Oczekiwanie na stan gry...
Witam.
Od ponad tygodnia jestem szczęsliwym posiadaczem COD i COD:UO. W koncu takie dwie gry i to z możliwością grania przez neta za 80 zeta ulicą nie chodzą. Ale przejdźmy do sedna sprawy. Przez ten tydzień grałem w COD:UO przez neta bez najmniejszych problemów. PB nie wywalał bez przyczyny itp. Od wczoraj mam problemy z połączeniem się do jakiego kolwiek serwera. Nie zależnie czy jest z PB czy nie. Przy wyszukiwaniu mam ping około 97, wchodze i oczekiwaniue na wyzwanie mija w sekunde. I wtedy pojawia się to Oczekiwanie na stan gry.... Wczesniej ten napis trwał 2-3 sekundy i pokazywał sie screen mapy i loading. Teraz cały czas widnieje ten cholerny napis. Czekałem z pół godziny i nic. Sprawdzałem na COD i COD:UO. To samo. Wiem że wyszły patche i jestem w trakcie ich ściągania. Ale próbowałem wchodzic na serwy w których nazwie było v.1.4. Przy nich działo się to samo. Czy gdyby serwer jednak był na v.1.5 a ja wchodził z v.1.4 to wywaliło by mi jakiś komunikat ? No i dlaczego mam ten głupi nieznikający napis "Oczekiwanie na stan gry" ?? 
Aha. Jeszcze dwa pytania. 1. Przy wyszukiwaniu serwerów jedna z kolumn ma na górze młotek. I przy serwerach jest X albo go nie ma. Co to oznacza ? 2. Z lewej strony w kolumnie jest albo LD albo WD (chyba takie literki). Co one oznaczają ?
Pozdrawiam
Nizki
Edytowane przez dnia 20-12-2004 o godz. 20:02
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|