Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > chce zagrać na internecie w call uo prubuje ale wyskakuje że mam zły klucz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mylu
Training (Enforcer)

Unhappy chce zagrać na internecie w call uo prubuje ale wyskakuje że mam zły klucz

prosze powiezcie co mam zrobić chce zagrać przez internet w call uo ale wyskakuje mi że mam zły klucz muj chyba jest tylko do 1 playera dacie mi dobry klucz ja mam przegrywane call uo prosze powiedżcie co zrobić

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-11-2004 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mylu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mylu Znajdź więcej post'ów przez  mylu Dodaj mylu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mylu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

temat walkowany wielokrotnie... a odpowiedz jedna. kup oryginala

Old Post 19-11-2004 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mylu
Training (Enforcer)

chciałbym ale nie mam narazie pieniedzy i w najbliszym roku raczej nie będe miał

Old Post 19-11-2004 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mylu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mylu Znajdź więcej post'ów przez  mylu Dodaj mylu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mylu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

jejku mylu szkoda mi ciebie ale raczej tutaj nikt ci nie da oryginalnego klucza i chyba raczej nie bedziesz mogl pograc online pozostaje ci single player

Old Post 20-11-2004 05:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kpt.Fred
chyba raczej nie bedziesz mogl pograc online pozostaje ci single player

Wcale że nie, po ściągnięciu specjalnego cracka i CDKey'a można grać na pirackich serverach, ich ilość nie dorównuje ilości orginałów (400-500) ale pograć można.

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 20-11-2004 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

albo możesz zassać z tąd: [url]http://www.cod.fpp.pl/?pl:pages:show:202::/url] program The All-Seeing Eye zaznaczyć by pokazywał serwery np. Polskie i tam jest pare scrackowanych serwerów które nie sprawdzają CD Keya.

Old Post 20-11-2004 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

o wyszła jakaś buźka w adresie :) musisz wejść w dział download na stronie http://www.cod.fpp.pl/

Old Post 20-11-2004 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

ups, myslalem ze juz nie stawiaja w polsce pirackich servow, a jednak... wiem ze kiedys byl ruski playground na ktorym kiedys pomykalem w sofa2, w takim razie nie wszystko stracone,

Old Post 20-11-2004 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Polacy jeśli chodzi o piractwo są w ścisłej czołówce A co do serverów to mam na kompie jeszcze liste pirackich, jak chcesz to daj maila to moge ci wysłać.

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 20-11-2004 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mylu
Training (Enforcer)

[email protected] to prześlij mi te serwery pirackie

Old Post 20-11-2004 11:26
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Dodać bolka do działu LAMA TYGODNIA
Proponuje przed wejściwem na forum niech pokazuje się taki napis " NIE otrzymasz tu klucza kup oryginał" bo coraz więcej takich baranów na forum

Old Post 22-11-2004 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions