Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zakosili mi telefon.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Zakosili mi telefon.

Przed chwilą mi zakoszono telefon. Piszę tego posta po to abyście nie dzwonili do mnie na stary numer bo jest nieaktualny i wychodzi to lepiej niż pisanie maili do każdego, resztę kumpli powiadomię osobiście. Uważajcie na swoje telefony komórkowe.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-09-2001 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: Zakosili mi telefon.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Przed chwilą mi zakoszono telefon. Piszę tego posta po to abyście nie dzwonili do mnie na stary numer bo jest nieaktualny i wychodzi to lepiej niż pisanie maili do każdego, resztę kumpli powiadomię osobiście. Uważajcie na swoje telefony komórkowe.

daj ten # to bedziemy sms'y wysylali im do usranej smierci
az ci oddadza

Old Post 20-09-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

600318770

ślijcie ile wlezie

Old Post 20-09-2001 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
600318770

ślijcie ile wlezie

haha wyzyje sie

Old Post 20-09-2001 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Pare fajnych sms'ow jush polecialo!!!
Bardzo mi pshykro OGO...

Old Post 20-09-2001 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Oki, numer już zablokowany jest. Ja mam tydzien na skołowanie 2giego telefonu sobie. Numer będę miał tensam, jak tylko telefon dorwe, wyrobią mi drugą kartę sim a tamtą wyłączą.

Old Post 20-09-2001 16:52
bizonek
def

szkoda ;>
ale dobrze że telefonia komórkowa tak dobrze funkcjonuje

Old Post 20-09-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Oki, numer już zablokowany jest. Ja mam tydzien na skołowanie 2giego telefonu sobie. Numer będę miał tensam, jak tylko telefon dorwe, wyrobią mi drugą kartę sim a tamtą wyłączą.

wtedy bedzie mozna zaczac SMS-bombing

Old Post 20-09-2001 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

giBBeR : a propos twojego podpisu, Ratamahatta pisze sie przez dwa T, jesli ofkoz chodzi ci o ten zaj*** kawalek Sepultury

Old Post 21-09-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Question

OGO a jak to sie wlasciwie stalo?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 21-09-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
OGO a jak to sie wlasciwie stalo?

pewno go drechy skroily =[

no offence

Old Post 22-09-2001 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
giBBeR : a propos twojego podpisu, Ratamahatta pisze sie przez dwa T, jesli ofkoz chodzi ci o ten zaj*** kawalek Sepultury

UPS!!! Pomyłka, dzięki za info... Nie zauważyłem tego.

Old Post 22-09-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR

UPS!!! Pomyłka, dzięki za info... Nie zauważyłem tego.

Biboca
Garagem
Favela

Fubanga
Maloca
Bocada

Maloca
Bocada
Fubanga

Favela
Garagem
Biboca, Porra !!!

Ze Do Caixao
Zumbi
Lampiao

Hello Uptown
Hello Downtown
Hello Midtown
Hello Trenchtown

Ratamahatta !!! ...

Hello Uptown
Hello Downtown
Hello Midtown
Hello Trenchtown

Ratamahatta !!! ...

Old Post 23-09-2001 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

tramwaj : trafiłeś idealnie, właśnie słuchałem tego utworku a tu czutam se słowa =]

Old Post 23-09-2001 12:47
nea*1337
Ciota komputerowa

Ogo, taki paker jak ty dał sobie komóre ukraść !?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 23-09-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ale jutro może już będzie działał. Bo pożyczyłem na czas nieokreślony telefon i jutro zaktywuje numer. A potem kasiure dziargać będę na telefonik nowy i wszystko wróci do normy =]

A dlaczego mi zakosili teleofon? Za dużo ludzom ufam poprostu.

Old Post 23-09-2001 21:08
alienzero
KOSZ

aha.. ciekawe... ale ja bede konsekwentnie drazyl, zebys mi tu ze szczegolami opowiedzial no ale co, dales komus czy jak? chyba ze nie chcesz gadac...

BTW: to moj 200tny post :fun:

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-09-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Jeszcze se pomyślicie że koleckję robię =P

A zakosili mi bo tak, mam robote i tam czasem sie niezbyt bezpieczne typki kreca. No i nic sie nie dzialo, zawsze robilem tak jak zrobilem wtedy gdy mi komore zakosili. Jak siedze przy kompie to mam komore polozona zaraz obok klawiatury, poszedlem do kibla i zostawilem komore kolo kompa, nikt do tej pory mi jej tam nie zakosil, a wtedy znalazl sie jeden smialek kurka blaszka. Nie sadzilem ze osoby ktore sie tam kreca cos takiego mi wywina, zawsze wszystko bylo po kolezensku, teraz juz nie bedzie.

Sa to drechy niestety, takzwani blokersi, przjechalem sie na zaufaniu do ludzi juz nie po raz pierwszy w moim zyciu bo kazdego tratuje rownie obojetnie kim jest ...

Old Post 23-09-2001 21:47
Neo
Warrior (Scrag)

tak ogole to jaki ci zakosili ?

Old Post 24-09-2001 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

OGO : moze zaraz puszcze nastepny lyric, moze znowu trafie

Old Post 24-09-2001 22:18
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Unhappy

Mnie też coś takiego spotkało. Kupiłem sobie telefon "Nokia"3210 i jakiś debil mnie zciągnął do bramy. 5 min. i telefonu nie było

Old Post 05-10-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
Mnie też coś takiego spotkało. Kupiłem sobie telefon "Nokia"3210 i jakiś debil mnie zciągnął do bramy. 5 min. i telefonu nie było

Chamstwo panowie się szerzy.

Old Post 05-10-2001 19:52
weirdo
kontemplator bytu

szefowi zina @t - fiorkowi tez zajebali... =[ po co tym zulom tyle komor?

you accept (reject, respect);

Old Post 05-10-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
szefowi zina @t - fiorkowi tez zajebali... =[ po co tym zulom tyle komor?

Sprzedać? =/////////////

Old Post 05-10-2001 21:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Kasa, za n3310 na lewym rynku masz 200-250 zeta =] Na vode jest.

Old Post 05-10-2001 21:39
DEiMOss
sharimurai

quote:
Kasa, za n3310 na lewym rynku masz 200-250 zeta =] Na vode jest.

Na ch.uj im fooda? Nowe dresy cza kupic...

Old Post 05-10-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Spalić fszystkie fabryki dresoFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 05-10-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK

naprawde w takich sytuacjach opłaca sie nosic przy sobie gaz obronny
a w warszawie naprawde mialem sytuacje ze go uzylem (potem balem sie czy sie dresiarz nie udusi )

Old Post 05-10-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking BUAHAHAHAH

LoL jak ten temat przyczytalem to najpierw 5min lezalem na podlodze rylem sie z tego ze ci zakosili komore podnosze glowe a tu w biorka guza zarobilem hehe nastepne 10min sie smieje !! A brat myslal ze ci domowy tel. zayebali LOLOL

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 06-10-2001 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

naprawde w takich sytuacjach opłaca sie nosic przy sobie gaz obronny
a w warszawie naprawde mialem sytuacje ze go uzylem (potem balem sie czy sie dresiarz nie udusi )

a od ilu lat taki dozwolony i ile kosztuje? bo bym nosil do szkoly

serio! drechow ci u nas dostatek... nietolerancyjnych, lysych, glupich drechow

you accept (reject, respect);

Old Post 06-10-2001 09:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:33.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions