Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zagadka (Test)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking Zagadka (Test)

> > Oto mały test. Ale bez oszukiwania!!! To potrwa tylko minutę, a efekt
> > jest zaskakujący.
> > Twoje zadanie : policz wszystkie "F" w poniższym tekście:
> >
> > FINISHED FILES ARE THE RE-
> > SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
> > IC STUDY COMBINED WITH THE
> > EXPERIENCE OF YEARS
> >
> > Gotowe? Czytaj ponizej, ale dopiero po policzeniu!
> > OK?
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > Jaki wynik? trzy?
> > blad, w sumie jest ich szesc - to nie zart!
> > Przeczytaj jeszcze raz!
> > Rozwiazania szukaj ponizej...
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > .
> > Mozg nie zauwaza "OF" . (Bo i po co?)
> > Fascynujace?
> > Geniusze widza wszystkie szesc.
> > Trzy to norma, cztery zdarza sie rzadko...
> >
>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-03-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Hmm, w soomie to juz to widzialem na jakiejs www i nie podzialalo na mnie. Chyba jestem zbyt dokladny

Old Post 08-03-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

ja znalazlem tylko 3, ale robilem to szybko

Old Post 08-03-2002 22:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

u mnie 4 ale tez czytalem szybko

Old Post 09-03-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
u mnie 4 ale tez czytalem szybko

pewnie nie znalazles zadnego ale wstydzisz sie przyznac

Old Post 09-03-2002 09:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja znalazlem 5, ale czytalem srednio szybko

Old Post 09-03-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

fuck, a myslalem ze jestem geniuszem... shame on you cube, ze pozbawiles mnie tej mysli...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 09-03-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

czytałem to kiedyś....ale wtedy znalazłem tylko 3.....

Old Post 09-03-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

wiedzialem ze jest tu jakis haczyk, wiec sobie przeliterowalem, oczywiscie znalazlem 6

Old Post 09-03-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

???? to to jest .... ??? TEST acha test ale moze nawet byc test ???? nie moge dzis skladni zlorzycz
----------------------------------------------------------
A teraz powarznie to jest dobry pomysl trosze tej stronki zajmuje ale jest ok

Old Post 09-03-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

naliczylem siedem razem z with
a co, wzielem sie za wymowe a nie za pisownie

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 09-03-2002 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Będzie 6 i wielkie E (chyba żeby obciąć kilka dolnych zdań) jeśli spojrzycie na cały teksy.

"Dogde this" - Trinity

Old Post 09-03-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

pewnie nie znalazles zadnego ale wstydzisz sie przyznac

czytac to jeszcze umiem

Old Post 09-03-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja znalazlem 6, ale juz gdzies widzialem podobna zagadke wiec sprawdzalem pokolei litery

Old Post 09-03-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

gupia sprawa... widze to po raz pierwszy i znalazlem 6... jak przejechalem w dol to sie zdziwilem ze niby mialem 3 widziec za dlugo sie angola ucze

bez sciemy, bylo 6... zastanawialem sie czy wpadne na ''with''... ale chodzilo o f w koncu... fajny tescik...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 09-03-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Ja za to zauwazylem 3. I byl to dla mnie niemaly szok, ze jest tam 6. Qrde jak ja moglem nie zauwazyc of? Nie wiem jak wy dojrzeliscie wiecej za 1 razem ale wszyscy moi znajomi narazie widzq 3 . Zarombisty tescik

Old Post 09-03-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

3
ale jestem z lekka zmeczony...

Old Post 09-03-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

3 ale dopiero sie obudzilem (dobra sciema to polowa sukcesu)

Ale ciekawe CZEMU mozg nie zauwaza "OF"?

Old Post 13-03-2002 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

szukasz f w dlugich wyrazach, a na takie krociotkie nie zwracasz uwagi...
Aha ja oczywiscie znalazlem szesc, bo uzylem metody literowania kazdego wyrazu

Old Post 13-03-2002 09:10
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Wszyscy maja wymowki "bylem spiacy", "dopiero wstalem" Ja znalazlem 4

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 13-03-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

3... Dopiero sie obudzilem, wczoraj mialem zyl dzien... Duzy zdziw... Zajebisty "test"...

w tle: Black Sabbath ~ Planet Caravan

Old Post 13-03-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

ja cztery

Old Post 14-03-2002 19:29
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja mialam 6 bo tez literowalam

Co do with - nie czyta sie tego jak f dlatego tez nawet czytajac nie moze byc liczone. Th w jezyku angielskim wymawia sie przez wsadzenie czubka jezora miedzy zeby i mowienia "w" lub "f" (w zaleznosci czy ma byc dzwieczne czy bezdzwieczne)... w rezultacie powstaje cos miedzy "w" i "z" oraz miedzy "f" i "s".

