozatym oceny tez nie najgorsze

~PIG~

Old Post 15-07-2004 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIZZY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIZZY Znajdź więcej post'ów przez  DIZZY Dodaj DIZZY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DIZZY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIZZY
Training (Enforcer)

quote:

A do czego ci w rzyciu szkola ja szkole olalem i widzisz jak gram a na dodatek oceny nawet nawet, wiec to nie problem, zwlaszcza poczatek roku szkolnego mozna olac pozniej sie zaczyna dobiero bzdet

~PIG~

Old Post 15-07-2004 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIZZY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIZZY Znajdź więcej post'ów przez  DIZZY Dodaj DIZZY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DIZZY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:

I własnie dlatego ten termin jest idealny, bo wszyscy bedą w domu. Godzina dziennie poświecona BHD nie wpłynie ukemnie na wasze wyniki w szkole. (cgyba że ktoś rżnie 20 godzin nonstop:)))))

Old Post 15-07-2004 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIZZY
Training (Enforcer)

LOL 2x, cos mi sie skopalo

~PIG~

Old Post 15-07-2004 14:33
Radzioo(PL)
Guest

No comment

Old Post 15-07-2004 14:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez DIZZY
[B]A do czego ci w rzyciu szkola ja szkole olalem i widzisz jak gram .......

Spoko kolo ......))))))

Old Post 15-07-2004 14:34
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

No to to już masz z głowy. Ustawiasz i masz

quote:

To kwestia umówienia się. Przecież każdy widzi, czy medyk podniósł, czy też nie.

quote:

No tu masz racje, ale o ile sobie przypominam, Cin mówił, że mu nie tnie. W sumie można zrobić to edytorem BHD i zmiejszyć liczbe detali. Przecież może to być normalny las, a nie dżungla.

quote:

Ja nie narzekam, tylko zwracam uwage i wyrażam swoje opinie O to tu chyba chodzi? Jak najbardziej jestem za! Tylko fajnie będzie, jak Ci co nie mają TS, a mają BHD, też będą mogli zagrać

quote:
P.S. Co prawda to jeszcze nie ustalone do końca, ale jest plan aby turnije byl międzynarodowy. alby powstała stronka w 2 językach i aby wszystko ruszyło 1.09.2004.

Ambitne przedsięwzięcie i ma duże szanse powodzenia Możliwe, że jest szansa umieszczenia info na stronie CB. Jak nie, to jest tam mase adresów klanów, które grają w BHD. Wystarczy przesłać info

Old Post 15-07-2004 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No comment

Old Post 15-07-2004 14:39
dżery
Elite (Fiend)

A już skończyliście turniej lamy? Narozpoczynacie tych turnieji a później nie ma komu grać.

Old Post 15-07-2004 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
No to to już masz z głowy. Ustawiasz i masz

Nie tak do końca, anaconda ma max 120 sekund. Ktoś ktos sie zna na kompach musiałby grzebnąć w grze i znaleść ustawienia respown time. Ja znalezlem ale do singla, do multi niewiem gdzie jest.

To kwestia umówienia się. Przecież każdy widzi, czy medyk podniósł, czy też nie.

Musiałby być na mapie observator i patrzyć, inaczej bedą tylko pomówienia. Albo screen z końca mapy kto ile razy zgonął, jesłi ktoś przykantuje cały team ma walkower. Czyli team pilnuje zeby osobnik "po śmierci" wyszedł z gry. (jestem geanialny)

Ja nie narzekam, tylko zwracam uwage i wyrażam swoje opinie O to tu chyba chodzi? Jak najbardziej jestem za! Tylko fajnie będzie, jak Ci co nie mają TS, a mają BHD, też będą mogli zagrać

Nie kierowałem tych słów do ciebie, ty akurat nie narzekasz wogóle. Ale niektórym szkoła przeszkadza

Ambitne przedsięwzięcie i ma duże szanse powodzenia Możliwe, że jest szansa umieszczenia info na stronie CB. Jak nie, to jest tam mase adresów klanów, które grają w BHD. Wystarczy przesłać info

W rzeczy samej - ambitne

Old Post 15-07-2004 16:13
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Mamy jeszcze sporo czasu na rozwiazanie tych problemow. Darek bardzo dobrze mowisz, mozna robic screeny i sprawdzac nie kto ile razy zginal tylko czy ktos kogos wyleczyl Jesli okaze sie ze tak, to team odpada.

Old Post 15-07-2004 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cin=GROM= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cin=GROM= Znajdź więcej post'ów przez  Cin=GROM= Dodaj Cin=GROM= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cin=GROM= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez DIZZY
A do czego ci w rzyciu szkola ja szkole olalem i widzisz jak gram a na dodatek oceny nawet nawet, wiec to nie problem, zwlaszcza poczatek roku szkolnego mozna olac pozniej sie zaczyna dobiero bzdet

A szkoła w życiu np. potrzebna po to, żeby pisać "życie" ,a nie "rzycie".

HA HA HA

Old Post 15-07-2004 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cin=GROM=
Mamy jeszcze sporo czasu na rozwiazanie tych problemow. Darek bardzo dobrze mowisz, mozna robic screeny i sprawdzac nie kto ile razy zginal tylko czy ktos kogos wyleczyl Jesli okaze sie ze tak, to team odpada.

Rozumiem że jak zginiesz to już nie grasz ale czy med nie może też podleczać swojego teamu?

Old Post 15-07-2004 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Moze, ale wydaje mi sie ze na koncowej liscie statystyk u meda nie pokazuje ze "podleczyl" tylko "darowal zycie"

Old Post 15-07-2004 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cin=GROM= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cin=GROM= Znajdź więcej post'ów przez  Cin=GROM= Dodaj Cin=GROM= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cin=GROM= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIZZY
Training (Enforcer)

Wiadomsc z ost chwili

Pewnego razu w chinach.. nie zartuje wczoraj w czwartek gralem sobie na serverze *CQF* za reklame zadam dyszke i wlasnie leciala mapa battle tourney, pobieglem na muru gradzacego od pustyni i patrze sobie ze przy murze sa drzewa prawie stykajace sie wbieglem w te drzewo z odpowiednij strony noi jestem na zewnatrz, tak mozna wyjsc obok swojej bazy i wejsc na tylkach wroga , i wypiepac kamperow schowanych za drzewkach. Niestety ja nie zagram poniewaz ta mapa mi sie tnie, zaduzo obiektow co poltora metra drzewo i na dodatek 2 km kwadratowych zawalone w ty drzewach. Prosba dla tworcy mapy niech przeniesie drzewa kture sa do pol metrza przy koncowym murze. PAMIETAJCIE pisze to tylko dlatego za sam nie gram w tym turnieju , f\gdyby mie sie nie cielo wiezcie mi, zakradl bym sie d tylu i zabil kampy

~PIG~

Old Post 15-07-2004 20:25
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Mapa zostanie i tak zmieniona :/ zbyt malo ludzi ma Team Sabre zeby ta mapa mogla zostac. Sigan napisal ze moze zrobic taka mape w BHD. Bede z nim rozmawial, jesli jemu tez sie nie uda to nie wiem co zrobimy. Narazie jest wielka lipa jesli chodzi o mape.

Old Post 15-07-2004 20:29
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Chciałęm zauważyć, że to ja powiedziałem

Old Post 15-07-2004 21:09
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Tak? Nie wiem, nie chce mi sie znowu wszystkiego czytac. Mozliwe.

Old Post 15-07-2004 21:11
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Moze, ale wydaje mi sie ze na koncowej liscie statystyk u meda nie pokazuje ze "podleczyl" tylko "darowal zycie"

W końcowej liście nie pokazuje podleczeń, tylko uleczenie(odrodzenia). Tak mi sie przynajmniej wydaje Trzeba to sprawdzić.

Old Post 15-07-2004 21:14
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
W końcowej liście nie pokazuje podleczeń, tylko uleczenie(odrodzenia). Tak mi sie przynajmniej wydaje Trzeba to sprawdzić.

Ale przecież są jeszcze ilości zgonów.A tego raczej nie da się ominąć

Old Post 15-07-2004 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HaOs
TOTAL HAOS :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A szkoła w życiu np. potrzebna po to, żeby pisać "życie" ,a nie "rzycie".

HA HA HA

Old Post 15-07-2004 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus

Rademus .....

Old Post 16-07-2004 05:18
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Rademus .....

Jak to jeden z Gali mówi:

Ke????

Old Post 16-07-2004 06:02
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus

No ale jak medyk wyleczy To ta osoba nie musi drugi raz zginac. a jak bedzie pisalo ze medyk wyleczyl, to juz wiadomo o co chodzi.

Old Post 16-07-2004 09:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions