Ello!!!
Hej - jestem spowrotem. Moje odejscie bylo zasymulowane. Nie wiedzialem ze zaraz po mnie "posypie sie" jeszcze bLADE i CE3RDE. Poprostu nie wiedzialem. 
Gdy zobaczylem ze OGO odchodzi, wpadlem na pomysl by sprawic zeby ludzie zaczeli myslec co jest nie tak i zasymulowalem odejscie. Wystarczyly 3 godziny i juz sa prowadzone spekulacje i dawane pomysly co zrobic by bylo lepiej. Nie myslcie sobie ze moglbym was tak bez niczego opuscic.
Ludzie - na board'zie kryzys - trzeba go jakos zazegnac. Niech kazdy ktory ma jakis dobry pomysl - powie to szybko. Ludzie trzeba pisac sensownie bez zadnych specjalnych forow "dla elity". Kto bylby ta elita? Bo ja niemam pojecia. Pomysl niby dobry, ale po glebszym przemysleniu, nie nadaje sie zupelnie. Ludzie nei bedacy w "elitarnym" forum nie zagladali by tam i nie obchodzilo by ich co tam sie dzieje, natomiast "elita" miala by w d... nie "elite" i sie z niej wysmiewala ze glupki itp. Osoby uwazajace sie za "elite", nie bedacy w tym malygm gronie wkurzylyby sie na reszte i wtedy dopiero byla by "masowka". Przemyslcie to!!!
Czy dopiero "tragedia" sprawia ze wszyscy zaczynaja myslec???
Ja ze swojej strony postaram sie pisac sensowniej. Mam nadzieje ze cos sobie wszyscy z tego wyciagniecie i bedzie lepiej.
Zwazywszy ze "nadzieja matka glupich", to mowie wprost:
BEDZIE LEPIEJ!!!
Tylko wszyscy sie o to musimy postarac!
Good Luck i powodzenia!
Pozdrawiam!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|