Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Polskie strony o ceesie?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Polskie strony o ceesie?

Znudzilo mi sie juz czytanie w kolko counter-strike.pl i cs.fpp.pl z checia przeczytal bym cos jeszcze. Wrzuccie tu pare linkow do stron ktore czytacie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-10-2001 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Polskie strony o ceesie?

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Znudzilo mi sie juz czytanie w kolko counter-strike.pl i cs.fpp.pl z checia przeczytal bym cos jeszcze. Wrzuccie tu pare linkow do stron ktore czytacie.

cs.gracz.net - tu jest troche tez...

ale w sumie wszystko jest to samo... a newsy roznia sie niewiele.. na jednym serwisie wychodza szybciej na innym pozniej.. ale ogolnie to samo...

Old Post 02-10-2001 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Thumbs down Re: Re: Polskie strony o ceesie?

Ja ogolnie rezcz biorac nie czytam za duzo stronkoof... ale jak juz cos to tylko cs,pl lub wlasnie fpp.pl

[F|S|G] member

Old Post 02-10-2001 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

ShizO zobacz sobie stronke klanu schroet komando
www.schroet.de
www.mymtw.de
to sa najlepsze stronki na serio

Edytowane przez Zap! dnia 13-10-2001 o godz. 12:14

Old Post 13-10-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!
ShizO zobacz sobie stronke klanu schroet komando
www.schroet.de
www.mymtw.de
to sa najleosze stronki na serio

Nie wiem jak Shi... ale ja osobiscie preferuje strony napisane w innym jezyku niz 'szwabskim', na ten przyklad 'polskim'???
Strony maja fajna szate graficzna i wg mnie mozna z nich ciagnac jakies mapy, skiny... Artykolow nie poczytam wiec THX ale odpada.
A co do stron poswieconym counter'owi, to jest tyle, ze wiecej czytania niz grania...a przeciez nie samym counterem zyje czlowiek...

Old Post 13-10-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez pesel

Nie wiem jak Shi... ale ja osobiscie preferuje strony napisane w innym jezyku niz 'szwabskim', na ten przyklad 'polskim'???
Strony maja fajna szate graficzna i wg mnie mozna z nich ciagnac jakies mapy, skiny... Artykolow nie poczytam wiec THX ale odpada.
A co do stron poswieconym counter'owi, to jest tyle, ze wiecej czytania niz grania...a przeciez nie samym counterem zyje czlowiek...

Sa to najlepsze strony ktore podal ,ja nie mam problemu z niemieckim ,umiem czytac po "szfabskoo"
Swietne strony looknijcie www.schroet.de
www.mymtw.de POLECAM

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 13-10-2001 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

ScorPion

HEHEHEH..... Scorp my to sie znamy na tych stronach no nie ?????

Old Post 13-10-2001 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool Re: ScorPion

quote:
HEHEHEH..... Scorp my to sie znamy na tych stronach no nie ?????

Z reguly to ja wiecej gram alebo siedze na tym BOARDzie
Ale tez troche surfuje po necie
CS ROX

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 13-10-2001 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Sa to najlepsze strony ktore podal ,ja nie mam problemu z niemieckim ,umiem czytac po "szfabskoo"
Swietne strony looknijcie www.schroet.de
www.mymtw.de POLECAM

he he he, gratuluje...

Old Post 13-10-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Eee...

Bereits am Donnerstag trafen im Rahmen des Cb Nation Cups die beiden Mannschaften aus Finnland und Dänemark im Quarterfinal aufeinander.

i co to ma byc?
niemiecki nie jezt majne gute szpreche
a to dlatego, ze:
nie dla mnie milosc polsko-niemiecka,
ja Niemcow nienawidze od dziecka....
A wszystko za sprawa Czterech pancernych..

Old Post 13-10-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Eee...

Bereits am Donnerstag trafen im Rahmen des Cb Nation Cups die beiden Mannschaften aus Finnland und Dänemark im Quarterfinal aufeinander.

i co to ma byc?
niemiecki nie jezt majne gute szpreche
a to dlatego, ze:
nie dla mnie milosc polsko-niemiecka,
ja Niemcow nienawidze od dziecka....
A wszystko za sprawa Czterech pancernych..

Ty no mowilem, ze z tym jezykiem nie przejdzie, moze sie ktos znajdzie, zeby to dla nas przetlumaczyc...z gory serdecznie dziekuje...

Old Post 13-10-2001 15:34
Zap!
Skilled (Knight)

Sciagnij sobie program do przetlumaczania lolq

Old Post 13-10-2001 17:04
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Zap! musisz od razu kogos obrazac tym lolkiem? ja tam Cie lubie..

Old Post 13-10-2001 18:40
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Sciagnij sobie program do przetlumaczania lolq

Ja tesh mysle , ze ten board jest do czego innego a takie texty sa nie mile widziane, puszczaja ci nerwy?...idz sobie pofragoj...

Old Post 13-10-2001 19:16
Zap!
Skilled (Knight)

Nie rozumiecie "lolq" to chyba nie jest obrazliwe slowo wedlug mnie ! ! ! !
a to ze wy uwazacie ze to jest odwrotnie to juz nie moja sprawa mnie sie to slowo podoba !

Old Post 13-10-2001 19:18
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
a to ze wy uwazacie ze to jest odwrotnie to juz nie moja sprawa mnie sie to slowo podoba !

spox, ja sie nie obrazam, ale takie texty to naprawde...

Old Post 13-10-2001 19:26
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:

rzeczywiscie fajne slowo lolq)

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 13-10-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Nudziecie mnie tymi obrazeniami nie robcie z borda Big Brothera LOLqu to mile slowo a co mial powiedziec Głąbie dupku fiucie lepiej LOLqu ladniej brzmi i polowa osob nie wie co to znbaczy bo to nic nie znaczy wiec nie masz sie o co obrazac

Old Post 13-10-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

ShizO zostaw niemcow w spokoju bo wole czasami ich niz polakow. Widziales w niemczech jakis dresiazy ? Co se stoja na rogu i cie zaczepiaja. Jakies qrde ***** madrele po 6 sciu stoja i chca kase od ciebie. A jak przyjdziesz z swoja grupka to sie zmywaja. Eh dupy i tyle.

Co do linkow to mam 2 bardzo fajne.
www.counter-strike.de
www.counterstrike.de

Na tej drugiej stronie czasmi podaja IP na jakis meczyk na HL TV i mozna go s poogladac na zywo. Tak np ogladalem NIEMCY VS DANIA na zywo, ale z PINGIEM 500 bo z 2000 ludzi bylo

Old Post 14-10-2001 01:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
ShizO zostaw niemcow w spokoju bo wole czasami ich niz polakow. Widziales w niemczech jakis dresiazy ? Co se stoja na rogu i cie zaczepiaja. Jakies qrde ***** madrele po 6 sciu stoja i chca kase od ciebie. A jak przyjdziesz z swoja grupka to sie zmywaja. Eh dupy i tyle.

Co do linkow to mam 2 bardzo fajne.
www.counter-strike.de
www.counterstrike.de

Na tej drugiej stronie czasmi podaja IP na jakis meczyk na HL TV i mozna go s poogladac na zywo. Tak np ogladalem NIEMCY VS DANIA na zywo, ale z PINGIEM 500 bo z 2000 ludzi bylo

Masta Nemcio ma razje odpier-dolic sie od niemcow sa to fajni goscie a graja lepiej od nas a tak wlasciwie to nie wiem ale my nawet reprezentacij nie mamy !!

Fajnie sie oglada mecze w HL TV widzi sie wszystkie triki

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 14-10-2001 08:56
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Unhappy

Co do tych dresiarzy macie racje co do grania macie racje co do tego ze niemcy to fajni kolesie macie racje zanm paru i to nawet grajacych w countera ale czy ja dobrze slyszalem jakie HL TV jest cos takiego jesli to sciema to rzeczywiscie dalem sie nabrac ale jesli istnieje cos takiego (bo po niemcach wszystkiego sie da spodziewac za duzo kasy za malo roboty) to opiszcie

Old Post 14-10-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Post Strona

jak już mówicie o niemuieckich stronach to Fajna jest Ta

www.multiplayercheats.de

Old Post 14-10-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

Re: Strona

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
jak już mówicie o niemuieckich stronach to Fajna jest Ta

www.multiplayercheats.de

he he he, takim stronom nie poswiecam wiecej niz 4095 ms...
mogles napisac "looknijcie se na :
www.aimbot.com.pl
www.wallhack.com.pl "
he he he

Old Post 14-10-2001 11:53
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Re: Strona

quote:
Napisane oryginalnie przez pesel

he he he, takim stronom nie poswiecam wiecej niz 4095 ms...
mogles napisac "looknijcie se na :
www.aimbot.com.pl
www.wallhack.com.pl "
he he he

Ale czemu podales fikcyjne linki ?
Tak sie cieszylem na nowego aimbota

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 14-10-2001 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

Re: Re: Re: Strona

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Ale czemu podales fikcyjne linki ?
Tak sie cieszylem na nowego aimbota

he he he...

Old Post 14-10-2001 13:24
Ex00
Pan Prezes :S

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
(...)Głąbie dupku fiucie(...)

Lepiej nie przeginac z przeklenstwami

Old Post 14-10-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

popieram cie Ex00 na tym boardze nie powinno sie klnac mozna zrobic cos takiego zeby nie uznawalo posta jak ktos przeklnie >?????????

Old Post 14-10-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Dobra przekonaliscie mnie nie bede bral sobie lolka do serca...
A co do niemcow to moja doswiadczenia z podrozy dobitnie swiadcza o przekonaniu niemcow co do wyzszosci nad innymi narodowosciami, wiec zdania nie zmienie...

A co do stron to ... hm... ogolnie i tak wole polskie bo nasze

Old Post 15-10-2001 18:02
Ex00
Pan Prezes :S

quote:
Napisane oryginalnie przez MuGGz
popieram cie Ex00 na tym boardze nie powinno sie klnac mozna zrobic cos takiego zeby nie uznawalo posta jak ktos przeklnie >?????????

Jest to molizwe, ale nie ma po co bo jak narazie ludzie z board cs'a u nas w miare dobrze sie zachowuja

Old Post 16-10-2001 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Hehehehh to jak ktos bedzie bardzo bluzgal to wypad z baru

Old Post 16-10-2001 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:01.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions