Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Top Secret pada...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Angry Top Secret pada...

Dzis dostalem kolejny nr TS w prenumeracie.

Ma 30 stron!!!! Jakies 3 zafajdane gry i przestaje byc miesiecznikiem... Bedzie.... cholera wie.

Fajnie ze utopilem kase w prenumeracie.

Aha - kosztuje 20 zeta.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-01-2003 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

czyzby monopol CD Action?

Old Post 15-01-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
czyzby monopol CD Action?

SGK jeszcze jest

Jak 20zl? Dajesz 20zl za gazete? omg

Old Post 15-01-2003 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Re: Top Secret pada...

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Dzis dostalem kolejny nr TS w prenumeracie.

Ma 30 stron!!!! Jakies 3 zafajdane gry i przestaje byc miesiecznikiem... Bedzie.... cholera wie.

Fajnie ze utopilem kase w prenumeracie.

Aha - kosztuje 20 zeta.

W dobie internetu, w dobie "kolorowych" pisemek, nie ma co się dziwić, że TS pada. Co oni mogą zaoferować, poza nazwiskami, ale jakoś pożytyku z tych nazwisk ni ma, oraz nazwy którą kojarzę z początkami mojego zainteresowania kompami nic nie oferują. Potencjał wg mnie nie został wykorzystany. Ja sam kupiłem tylko 2 numery. Więcej mi się nie chciało, najnormalniej żal kasy (a u mnie żal kasy to dziwna sprawa, bo bardzo, bardzo rzadko takie coś mam) na takie cudo, co niewiadomo czym jest.

Ja tam TS przestałem lubić "dzięki ich fajnemu roosowskiemu forum". Nic ze starego, chcieli coś nowego, widać, że chcieli takie CDACTION drugie sobie zrobić i troche kapuchy natrzaskać. Ja tam nie uznaje tego wskrzeszenia TS`u. Dla mnie zmarł dużo, dużo wcześniej, nie powinni tego wogóle odgrzewać w takiej formie. Dobrze, że prenurki nie trzasłem, a miałem to zrobić.

Las endos.

Old Post 15-01-2003 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
SGK jeszcze jest

Jak 20zl? Dajesz 20zl za gazete? omg

Mam prenumerate... Albo wlasciwie to mialem...

TS Kosztowal 15.... Przeinwestowali....

Old Post 15-01-2003 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Szkoda - fajne pismo bylo :/

A co do prenumerat, to ja na nowy rok z dwu, ktore mialem przedluzylem 1 - na 2 i tak prawie nic nie zyskiwalem :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 16-01-2003 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

BUch ...jak to wczesniej zostalo powiedziane... zyjemy w dobie internetu ... wiadomosci mamy w tym samym dniu kiedy cos sie ukazuje. Jesli jakakolwiek gazeta papierkowa chce w tych czasach przetrwac to musi reprezentowac soba napraaaaawde duzo.

Old Post 16-01-2003 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Unhappy

Naprawde duzo to prezentowal kiedys SS

Old Post 16-01-2003 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Naprawde duzo to prezentowal kiedys SS

Ta mam jeszcz ze 30 twoich numerow SS

Old Post 16-01-2003 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Widzialem to dzisiaj u kumpla. Totalna qpa! Zero ambicji ze strony autorów pisma... A miało być tak pięknie

Old Post 16-01-2003 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

No obecnie chyba kroluja SGK i CD Action, ale tylko to pierwsze uchronilo sie od bardzo widocznej komercji.

Ja od dawna nie kupuje gazet, bo wszystko mam o wiele szybciej w internecie - nowinki, recenzje, zapowiedzi, testy itd.

Old Post 18-01-2003 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm szkoda jedyne sensowne pismo jakie sie pojawiło od czasu kiedy na rynku rządzi CDAkszyn
Poza tym cenowo wszyscy potrafią powalić na łopatki już na starcie.
Gdzie się podział ten duch jakie miały stare gazety jak Gambler bardzo dawny SS oraz Top Secret (te z ten stary).
Może kiedyś czas komerchy minie (ale utopijne wizje )

Old Post 20-01-2003 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A dla mnie najlepsza gazetka w historii byl Reset. Zaraz po nim Top Secret. Ten pierwszy fajnie laczyl w sobie profesjonalne podejscie z dawka humoru. Ten drugi byl jajcarski na maxa, nie wiem jak z profesjonalizmem, etc. bo wtedy jeszcze mlody bylem

Old Post 20-01-2003 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Swp: identico

Old Post 20-01-2003 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Dla mnie TS wymiatał. ;-]
Troche mniej Gambler i SS>

Old Post 20-01-2003 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

co nie zmienia faktu ze nowy TS robila banda debili co nie potrafia pliczyc prostego rachunku ekonomicznego....

Old Post 20-01-2003 16:58
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Dla mnie TS wymiatał. ;-]
Troche mniej Gambler i SS>

eee ja tam TS nie pamietam amige wtedy mialem :> a w gamblerze tylko zolte strony w srodku mi sie podobaly, reszta raczej denna

Old Post 20-01-2003 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
Hmm szkoda jedyne sensowne pismo jakie sie pojawiło od czasu kiedy na rynku rządzi CDAkszyn :D
Poza tym cenowo wszyscy potrafią powalić na łopatki już na starcie.
Gdzie się podział ten duch jakie miały stare gazety jak Gambler bardzo dawny SS oraz Top Secret (te z ten stary).
Może kiedyś czas komerchy minie :D (ale utopijne wizje :P)

Gambler ale ten z początku działalności, powykręcane strony, kolorystycznie odjechany, że prawie czytać nie można było itp.

A Reset? Hmm, na początku może i był fajny, bo coś nowego wprowadził swoimi działami, ale im dalej w las tym ... , chodzi mi o to, że potem musiałeś kupować wydania CD albo prenumerate mieć (nie pamiętam dokładnie) aby mieć więcej stron o czymśtam no kurka to mi się nie spodobało i Reset dostał wielkiego minusa z którego się nie wykaraskał.

Old Post 20-01-2003 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Ten nowy TS sam sie wykastrowal...
Deadpool - czy masz juz Ostatniego Czarnianina?

Old Post 20-01-2003 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

tak jak mowiono, net jest bariera dla gazet ... moim zdaniem sprzedaz czasopism gierkowych bedzie powoli spadala ... zwlaszcza ze na rynku ni ma juz nic ciekawego ... bo cdaction za bardzo smierdzi, moze i ma sporo stron ale nie oferuje ciekawych gier na cd - odgrzewane kotlety sprzed lat, ktore mozna kupic w kazdym hipermarkecie za smieszna cene ...

kiedys kupowalem kompouter swiat gry ... to znaczy pierwsze numery, podobaly mi sie szczegolowe solucje do gierek etc ale potem tez sie zeszmacili, za bardzo lamerski klimat

takze od czytania gazet wole net oraz czytanie ksiazek

Old Post 20-01-2003 22:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

1) Top Secret
2) SS
3) Gambler

Old Post 21-01-2003 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Powspominac to zawsze mozna. Internet, internetem... gazet na swiecie jest pelno, tych o grach rowniez, maja sie dobrze. Mysle, ze internet jeszcze dlugo nie bedzie dla nich zagrozeniem.
Dla mnie frajda jest poczytac sobie cos przed zasnieciem (np. jakis wywiad specjalnie dla jakiejs gazety albo raport o jakiejs grze - duzo informacji zgrabnie zebranych do kupy) albo przy kawce, rano. Komputer i internet tak, ale nie na dluzsza mete.
Ostatnio nie kupuje zadnej gazety - kasy szkoda

Old Post 22-01-2003 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nie no, nie moge... ciagle sie cos z tym boardem je.bie.

Old Post 22-01-2003 02:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm mały kącik nostalgi
Pamietam jak kupiłem pierwszego Gamblera to miał w środku plakat sporego formatu (chyba A1 ale nie wiem na bank) z potworkiem z Doom'a !! Poza tym udało mi się spotkać na jednym turnieju Sir Haszaka (mam chyba nawet fote z nim )
POZ - Walka w teatrze own na całej linii (poezja, czysta poezja) ale nie wiem czy to nie jest czasem remake z 1991 roku bo coś takiego o tym samym tytule mam w swoich zbiorach

Old Post 29-01-2003 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Nie no, nie moge... ciagle sie cos z tym boardem je.bie.

ciezko zeby sie nie jebalo ... zobacz ile jest postow, topicow, uzytkownikow. do tego maksymalnie obciazana baza ... i tak dziala w miare stabilnie, jak na platny, komercyjny system

Old Post 29-01-2003 22:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
i tak dziala w miare stabilnie, jak na platny, komercyjny system

zdarta plyta.

you accept (reject, respect);

Old Post 29-01-2003 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
zdarta plyta.

boli cie to? tylko krytykujesz ...

Old Post 29-01-2003 22:54
weirdo
kontemplator bytu

nie boli. "tylko" nudzi.

you accept (reject, respect);

Old Post 29-01-2003 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:47.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions