quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ja piractwo popieram. I prosze mi nie mowic, ze kradne itp.
KRadna dystrybutorzy gier. Jak ceny beda na poziome 50zl (jak RF) to oryginaly bede qpowac. Tak samo z muzyka, jak bede kosztowaly kolo 15-20zl CD to tesh bede.
Teraz mi sie nie oplaca.
Dostaje kieszonkowego 70zl miesiecznie i mam to wydac na 1CD i 4 piwa w pubie
Będziesz pociągnięty do odpowiedzialnośći karnej za namawianie do piractwa.
Tak na serio - poje.bało Cie? Kur.wa czym Ty myślisz? Napiszesz program, nagrasz utwór, i partrzysz jak jakiś flet na bazarze to sprzedaje i mamone zbiera, to nad czym się męczyłeś nocami, coś co stanowi kawałek Ciebie i tylko możesz patrzeć z boku jak on sobie kase nabija śmiejąc się wręcz z Ciebie - czy by Cie chu.j nie szczelił? Bo oczywiście musi Ci się opłacać finansowo, i pokazujesz w ten sposób że szczasz na artystów którzy nagrywają płyty, na grupy ludzi co pracują ciężko aby napisać program/gre, bo to łatwe zadanie nie jest. Tylko byś chciał korzystać. Grrrrrrrrrrrrrrr. Tylko pomyśl czy możesz się nazwać fanem jakiejś grupy muzycznej i nosić z czystym sumieniem koszulkę z nimi skoro na nich szczasz i lejesz to bo u fleta na bazarze kupiłeś płyte lub se mp3 ściągnąłeś ?!?