Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Stałe teksty forumowe
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Stałe teksty forumowe

Uprasza się nie robienia w tym topiku burdelu a jedynie pozostawianie śladu wesołej twórczości forumowej

Autorowi topiku chodziło o ten topik. Teoretycznie ma słuzyć jako podręczne ctrl-c ctrl-v dla najpopularnieszych tekstów

Edytowane przez dnia 08-09-2004 o godz. 12:18

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-09-2004 09:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jesteś pewny że właśnie tak chciałeś to napisać ? Przeczytaj cały topik, przemyśl to jeszcze raz i sam się zapytaj "Czy aby na pewno właśnie tak chciałem napisać ? "

Old Post 08-09-2004 10:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

jak już wielokrotnie wspominałem, bardzo nie lubię SLS

Old Post 08-09-2004 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

ke??

Old Post 08-09-2004 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Re: Stałe teksty forumowe

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Uprasza się nie robienia w tym topiku burdelu a jedynie pozostawianie śladu wesołej twórczości forumowej

Czy autorowi topicu chodzi tylko o ten topic, czy o całe forum?
Z tego co zauważyłem każdy założony temat po 1 stronie schodzi na psy i robią sie jakies głupie przepychanki słowne. Inna sprawa, że połowa założonych tematów wogóle nie powinna powstać).

Old Post 08-09-2004 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Stałe teksty forumowe

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Czy autorowi topicu chodzi tylko o ten topic, czy o całe forum?
Z tego co zauważyłem każdy założony temat po 1 stronie schodzi na psy i robią sie jakies głupie przepychanki słowne. Inna sprawa, że połowa założonych tematów wogóle nie powinna powstać).

zgłaszaj to do moderadzioora a poza tym

Jesteś pewny że właśnie tak chciałeś to napisać ? Przeczytaj cały topik, przemyśl to jeszcze raz i sam się zapytaj "Czy aby na pewno właśnie tak chciałem napisać ? "

Old Post 08-09-2004 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

( wyjaśnij nam co rozumiesz pod pojęciem "debil"?)

Old Post 24-10-2004 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

"cio", "rotfl", "lol"

Old Post 02-11-2004 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Temat ten od pewnego czasu czekał na oficjalną publikację. Jakiś czas temu jeden z graczy klanu SLS, któremu czysta gra w BHD jest szczególnie bliska, zwrócił moja uwagę na dziwne zawirowania w statystykach Mostu jednego z częstych bywalców tego serwera. Chodzi mianowicie o sprawę cudownego wzrostu „ratio” w statystykach na serwerze MOST-PL. Gracz, o którym mowa w ciągu kilku tygodni podwyższył swoje ratio z poziomu 0,9 do poziomu 1,5. Sprawa nie wydawałaby się dziwną gdyby był to gracz, który miałby rozegranych niewiele godzin na serwerze, bo w tym przypadku szybko mógłby nadrobić ewentualne wpadki. Sprawa jednak komplikuje się, ponieważ w chwili, gdy wspomniany gracz rozpoczął swój „pochód w górę” miał już na koncie grubo ponad 500 godzin rozegranych na Moście i cała sprawę załatwił w przysłowiowy tydzień. To bardzo rozbudza wyobraźnię, zwłaszcza osobą, które dość długo grają w BHD i które znają realia serwera MOST-PL. W związku z tym, informacja od gracza klanu SLS wydała mi się ważna i postanowiłem bliżej przyjrzeć się temu graczowi. Nie ukrywam, że raz „śledziłem” tego gracza, grając pod innym nickiem, ale podczas tej krótkiej gry zauważyłem tylko jedna nieprawidłowość, która równie dobrze mogła być tylko odmienną taktyką stosowana przez tego gracza, więc nie ma sensu się nad tym zbytnio rozwodzić. Natomiast moja uwagę zwróciła inna sytuacja. Chodzi mi mianowicie o wyniki tego gracza, które miałem okazje prześledzić grając już całkiem normalnie przeciwko, lub razem z nim. Były to wyniki, które daleko odbiegały od formy, której moglibyśmy się spodziewać patrząc na cudowny wzrost ratio tego gracza i były to wyniki, które nieznacznie wykraczały poza wynik 1:1 stosunku zabić do śmierci bądź wręcz były poniżej tego poziomu, co bardziej przypominało umiejętności tego gracza sprzed „cudownej przemiany”, czyli z ratiem 0,9.
Sprawa wydaje mi się bardzo dziwna, zwłaszcza patrząc na obliczenia typowo matematyczne i dlatego postanowiłem wspomnieć o tym na forum. Nikogo o nic nie oskarżam, ale jeszcze raz podkreślę, że sprawa wydaje mi się dziwna i dlatego czekam na Wasze opinie na ten temat i ewentualne wyjaśnienie sprawy przez samego zainteresowanego

To chyba był pierwszy lub któryś z kolei odcinek serialu, nie pamiętam dokładnie

Old Post 03-11-2004 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Temat ten ....
To chyba był pierwszy lub któryś z kolei odcinek serialu, nie pamiętam dokładnie

To była dopiero inwokacja ....

Old Post 03-11-2004 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
( wyjaśnij nam co rozumiesz pod pojęciem "debil"?)

można to porównać z osobnikiem którego dotknęła oligofrenia.

Old Post 09-11-2004 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions