Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Lamerstwo [Shenron] Agresor
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

Thumbs down Lamerstwo [Shenron] Agresor

Tak to sie zdarza, lamerzy sa rowniez w klanach. Agresor z klanu shenron jest przedstawicielem tego typu gracza. opisze problem.
Przevotowalismy na mapke de_dust....spox , 5 min gry i zaraz wielki flood agresora "dajcie votemap 5 (estate)" i tak w kazdej rundzie...no to nie wytrzymalem "zamknij sie agresor" ...spox nic sie nie stalo, jeszcze pare razy. juz w granicach nerwow "morda"
no to w nastepnej rundzie ide sobie, jako ct, a tu od tylu szanowny czlonek klanu ShenRon pan Agresor w plecy do mnie z mp5, no to mu oddalem i lece dalej, a tenn za mna. Wiec go zabilem. W nastepnej rundzie odezwal sie nirvana^kurtek i TK, nastepna runda, agresor TK i tak na zmiane (mam screeny jakby co) takze mam nadzieje ze Lider Shenron wyciagnie konsekwencje, jak nie to znaczyc bedzie ze mu sie to podoba i taki klan jaki klanowicz. podam wonid delikwentow:

[ShenRon] agresor : 709264
nirvana^KURTEK: 656634

Jak ktos nie wierzy to mail me, moge wyslac screeny.

Nie zdarzylo sie to pierwszy raz, agresor ze swoich floodow jest znany od dawna...hm moze jakis specjalny serwer dla agresorow np Votemap cs1.3 server or something

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Myśle Dioda,że to drobna sprawa nie wymagająca rozwiązania na forum.
Po za tym ty do niego najpierw zaczęleś strzelać(tak napisałeś)
Najlepiej prześłij screeny do nas i upewnimy si ę ,chociarz to i tak do końca nie byłoby rozwiązane,ale prześłij.
[email protected] lub
[email protected]
POZDROWIENIA

Old Post 22-10-2001 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
Myśle Dioda,że to drobna sprawa nie wymagająca rozwiązania na forum.
Po za tym ty do niego najpierw zaczęleś strzelać(tak napisałeś)
Najlepiej prześłij screeny do nas i upewnimy si ę ,chociarz to i tak do końca nie byłoby rozwiązane,ale prześłij.
[email protected] lub
[email protected]
POZDROWIENIA

To prawda, mozesz DIoDa wyslac tutaj screeny i je zamiescic... a ja sadze, ze takich tumanoof powinno sie i tyle

[F|S|G] member

Old Post 22-10-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Za pzryklad podobnej glupoty podam klan VEGA. Wszedlem sobie na ich serwer, maoka dust wybieram terro gdzie bylo 3 vega i ja. Poczatek rundy kazdy z vega strzela do mnie zostawiajac mi 20 zycia. Mysle sobie co a lamusy, ale to ich serwer wiec nic nie mowie. nastepna runda kazdy z nozem do mnie i znowu kolo 30 hp zostalo Nie wytzrymalem i pobluzgalem na nich to w nastepnej rundzie zostawili mi laskawie 5 hp. Wqrwilem sie pozabijalem ich i poszedlem Moim zdaniem takie lamerskie zachowanie powinno byc jakos karane, lecz niestety nie mam screenow, wiec nie popre moich slow dowodami.

Old Post 22-10-2001 12:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Dioda sorry za naszego klanowicza,lecz chciałbym zobaczyć jednak te screeny.
Myśle,że jeden Agresor nie popsuje ukłądów między nami.
On do nas doszedł dopiero tydzień temu i ****.
Cóż poniesie pewnie konsekwencje za to jak wyjdzie,że to jego wina.
Musimy zrobić rade w związku z nim.
SPOX

Old Post 22-10-2001 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[ShenRon]Begi
Guest

Talking

no wiec :
Agresor doastanie kare i to duza jestl tylko zlookamy screeny
a pozatym mam pomysl zeby oficjalnie przeprosil DIODE za swoje lamerstwo

a tak pozatym pozdrawiam caly klan [F|S|G] !!!!!

Old Post 22-10-2001 14:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Talking

No coś takiego ehhh

Old Post 22-10-2001 15:00
Xkill
Płatny Zabójca

Kiedys sobie tez gralem i tak: Na poczatku rundy wszystcy do mnie trzelaja (tzn. strzelaja do wszystkich). Jeden zostal. Dostal w leb i sie skonczylo. Nastepna runda. Wszyscy w pelnym skladzie (!). Znow wala do siebi no to tez rozwalilem jednego. Nastepna runda. I nie moge grac, jakobym byl TK. Tam pewnie byl jakis admin powalony chyba. Po chwili zwiesil mi sie komp (??). I to bylo na tyle. To bylo juz dawno temu, wiec nie pamietam serwa.

Old Post 22-10-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Jednak nie mówimy tutaj o odejściu naszego Agresora.
Ma tylko przedłużenie rekrutacij.
Każdy może się wkurzyć,a że Dioda to był pierwszy raz Agresora więc nie ma powodu,żeby go karać.
Jakby te sytuacje się powtarzały to dopiero byśmy wkroczyli.

Old Post 22-10-2001 18:48
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [ShenRon]Begi

Dziek... za pozdrowienia

[F|S|G] member

Old Post 23-10-2001 07:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [ShenRon]Begi
no wiec :
Agresor doastanie kare i to duza jestl tylko zlookamy screeny
a pozatym mam pomysl zeby oficjalnie przeprosil DIODE za swoje lamerstwo

nie ma sprawy o to screeny, zebym nie wyszedl na plotkarza

raz
i dwa

Old Post 25-10-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

screeny..........i wszystko jasne

Old Post 25-10-2001 19:16
Cali
słodki chłopak :]

Za takie akcje na mjejscu kolesia już bym nie grał pod tą ksywką

Old Post 25-10-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

No powidzmy ze zmieni xsywe ,mial xx a ma yy (np.) i jeden klan chce go do klanu i sie wypytuja o dane to bedzie sie musial wygadac ...
Potem zerkną przypadkowo na www.xx`a i zobacza dane ze sa identyko, to chlop bedzie mial pecha
Moim zdaniem tylko BANY na 24h...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 26-10-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Popieral Scopka. Takie lamy zasluguja na bana jednak mysle ze 24 h to za malo. Do zywotny juz lepiej
Ostatnio wogole duzo lamerow sie pojawilo na scenie
Gra sie robi coraz mniej przyjemna
Mysle ze projekty Gorala jak i prog. Officerrra wspomagaja w duzym stopniu na wyeleminowanie lamerow/cziterow, jednak jak narazie nikt nie wpadl na pomysl aby zaczac grzebac w logach i przy NEGATYWNYCH wnioskach o osobie banowac ja z serwera (np Flooooooooodowanie, ale naprawde musi to juz byc extremalne). Mam nadziej ze admini wezma sie w garsc i lookna na logi (dla adminow :wiem ze to czasochlonne i ciezkie ale to wy jestescie adminami )
Ehh, prawie byl zapomnial. Duzo serwow ma blokade na Floodowanie jak np, "U Gorala". Jesli za duzo gadasz to dostajesz kicka w prezencie

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 26-10-2001 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Duzo serwow ma blokade na Floodowanie jak np, "U Gorala". Jesli za duzo gadasz to dostajesz kicka w prezencie

I tak ma byc qfa... gadajace mordy kickowane na chwilke... i im sie odechciewa gadac

[F|S|G] member

Old Post 27-10-2001 09:41
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

Talking

ja tam do agresora nic nie mam, chociaz rzeczywiscie czasem moze wkurzyc vote'ami i floodami... pozdrawiam agresora i diode P

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 29-10-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
ja tam do agresora nic nie mam, chociaz rzeczywiscie czasem moze wkurzyc vote'ami i floodami... pozdrawiam agresora i diode P

Nio... ja gralem z Agresorem... spoko koles

[F|S|G] member

Old Post 30-10-2001 15:19
DarkXenocide
Prezes Poison

Przy okazji dodam tylko, ze pare dni temu spotaklem 3 dni z rzedu takich panow, mordujacych co runde swoich, zmieniajacych teamy etc, cale mapy sie to ciagnelo a adminow nie bylo... W koncu ustalilismy ze co runde 1 z nas (graczy normalnych) bedzie zabijal delikwentow i tyle. Zaczynali HE i pozniej kogo mogli zabijali w spawnie, nastepnie sobie grali...

Bylo ich 3-4 wszyszcy mieli w niku slowo SUPER na poczatku i xywki typu :SUPER miotelka, SUPER Grabki itp... wielu ludzi ich spotkalo bo czesto tak robili ... moze by znalezc naszych superow i dac im bany. Bo to typowy przyklad takiego chamstwa i debilizmu. Swiadkow znajdzie sie wielu napewno

Pozdrawiam !

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 06-11-2001 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RoliNN
Training (Enforcer)

Mysle ze to i tak nic nie da.
SUPERY jutro moga grac jako MEGASY a pojutrze HICIORY

Old Post 06-11-2001 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RoliNN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RoliNN Znajdź więcej post'ów przez  RoliNN Dodaj RoliNN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RoliNN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Przy okazji dodam tylko, ze pare dni temu spotaklem 3 dni z rzedu takich panow, mordujacych co runde swoich, zmieniajacych teamy etc, cale mapy sie to ciagnelo a adminow nie bylo... W koncu ustalilismy ze co runde 1 z nas (graczy normalnych) bedzie zabijal delikwentow i tyle. Zaczynali HE i pozniej kogo mogli zabijali w spawnie, nastepnie sobie grali...

Bylo ich 3-4 wszyszcy mieli w niku slowo SUPER na poczatku i xywki typu :SUPER miotelka, SUPER Grabki itp... wielu ludzi ich spotkalo bo czesto tak robili ... moze by znalezc naszych superow i dac im bany. Bo to typowy przyklad takiego chamstwa i debilizmu. Swiadkow znajdzie sie wielu napewno

Pozdrawiam !

tak wiec spisujcie zawsze WON ID ....jak jakis sie powtorzy..,np ktos ktorys raz z kolei bedzie grac i zabiajc swoich to poda sie do opinii publicznej wony i bany na serwerach u porzadnych adminow beda.

Spisujcie zawsze won id ( ja tak zawsze robie jak ktos lami w ten sposob)

Old Post 06-11-2001 13:31
DarkXenocide
Prezes Poison

No wiec nie dosc ze wulgarny non stop to Tk jak mowilem. Udalo mi sie w nocy dzis capnac jednego supera tak ze mam skrina i WONID o to linki do obydwu :
http://www.shinden.pl/poison/tk.jpg
Reszta pozostawiam adminow

Moze zrobic taka www poprostu i z takimi sprawami albo dzial na boardach PL i admini beda mogli tam zajrzec i spisac wonidy (przy poparciu skrinami). Mozna by sie w koncu wziasc pozadnie za to chamstwo i debilizm (TK). Co wy na to Panowie?

Old Post 07-11-2001 06:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

temat stary jak czytam boardy...

ladnie zes go przylapal DarkXenocide oby tak dalej

polujcie na drani, wczoraj na UOPie widzialem takiego jednego $luk$ zdaje sie, jak wszedlem to mial -4 fragi he he chwile pozniej juz nie istniala jego virtualna projekcja.

moze wy tez odczuliscie wczoraj wyjatkowy ruch na laczach tepsy?
srednio co 5 minut jakby wyjmowali wtyczke z kontaktu...
podobno cos przerabiaja, moze bedzie lepiej?

Old Post 07-11-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
virtualna projekcja.

moze wy tez odczuliscie wczoraj wyjatkowy ruch na laczach tepsy?
srednio co 5 minut jakby wyjmowali wtyczke z kontaktu...
podobno cos przerabiaja, moze bedzie lepiej? [/B]

Taaaa pewnie jakis debil z tepsy gral w CS'a, mial lagi, to wyciagal wtyczki z hubow

Old Post 07-11-2001 12:45
DarkXenocide
Prezes Poison

Dioda wrote :

tak wiec spisujcie zawsze WON ID ....jak jakis sie powtorzy..,np ktos ktorys raz z kolei bedzie grac i zabiajc swoich to poda sie do opinii publicznej wony i bany na serwerach u porzadnych adminow beda.

Poprawilem sie podalem czekam na efekty

Shizo: ja nic nie odczulem wczoraj. Odczuwam tylko brak snu 24, ogladanie dem i rysowanie cholernych taktyk ktore musze bindowac heheh

PS: czemu nie moge biegac z ak poprostu God save the CL

Old Post 07-11-2001 12:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions