Lamerstwo [Shenron] Agresor
Tak to sie zdarza, lamerzy sa rowniez w klanach. Agresor z klanu shenron jest przedstawicielem tego typu gracza. opisze problem.
Przevotowalismy na mapke de_dust....spox , 5 min gry i zaraz wielki flood agresora "dajcie votemap 5 (estate)" i tak w kazdej rundzie...no to nie wytrzymalem "zamknij sie agresor" ...spox nic sie nie stalo, jeszcze pare razy. juz w granicach nerwow "morda"
no to w nastepnej rundzie ide sobie, jako ct, a tu od tylu szanowny czlonek klanu ShenRon pan Agresor w plecy do mnie z mp5, no to mu oddalem i lece dalej, a tenn za mna. Wiec go zabilem. W nastepnej rundzie odezwal sie nirvana^kurtek i TK, nastepna runda, agresor TK i tak na zmiane (mam screeny jakby co) takze mam nadzieje ze Lider Shenron wyciagnie konsekwencje, jak nie to znaczyc bedzie ze mu sie to podoba i taki klan jaki klanowicz. podam wonid delikwentow:
[ShenRon] agresor : 709264
nirvana^KURTEK: 656634
Jak ktos nie wierzy to mail me, moge wyslac screeny.
Nie zdarzylo sie to pierwszy raz, agresor ze swoich floodow jest znany od dawna...hm moze jakis specjalny serwer dla agresorow np Votemap cs1.3 server or something