Ale zaszpanowalam, nie?

Old Post 14-03-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

jeftes niefamofita fpanerka

a czy juz mowilem ze mialem 6 ?

Old Post 14-03-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Wszyscy maja wymowki "bylem spiacy", "dopiero wstalem" Ja znalazlem 4

popatrz na godzine... jakbys wstal o 7 i popi3rdalal caly dzien to tez bylbys zmeczony...

Saari : zaimponowalas mi

Old Post 14-03-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Załącznik wrócił z testem

Old Post 18-03-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking OT

Test ponizszy ma na celu uswiadomienie Tobie samemu (ewentualnie komus) jaki masz charakter, co mniej wiecej lubisz.Test sklada sie z dwoch czesci: testu wlasciwego oraz z objasnienia znaczenia symboli.
Jesli jestes zainteresowany to usiadz wygodnie ...odprez sie wykonaj kilka glebokich wdechow ,wycisz....

Test Właściwy

Wyobraz sobie ze stoisz przed lasem. Postaraj sie ten las opisac jak on wyglada? Jakie w nim rosna drzewa, czy i jak gesty jest las.Czy ci sie ten las podoba? Teraz daj odpowiedz czy chcesz wejsc do lasu? Wejdz do swojego lasu. Jak sie w nim czujesz? Chcesz juz wyjscz lasu? Wyjdz z lasu .
Za lasem jest droga ...
Opisz mi te droge :jak wyglada czy jest prosta czy nie; czy twarda, ubita, asfaltowa,czy moze polna z wykrotami? Jesli mozesz to wejdz na te droge i idz.....Jak ci sie po niej idzie...jakie sa twoje wrazenia..
Zatrzymaj sie na chwile.
Wyobraz sobie jakis dowolny przedmiot. Moze to byc cokolwiek..
Opisz ten przedmiot dokladnie, co to jest, jak wyglada. Czy chcesz wziac ten przedmiot...dotknac? Co czujesz gdy na niego patrzysz? Czy chcesz wziac ten przedmiot w dalsza droge?
Wez go albo zostaw i idz dalej po drodze..
Napotykasz wode np. jezioro.............Wyobraz je sobie.Jakie ono jest? ..Duze? Male?..a moze to staw?...Jaka
jest w nim woda? Ciepla? Mila? Zimna ? Wzburzona?..opisz jak najdokladniej..Czy chcesz wejsc do tej wody? Wejdz do niej ? Co teraz robisz?........ Jak sie czujesz?....Czy chcesz juz wyjsc?.......
Wyjdz.....

Idziesz dalej po drodze..

Teraz wyobraz sobie ze widzisz dom ................
Opisz ten dom jak on wyglada..
Czy ci sie podoba....
Jakie do niego zywisz emocje, uczucia?
Czy chcesz wejsc do tego domu czy pojsc dalej swoja droga?...
........

Jesli chcesz wiedziec jak Ci poszlo to przeczytaj "odzczytanie testu"

Odczytanie testu

Las - oznacza twoje otoczenie twoich przyjaciol...Przypomnij sobie czy jest ich duzo (gesty las) czy malo (rzadki). Czy to sa solidni przyjaciele (drzewa zdrowe wysokie lub silne) czy to sa niepewni przyjaciele(drzewa poskrecane, chore, male itp.) Przypomnij sobie jak sie czujesz w ich towarzystwie (tzn. jak sie czules(as) gdy wszedles do lasu)?

Droga - to jest po prostu twoja droga zyciowa...pamietasz jak ja opisywales?

Przedmiot - twoja ukochana osoba..ciekawy jestem czy ja wziales w dalsza droge?

Woda - to ogolnie mowiac sex )))))ciekawy jestem czy wszedles do niej i jak sie w niej czules(as)?

Dom - niebo jesli chciales tam wejsc to znaczy ze masz juz dosc swej drogi zyciowej..albo jestes bardzo wierzaca osoba..

Old Post 18-03-2002 22:35
Lesio
KOSZ

Niezly ten test Nawet sie zgadzaja winiki

Old Post 19-03-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie obraz sie, ale nie podobalo mi sie to cos... jakies pokrecone...
Kazdy ma pzreciez inne skojazrenia odnosnie przyjaciol, czy osob ktore kocha....

Old Post 19-03-2002 16:09
rcube
KOSZ

Lightbulb

Pamietacie takie zadanka ze szkoły

Producent świec zauważył, ze z odpadów produkcyjnych, powstałych przy produkcji 6 świec, może wytworzyć jedną nową świecę. W pewnym momencie dysponował odpadami produkcyjnymi z 600 świec. Ile świec może wytworzyć z tego materiału?

Myśle że "Venotom" powinien sobie poradzić

Old Post 23-03-2002 19:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:47.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions