Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pierwszy komp i pierwsza gra
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Pierwszy komp i pierwsza gra

Jak pewnie zauważyliście pytałem sięo to co bylo po zakupie kompa, teraz sie pytam jaki był wasz pierwszy komp, jak wyglądał, jakie parametry tehniczne, jaki monitor itp. itd. etc. TakRZe jaka była wasza pierwsza gra. U mnie to był komp zaje**sty (jak na tamte czasy '91 rok). A więc tak był to: 386, 4 RAMu svga (jakoś tak) 14 cali monitor i do tego kolorowy
Mam nawet cennik 1 RAMu kosztował całe 750 tyś zł. (na nowe to jest 75zł) 2 misiące temu kupiłe se 128 RAMu za 60 zł (toche taniej ) za 2 lata pewnie bede sie tej cenie dziwił . Aha i jeeszcze gra. WIęC moją pierwszą grą był "Supaplex" (może ktoś zna?), hodzi się taką samą głową po świecie komputera i trza zjadać takie cosie co nawet nie wiem co to jest (nazywałem to kwiatkami, ale zabardzo ih nie pszypominało).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-11-2001 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Chodzi Ci o pierwszy komp własny czy pierwszy kontakt z kompem i grą ?

Pierwszy kontakt z grą i kompem - ZX u kumpla i zielony monitor, gra nie wiem jaka ale się formułką jezdziło i było wypaśne. Widok z góry i obsługa na klawiszach, piękna sprawa.

Pierwszy kontakt z grą na własnym kompie - C-64 + kaseta gier. Pierwsza to była jedyna która udała mi się załadować po 2godzinnej próbie wczytania czegokolwiek i odwadze napisania RUN po raz drugi =P była jakaś platformówka, nie pamiętam tytułu ale szło się w prawo lub w lewo ludkiem i strzelał do innych, piękne, cała noc spędzona =]

Ahh to były czasy.

A ram to drożeje kochanie, o 100% poszedł niedawno, ciekawe jak będzie w poniedziałek.

Old Post 18-11-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

pierwszy kontakt z kompem i grą: ZX SPECTRUM i jakaś tam zajebista gierka, która chyba nazywała się Knigts Lore
drugi kontakt: COMMODORE C 64 + International karate

w międzyczasie mnóstwo wydanej kasy w salonach gier (ulubione gry to: space invaders; coś a'la atak na gwiazdę śmierci w gwiezdnych wojnach; latanie trójkątnym stateczkiem i rozwalanie głazów; jeszcze jakaś była ale pamiętam ją tylko z wyglądu: latało się bardzo szybko w lewo lub w prawo, strzelało laserowym działkiem i zbierało po drodze flagi)

pierwszy własny komp (dwa lata temu ) : 486DX100 16MBRAM HDD1G + Doom2

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 19-11-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

a ja zaczauem jak miauem 7 lat
"dzis sam jestem dziadkiem"..... nie nie .... to nie tak bajka
dobra wiec dostauem wtedy jako pierwszy moj komp atari 65XE a monitora nie miauem bo grauem na czinczach (wiem ze to sie nie tak pisze ale w koncu mamy ochrone jezyka nie? )
a pierwsza gra to byu kultowy RIVER RAID na kasecie
do dzis pamietam te dni i noce (nooo moze w tamtym wieku to tylko dni) spedzone przy nim razem ze starszym (!!)....
na pc-eta z sentymentu sciagnauem se te gierke nadal wymiata ale to juz nie to samo
ehhhh to byuy czasy....

Old Post 19-11-2001 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Pierwszy komp - C64 - gierka Montezuma ROX!
Pierwszy prawdziwy komp PC PII 233 - gierka Quake1

Old Post 19-11-2001 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No to u mnie tak jak u Ogo jest rozdzielone

Pierwszy kontakt z komputerem - u dziadka jak mialam kolo 10 lat.. nie znam konfiguracji, pamietam tylko ze byla windoza 3.11 no i gra Prince of Persja

Jesli chodzi o domowy komp to najpierw mielismy komputer rodzinny jakies 4(?) lata temu - 486 DX2. Konfiguracji tez nie podam bo wtedy sie na tym zupelnie nie znalam. A pierwsza gra na nim to byl wspanialy Little Big Adventure i Lion King

A wlasny komputer pierwszy ( 2 lata temu ) to byl pentium 100 ( procek byl 120 ale plyta nie wyciagala tyle ) , 32mb ramu , sb 16. Monitor wtedy i teraz mam taki sam Shamrock 15" wyciagajacy nie wiecej jak 800x600 co mnie zaczyna doprowadzac do szewskiej pasji ( sponsor na nowy monitor poszukiwany )

Old Post 19-11-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Mój pierwszy komp to C64, a gierka to The Last Ninja 2. Do dziś pamiętam jak ją skończyć (od czasu do czasu odpalam na emultorze Komody). Komodor mial fajną zalete zasilacz od kompa i od stacji dysków (byłem szczęśliwym posiadaczem takowej) strasznie mocno grzały, więc jak się zimą z sanek wróciło to można było obie stopy polożyć na zasilaczach. Nie ma jak stare czasy

Pierwsza poważna gra FPP to nieśmiertelny i niepowtarzalny DooM

Old Post 19-11-2001 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Thumbs up

Eh... to byly czasy.... pamietam jak ja zaczynalem grac w GameBoy'u w Tetrisa i MarioBross1... poteam dostalem PlayStatnio... rozne platformowki, wyscigowki typu Test Drive 3 itp. Poteam kafe... cs.... no i tak to bylo eh...

Old Post 19-11-2001 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja dostalem atari kolo 90 roku. monitorek zielony i bardzo wypasione gry ktorych tytulow nie mam prawa sobie przypomniec mialem 5 lat wtedy

btw to atari stoi caly czas w piwnicy

Old Post 19-11-2001 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SubZero.
Eh... to byly czasy.... pamietam jak ja zaczynalem grac w GameBoy'u w Tetrisa i MarioBross1... poteam dostalem PlayStatnio... rozne platformowki, wyscigowki typu Test Drive 3 itp. Poteam kafe... cs.... no i tak to bylo eh...

nie gadamy o gameboyach i playach
tylko o kompach...pierwszy kontakt z kompem...w pyte ze miales dopiero niedawno przy camper strajku...

moj pierwszy kontakt....c64 u kuzyna i international karate...last ninja, montezuma, wonder boy i wiele wiele innych :>

jakies 2 miech po nim rodzice tez mi kupili c64...ktore pol roku temu sprzedalem za paczke fajek

Old Post 19-11-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
btw to atari stoi caly czas w piwnicy

To na czym teraz pracujesz??? <joke>

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Pierwsza poważna gra FPP to nieśmiertelny i niepowtarzalny DooM

Dokladnie - znam 90% secretow i do dzisiaj jeszcze czasami pogrywam sobie w Ultimete

Old Post 19-11-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

jak mialem 4 lata matka kupila Atari 800XL... z zielonym monitorkiem i odtwarzaczem kaset... pamietam te fajne czasy gdy nie mozna bylo kichnac bo sie nie wgralo... cholernie delikatne... i te czasy przy River Raid, Pitstop i Pole Position... i cos tam jeszcze bylo ale juz nie pamietam tak dobrze...

a braciak mial 65XE chyba... i mial stacje dyskow 5,25 cala... tak... chyba tak... no te duze... illeee tam exxtra gier byloo... jezu... to byly czasy... ehh... a tera... Q3 sie nie umywa, tamte gry to byla miodnosc, a teraz... szkoda gadac

a teraz mam iMaca i mowie wam - win i pc suxx... OS X i Mac rulezzz...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 20-11-2001 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

To ja swoj pierwszy komp otrzymalem nie tak dawno, bo 8 lat temu Pamietam ze to byl 386(shyba SX), 2 mb ram, dysk (hehe) 80 mb Dlugo sie nim nie nacieszylem, bo rok pozniej na jego miejscu stal juz 486DX2/66, 4 mb ram (aktualnie ma on 20 mb), dysk 340 mb, grafika svga 1mb, cd-rom 2x (!) ... Aktualnie pracuje sobie na malym gracie C400, 128 mb, dysk 8,4 gb...
A pierwsza gra?... Hmm... To chyba byl "Prince of Persia"... Nawet na pewno "Prince of Persia" O Jezu, ile sie na tym godzin stracilo Eeech... to byly czasy...

Old Post 20-11-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
To ja swoj pierwszy komp otrzymalem nie tak dawno, bo 8 lat temu Pamietam ze to byl 386(shyba SX), 2 mb ram, dysk (hehe) 80 mb Dlugo sie nim nie nacieszylem, bo rok pozniej na jego miejscu stal juz 486DX2/66, 4 mb ram (aktualnie ma on 20 mb), dysk 340 mb, grafika svga 1mb, cd-rom 2x (!) ... Aktualnie pracuje sobie na malym gracie C400, 128 mb, dysk 8,4 gb...
A pierwsza gra?... Hmm... To chyba byl "Prince of Persia"... Nawet na pewno "Prince of Persia" O Jezu, ile sie na tym godzin stracilo Eeech... to byly czasy...

Heh, tesh grałem w prince'a. Fajna giera, ale nie moglem jej pshejsc(jakis 6 lat temu)

Old Post 20-11-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Thumbs up

Hehehehe - moj pierwszy kontakt z komputerem. Hmm... u kolegi Commodore 64. Polazlem do niego na dobranocke (mialem 5 lat, Boze - to juz ponad 13 lat temu) i zostalem 2 godziny. Gralismy w Commando!!! Huehue!!! Jejeje... Co to byly za czasy - polamane dzoje itp.. Pierwszy moj komp to rowniez Commodore 64, a gra Flimbo's Quest. Az sie lezka w oku kreci...

Old Post 20-11-2001 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

a wuasnie mam do was pytanko...
bo ja tez nigdy nie przeszeduem prince of persia...
a nawet na pc-eta teraz mam to na swojego ale i tak na bodajze 14 misji czas mi sie konczy...
ile tam jest poziomow i co - ostatni jakis giga trudny czy nie?

Old Post 20-11-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

poziomow jest wlasnie 13 albo 14
z tymze 12 jest podzielony na 2 czesci.
Przechodzenie na czas mnie nie rajcowalo.
Wolalem sie na miecze ponapieprzac na 6 i 8 levelu
i na 12

Old Post 20-11-2001 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Pierwszy kontakt Z kompem: Comadore 64/128 ( dualny jakiś) I Rambo.
Pierwszy komp : 386 SX, 4 RAMu (burżujstwo jak na tamte czasy), 14" monitor Kolor, HDD 120MB, optyczna myszka (służyła mi do '98 roku), klawiatura(jescze działa, i będzie działą jescze długo), karta VGA Trident 0,5MB. A gra to 'Dune II' i 'Wolf 3D'.

Old Post 20-11-2001 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

pierwszy komp: ZX Spectrum
pierwsza gra: manic miner

Old Post 20-11-2001 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Pierwszy kontakt Z kompem: Comadore 64/128 ( dualny jakiś) I Rambo.
Pierwszy komp : 386 SX, 4 RAMu (burżujstwo jak na tamte czasy), 14" monitor Kolor, HDD 120MB, optyczna myszka (służyła mi do '98 roku), klawiatura(jescze działa, i będzie działą jescze długo), karta VGA Trident 0,5MB. A gra to 'Dune II' i 'Wolf 3D'.

O jezuu!!! Ile razy ja przeszłem wolfa. Gra po prostu cud, miud i orzeszki . ALe moja siostra rulez. Miała 1 miejsce na liście (znaczy sie miala najwięcej punktuff za zabijanie i zbieranie skarbujj-- dla nie wtajemniczonyh )A wyobraźcie sobie, że ją jeszcze mam na dysku :0 :o

Old Post 20-11-2001 22:28
OGO
niema mnie

Właśnie, kiedy wrócą te magiczne czasy grania na punkty w grze ? Bo teraz to masz - zaliczenie etapu i koniec, przeszedłeś albo nie, a jak secret znajdziesz to coś Ci on pomoże jakiś etap ukryty czy coś, a ja chcę za secret +10000 punktów. I na koniec gry magiczne wpisywanie się do listy High Score pamiętacie jeszcze co to jest ? [= Potem ta duma pokazać kumplom że się jest na pierwszym miejscu, że się lepiej w pukntach wychodzi od niego i swoje własne rekordy pobijać. Ahhhhhh. Przez to High Score pewnie wciąż pociskam w Tetrisa =P

Old Post 20-11-2001 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

O jezuu!!! Ile razy ja przeszłem wolfa. Gra po prostu cud, miud i orzeszki . ALe moja siostra rulez. Miała 1 miejsce na liście (znaczy sie miala najwięcej punktuff za zabijanie i zbieranie skarbujj-- dla nie wtajemniczonyh )A wyobraźcie sobie, że ją jeszcze mam na dysku :0 :o

siostre masz na dysku?

Old Post 20-11-2001 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Post Siostra przy kompie

Moja siostra też gra, ale głównie w Diaboła 2. Kiedyś grała w DooM`a, a ostatnio spróbowała w Starcrafta.

A co do wypowiedzi o grze na punkty to ja uważam iż granie na pkt`y było pewną formą rywalizacji w tamtych czasach takiej jaką dzisiaj jest multiplayer. Dzisiaj o tym kto jest lepszy w danej gierce decyduje wynik bezpośredniego starcia. W tamtych pradawnych czasach o wyżsych umiejętnościach (lepszym obcykaniu danej gierki) decydował wynik pktowy (wiecej secretów, pozbieranie wszystkich bonusów na danej planszy itp.)

BTW: Tetris wymiata (zwłaszcza ten z Dos Navigatora)

Old Post 21-11-2001 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:

siostre masz na dysku?

Tak siostre mam na dysku, a mieszkam z wolfem

Old Post 21-11-2001 14:59
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

siostre masz na dysku?

Tamagotchi

quote:
Napisane oryginalnie przez astral

BTW: Tetris wymiata (zwłaszcza ten z Dos Navigatora)

Hehe - kiedys jak jeszcze nie bylo netu to jak mi sie nudzilo dopalalem sobie DN i pykalem w tego tertisa

Old Post 21-11-2001 15:26
Jarek
Pop Shop Boy :P

Hmm pierwszy comp - Atarynka 65XE
A pierwsza gra to na tejże Atarynce - "Fred"
Chodziło sie takim facecikiem i zabijało jakieś ptaszki =)

Old Post 21-11-2001 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A grał kto w Magusa? Zajebista giera. Pezeszedłem magiem.

Old Post 22-11-2001 19:10
S4i1or
Thorin Oakenshield

Moim pierwszym kompem był 486, 4MB RAM, więcej grzechów nie pamiętam... Nie pamiętam, bo to było dawno temu. A wcześniej grałem trochę na C64 mojego brata ciotecznego... To były czasy. Miałem też przez jakiś okres Pegasusa, Segę Saturn i PS (te dwa ostatnie były pożyczone )

Old Post 22-11-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

jak sie juz chwalic to na maxa

ja mialem: C64, 386sx, 386dx, 486dx4/100, pentium 120, pentium 200, celeronka 366, celka 500, teraz p3 550, a pojutrze jade po p4 1.6

a z konsol mialem pegaza,sege16bit, psx i ps2...ale teraz juz nie mam zadnej...brak czasu...ale w ttt nie zapomne zarwanych nocek z qmplami

Old Post 23-11-2001 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Moj pierwszy komp to chyba 286 ,2 ramu , karta chyba vga do tego wolfenstain 3D od tamtej pory zawsze gralem juz w FPP nie pamitam jak dawno temu to bylo ale wczesniej mialem pegazusa taka konsole z gra contra zaebista byla ale to sie chyba jako komputer nieliczy

Old Post 23-11-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions