Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > co sadzicie na temat modu revolt ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

co sadzicie na temat modu revolt ??

mi sie osobiscie bardzo podoba ten mod to coda, jest na czasie i dodaje nowe rozwiazania i typy gry.wypowiedzcie sie co
myślicie na temat tego modu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2004 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pvt.PiTT
Training (Enforcer)

Chetnie bym sie wypowiedział ale nie moge znalesc aktualnego linka do tego moda.

Old Post 21-12-2004 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pvt.PiTT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pvt.PiTT Znajdź więcej post'ów przez  Pvt.PiTT Dodaj Pvt.PiTT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pvt.PiTT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

quote:
Napisane oryginalnie przez Pvt.PiTT
Chetnie bym sie wypowiedział ale nie moge znalesc aktualnego linka do tego moda.

http://lanclan.com/codmod/

Old Post 21-12-2004 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

No Revolt to dośc ciekawy mod ale mimo wszytko nie nalezy on do oryginalnych projektów. Lepszy jest Mercilles =)

Old Post 23-12-2004 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

A ja mam problem z revoltem.
Ściągnąłem go sobie ich stronki, zainstalowałem i lipa nie działa
zaczyna wczytywać mape i wyskakuje błąd
Unpure client detected. Invalid.PK3 file referenced!
C\Gry\Call of Duty\revolt\Revolt_015.pk3
mam patcha 1.5

Old Post 24-12-2004 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

Gajos a masz moze zainstalowane jakies niestandardowe skiny, albo dzwieki albo cokolwiek takiego? To moze byc przyczyna bo wiekszosc takich rzeczy nie dzila na serwerach ustawionych na "pure". Tak mi sie to kojarzy bo jak zamontowalem sobie jakiegos skina na giwere albo mundur albo jakis fajny kompas to taki komunikat mi wyskakiwal i nie moglem sie polaczyc z serwerem a jak taki plik wywalilem to juz nie mialem z tym problemu.

Old Post 24-12-2004 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Uuu to ciężka sprawa ja mam tego w pyte bo mam włączoną opcje download. Wnioskuje że jedynym wyjściem będzie reinstalka gry?

Old Post 25-12-2004 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions