Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Kody Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
myl
Training (Enforcer)

Kody Problem

prosze was wiecie jak uruchomić kody do zwykłego cod jeżeli tak to powiecie bardzo was prosze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-11-2004 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil myl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do myl Znajdź więcej post'ów przez  myl Dodaj myl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać myl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Do linii komend pliku uruchamiającego grę dopisz:

+set developer 1 +set sv_cheats 1

Old Post 28-11-2004 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
myl
Training (Enforcer)

a możesz mi dokładnie wytłumaczyć jak to zrobić ??? bardzo cię prosze

Old Post 28-11-2004 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil myl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do myl Znajdź więcej post'ów przez  myl Dodaj myl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać myl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrendzelF
Training (Enforcer)

A po kiego ci kody?! Bo chyba nie jestes cziterem....

Old Post 28-11-2004 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrendzelF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrendzelF Znajdź więcej post'ów przez  FrendzelF Dodaj FrendzelF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrendzelF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
myl
Training (Enforcer)

po co bo nie mam w co grać i mam ochotę zagrać zkodami prosze napiszcie jak je zrobić

Old Post 28-11-2004 14:31
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

no dodaj to do lini komend
utworz skrot do pliku odpalajacego gre i edytuj jego wlasciwosci.. dzie masz cos takiego

"c://sciezka_do_cod/plik.exe"
dopisz na koncu to co u gory podalem

Old Post 28-11-2004 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morr
Combat (Death Knight)

Czy mozna sie dowiedziec jakie kody ???
A po drobie Admin jest zlosliwy :0 lecz rozumiem go i popieram
Radze nie uzywac kodow tylko nauczyc sie grac, chyba ze juz tak wymiatasz ze nudzisz sie wiec zmien gre

William Shakespeare

Old Post 28-11-2004 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
myl
Training (Enforcer)

zrobiłem tak jak mówiłeś dopisałem w elemencie docelowym i tak nie działają no i co mam zrobić może trzeba jeszcze coś wpisać czy co??

Old Post 28-11-2004 17:03
morr
Combat (Death Knight)

ahhahaha czy ty nie czytasz tego co ludzie pisza hahahahahaha
zapraszam na nauke google poczytaj troszeczke poczytaj troche pliss

William Shakespeare

Old Post 28-11-2004 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
myl
Training (Enforcer)

a czy działania kodów mogą zależeć od versi lub czy masie orginała czy pirata???

Old Post 28-11-2004 18:11
morr
Combat (Death Knight)

sorry widze ze bedzie tzreba ci to bardziej wytlumaczyc
wiec nei nie zalezy lecz zalezy od umietnosci ktorych ty nie masz nie obraz sie odeslalem cie na google poniewaz nie dowiesz sie tu jak uruchomic chity
i powiadam dalej nie uzywaj ich to bardzo dziecinne i plytkie

William Shakespeare

Old Post 28-11-2004 18:47
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez morr
Czy mozna sie dowiedziec jakie kody ???
A po drobie Admin jest zlosliwy :0 lecz rozumiem go i popieram
Radze nie uzywac kodow tylko nauczyc sie grac, chyba ze juz tak wymiatasz ze nudzisz sie wiec zmien gre

ja zlosliwy? alez skadze ;D hehehe
fakt faktem granie na kodach to zadna przyjemnosc, ale jesli ktos ma silna potrzebe popsucia sobie gry to droga wolna przecie...

http://www.members.lycos.co.uk/wegov/kody.html
masz i graj

Old Post 28-11-2004 22:53
morr
Combat (Death Knight)

Czasami nawet chyti nie wystarcza by sie dobrze bawic jak ktos nie umie grac i sie bawic hahahahaha

William Shakespeare

Old Post 29-11-2004 08:46
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Ludzie!!! Dajcie sobie siana.... Jeśli nie potraficie grać (to do tych co czity instalują :-) ) to kupcie sobie grę zręcznościową "wilk i zając"... Tylko dzieci i ludzie słabi instalują takie syfy... CO wy chcecie pokazać światu? Umiejętności w oszukiwaniu?

HEJ!!! Jesli oszukujecie w grze komputerowej (chocby niewiadomo jaka super była) to co wy reprezentujecie sobą w życiu... Potem przyjąć taką osobę do pracy albo robić interesy....brrrrrrrrrrrrrr

Pozdro dla grających tylko dla radochy!!!

domek
przyjaciele

Old Post 29-11-2004 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrendzelF
Training (Enforcer)

Popieram Pontona PL. Czity sa tylko dla cziteruw. A raczej dla lamek. Chyba ze ktos chce poszalec i na God Modzie wszystkich kosic z kolby . Ja juz wyroslem z czituw poniewaz wtedy nie ma frajdy.

Old Post 01-12-2004 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrendzelF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrendzelF Znajdź więcej post'ów przez  FrendzelF Dodaj FrendzelF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrendzelF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions