quote: Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Nie jestem pewny czy tak jest na cs.de ale o ile wiem to tam kilka OSOB z KLANU dostaje dostep do cs.de clan news i sami pisza newsy. Nie lepiej tak ??? Jezeli jakies osoby nie umialy by sie zachowac to wieczny ban na stronke i luzzz.
W skrocie :
- Lider klanu, lub przez lidera wyznaczona osoba dostaje admina na "clan news"
- Nad newsami bedzie nadzorywal jakis redaktor FPP aby newsy nie byly za szczegolwe, w stylu :" U nas nic sie nie dzieje, nasz klan sie nudzi ...".
- do "clan news" beda mialy tylko klany ktora istnieja MINImalnie 3 mies na scenia (unikniemy tak zabawy innych "lamerkich" klanow) [nikt nie bedzie kontrolowal do dnia. To taka data orientacyjna]
fajnie ale przy takim pomysle potrzebna bylaby pewnie modyfikacja konsoli do wpisywania newsow, bo inaczej cl dostawaliby dostep ogolny do newsow na cs.fpp.pl no i kto wie co by sie wtedy tam dzialo, a jakby sie juz nieporozumienia miedzyklanowe tam przeniosly to szkoda gadac. wiec nie sadze.... ale w koncu ja tu tylko sprzatam 
podtsawa to newsy z clanbase, ale mysle ze to za malo, za malo ? ludzie powiedzcie cos [tylko nie "cos" ]