Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Mam male pytanko
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

Mam male pytanko

gdzie moge przestawic port polaczen gry, chodzi mi z domyslnego na jakis inny bo domyslny mam zablokowany i dlatego nie widza mnie osoby w sieci jak ktos wie to niech da znac....

z goty dzieki za opdpowiedz.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-01-2005 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eddy
The Mechanic

ale port na twoim serwerze???

jak tak to w pliku serwer.cfg (czy jak tam masz) jest polecenie:

set net_port 28960

i tu przestawiasz z 28960 na jakis inny np: 28965

a jesli chcesz przetawic port jak sie laczysz z innymi serwerami to sie nie da bo przecierz kazdy serv ma swoj ustawiony port

www.sfh.kom.pl

Old Post 18-01-2005 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eddy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eddy Znajdź więcej post'ów przez  Eddy Dodaj Eddy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eddy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

Dzieki oto mi chodziło
piwo masz u mnie hehe

Old Post 18-01-2005 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Chciałbym dodać, że ja tu pobieram prowizję od każdej darowizny. Mi też wyślesz piwko

Old Post 19-01-2005 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grinder
Introduction (Grunt)

Witam
Takze mam pare pytan do bardziej doswiadczonych graczy.
Czy jest moze jakis programik do CoD ktorym moglbym nagrac najciekawsze akcje podczas gry lub cale rozgrywki??

I nastepna rzecz. Od kilku dni gram po necie. Gre mam sciagnietą z innego kompa z lana, zainstalowalem "the all seeing eye" ale nie wykrywa mi CoD...Czy jest jakis sposob zeby powiązac skopiowaną zainstalowaną gre z tym programikiem?

Old Post 21-01-2005 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grinder Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grinder Znajdź więcej post'ów przez  Grinder Dodaj Grinder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grinder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eddy
The Mechanic

Pierwszego problemu nie rozwiąże bo takich programów nie używam jak cos fajnego jest to robie screena i juz

a drugi problem: zeby all seeing eye wykrywal gre to musi byc ona w rejestrze jesli nie masz pliku to tu ci daje

REG do wersji 1.51
1.Utwórz nowy dokument tekstowy i wklej tam poniższy text:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision]
@=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty]
"InstallPath"="C:\\Program Files\\Call of Duty"
"InstallDrive"="E:"
"Language"="1"
"StartMenuFolder"="Call of Duty"
"Version"="1.5"
"codkey"="*********************"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty United Offensive]
"InstallPath"="C:\\Program Files\\Call of Duty"
"key"="********************"
"InstallDrive"="E:"
"Language"="1"
"StartMenuFolder"="Call of Duty - United Offensive"
"Version"="1.51"

wpisz swoj cdkey tam gdzie sa gwiazdki i wszystko inne co potrzebujesz np installpath

potem to zapisz i zmien rozszerzenie na *.reg i to uruchom
i tyle juz masz coda w rejestrze

a jesli to nie zadziala to juz nie wiem co zainstaluj od nowa gre czy cos w ten deseń

www.sfh.kom.pl

Old Post 21-01-2005 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eddy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eddy Znajdź więcej post'ów przez  Eddy Dodaj Eddy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eddy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grinder
Introduction (Grunt)

DZIEKI.
Postanowilem zainstalowac od nowa i zapodac patcha 1.5. W UO i tak nie bede gral bo nie mam oryginala a co za tym idzie takze cd keya.

Moze inni wiedza cos o programiku do nagywania...Wiem ze np istnieje takie cos do Countera, Enemy Territory...

Old Post 21-01-2005 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grinder Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grinder Znajdź więcej post'ów przez  Grinder Dodaj Grinder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grinder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

spróbuj nagrywac demka frapesem albo hyper-cam mozna przypomocy tych programów nagrywac demka

Old Post 21-01-2005 18:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions