Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

....

Tych co nie zagladaja nigdy na borda Q3 przerzuce tu text z tamtego topica ...

Oto moj ostatni topic na tym boardzie ...

Niestety wiecej juz nie pojawie sie raczej na boardzie..na turnieju tez mnie nie bedzie i raczej nigdzie indziej... odchodze z tego swiatka chociaz bedzie mi bardzo przykro z tego powodu i nic nigdy nie zapelni mi dziury po was.. byliscie naprawde wspanialymi kolegami wszyscy.. bylo mi tu tak strasznie milo.. ale to co dobre musi sie kiedys skonczyc Jesli chcecie jakis wiekszych wyjaznien pytajcie Gaziego, Sweepa, Gibbera i Oxy'ego... oni powinni wam mniej wiecej wytlumaczyc powody mojego odejscia stad

Gaz-chan - przepraszam ..mam nadzjeje, ze kiedys mi wybaczysz...

Zycze wam wszystkim powodzenia w zyciu, w Quake'u i innych grach ktore lubicie..bylo mi z wami naprawde wspaniale tutaj...

najserdeczniej na koncu pozdrawiam : caly klan tC - w szczegolnosci zas Gaziego i Oxy'ego ktorzy byli dla mnie kims wiecej niz tylko kolegami z klanu ... braciszka giBBera (trzymam za Ciebie kciuki..powodzenia w tworzeniu muzyki) , Sweepera (dzieki za wsparcie), tramwajka, Majesa, ZimZuma, S4i1ora, OGO, Shoolera, Stahoo, DEiMOssa, Infiego, [SD]Q, H4nka, CE3RDE .. i wszystkich innych...

[b] ZEGNAJCIE KOCHANI

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-10-2001 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Tzn. na boardzie quake3 nie bedzpiesz pisala? Czy na calym [hyy ]

Old Post 11-10-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

nooo nieeeeeeeeeeeeeeee
bedzie mi brakowalo tego malego predatorka (albo predatorki)

Old Post 11-10-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ej no!

przestajesz grac w q3, odchodzisz z boarda q3 czy po prostu odchodzisz "z tego wszystkiego"?

no nie rob nam tego zabko...

Old Post 11-10-2001 20:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Unhappy

dawac mi tu tych 4 na przesluchanko... gazi, sweep, oxy i giB : juz mi tu zara wyjasnienia... jestem ???

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 11-10-2001 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ej qrna co jest :/ saari wroc (nie odchodz, no nie wazne, zostan tu i jush )
buu czemu ja jak zwykle nic nie kumam?

Old Post 11-10-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

damn! Pojawila sie nagle mila osobka plci zenskiej w postaci Saari i nagle odchodzi i znowu nie bedzie zadnej kobitki na boardzie nie wiem juz co mam myslec o tym wszystkim...To potwierdza mnie w moich przekonaniach ze swiat naprawde suxxxSaari zostan z nami please!

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 11-10-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Unhappy

Nie no bez takich Saari

Old Post 11-10-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Wyzywa się obywateli gazi, SweepeR, oxygen i giBBeR do stawienia się przed sądem w celu wyjaśnienia okoliczności opuszcznienia board`a przez Saari. Niestawienie się w terminie 2 dni grozi przyporwadzeniem siłą przed sąd przez sędziów ulicznych. Wymienione osoby zostają zawieszone w prawach obywatelskich aż do wyjaśnienia sprawy i nakazuje im się pozostanie w ich sektorach.

Old Post 11-10-2001 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ale o co wogole chodzi?
Saari w kulki sobie lecisz ?
Nie zostawia sie tak ludzi na pastwe losu
Ide sie pochlastac

Old Post 12-10-2001 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

hmmm.....ja naprawde nic nie wiem....a jezeli wiem to nie kojarze tego z jej odejsciem...:/ zadzwonie dzisiaj do Saari i wszystkiego sie dowiem...

Old Post 12-10-2001 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

przeciez odejscie ze swiadka q3 nie zmusza do opuszczenia board'a.
Ja od dawna nie gram w q2

Old Post 12-10-2001 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

byc moze to sprawa netu...

Old Post 12-10-2001 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
byc moze to sprawa netu...

:-/
TPSA sux

Old Post 12-10-2001 00:38
oxygen
new challenger

nie o to chodzi....mysle ze raczej starzy maja cos z tym wspolnego...
a zreszta co ja bede mowil jak niczego nie jestem pewien...info dam pozniej

Old Post 12-10-2001 00:56
ZimZum
Nieśmialy abstynent

tylko sie pospiesz

Old Post 12-10-2001 01:00
[FPP]MajeS
Guest

no czekamy...

Old Post 12-10-2001 06:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Angry

SAARI !! nie odwalaj jaj
Szkoda...
3maj sie i sukcesu w przyszlosci

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 12-10-2001 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

QFA!!!

Old Post 12-10-2001 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

SAARI!!! SIOSTRZYCZKO!!!
Dlaczego odchodzisz??? Nie rob nam tego!!!

Dla wyjasnienia podam ze niewiem dlaczego to sie stalo, chociaz domyslam sie, ale niemoge w tej sprawie nic powiedziec...

Bedzie nam Ciebie brakowlo SAARI...

Old Post 12-10-2001 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

**** no. why??? od dawna bard ten potrzebowal takiej osoby i wkoncu znalazla sie idealna a teraz odchodzi. buuu no i niech ktos wkoncu powie dlaczego dokladnie

Old Post 12-10-2001 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

nie chce teraz mowic szczegolow ale to jest moja i tylko moja wina...
chyba sie pochlastam... przezemnie wiele osob stracilo wspaniałą boardową kolezanke...
bede sie bardzo staral zeby Saari wrocila...
naprawde to ja powinienem was wszystkich przeprosic

Old Post 12-10-2001 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
nie chce teraz mowic szczegolow ale to jest moja i tylko moja wina...
chyba sie pochlastam... przezemnie wiele osob stracilo wspaniałą boardową kolezanke...
bede sie bardzo staral zeby Saari wrocila...
naprawde to ja powinienem was wszystkich przeprosic

Obywatele SweepeR, oxygen i giBBeR zostają oczyszczeni z wszelkich zarzutów, mimo to ich pomoc w wyjaśnieniu sprawy jest porządana.

Obywatel Gazor zostaje postawiony w stan oskarżenia spowodowania opuszczenia boarda przez Saari. W związku z powyższym zawieszane są jego wszelkie prawa jako obywatela, oraz nakazuje się areszt domowy. Wszczęte zostaje postępowanie śledcze w celu wyjaśnienia wszelkich okolicznośi, jednak liczy się na wyjaśnienie sprawy przez samego oskarżonego, co pomoże złagodzić wyrok. Natomiast jeżeli oskarżony nie wyjaśni sam sprawy, postępowanie śledcze zostanie przeprowadzone wyjątkowo skrupulatnie, oskarżony zostanie osądzony z największą surowością oraz z najwyższym przwidzianym wyrokiem. Termin złorzenia wyjaśnień przez oskarżonego - 1 dzień.

Co oskarżony ma na swoją obronę?

Old Post 12-10-2001 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Nic. Przyznaje sie do winy i rowniez odchodze z tego boarda...
Tak bedzie najsprawiedliwiej...

Old Post 12-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

ale tu smutno

Old Post 12-10-2001 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

ej no ludzie bez jaj. qrde prima aprilis to dopiero bedzie. Gazi o co chodzi? cos ty Saari naopowiadal?

Old Post 12-10-2001 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Hopaki ktoś tu jakiś przekręt odwala... Gazor niegdzie nie odchodź tylko tłumacz...

Old Post 12-10-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:

poprostu zajebiscie najpierw saari, teraz gazor... moze dla towarzystwa wszyscy odejdziemy <joke>...

fak

Old Post 12-10-2001 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Angry

Jasne na tym boardzie jest zaboojcza atmosfera a wszyscy odchodza !!! NIE !!!!!
WRACAJ GAZOR I SARRI NIE ROBCIE TEGO POEPELNIACIE BLAD !!
Gazor nawet jezeli to twoja wina to nie odchodz co stracimy jeszcze jedna bliska osobe. Wyjasnij sprawe z SAARI...

CIAG DALSZY JUZ DZISJAJ

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 12-10-2001 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yazoo

poprostu zajebiscie najpierw saari, teraz gazor... moze dla towarzystwa wszyscy odejdziemy <joke>...

fak

Zbiorowa paranoja czy co?
Yazoo widze ze lubisz Offspring

Old Post 12-10-2001 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:15.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions