Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ICQ dzis
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Question ICQ dzis

To tylko ja mam dzis problemy z ICQ czy wszyscy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-07-2001 13:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

ja mam wersje 99b.. nigdy nie mam problemow

Old Post 15-07-2001 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

i jestes teraz online?

Old Post 15-07-2001 13:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja zwersja 2000b nie mam problemow zadnych...laczy mi sie w 2 sek...ale to dlatego ze nie lacze sie przez tepse...
99b powinna ci pomoc...na niej zawsze sie wchodzi online nawet na tpsa
2000b ma jakiegos buga...naszczescie nie dla mnie

Old Post 15-07-2001 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

No ale mi tez zawsze (prawie) dzialalo bez zarzutow, ale do dzis - po jakis 2 sekundach juz mi mowi ze mam sprawdzic swoje polaczenie...

Old Post 15-07-2001 13:56
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja mam wersję 2000b i nie mogę się połączyć (dziś ) Bo normalnie jest dobrze

Old Post 15-07-2001 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no w koncu jeden swoj...

Old Post 15-07-2001 14:02
SweepeR
sweter

No ja mam dokladnie to samo. Wersja 99b. Wczesniej siedzialem io bylo spox. Od jakichs 45 minut od razu mi wyskakuje Cannot Establish Internet Connection.

Old Post 15-07-2001 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

U mnie to samo

Old Post 15-07-2001 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

a ja mam tak od rana...

pefno psy z tepsy...

Old Post 15-07-2001 14:10
Taquado
Training (Enforcer)

W końcu to darmowy program i darmowa usługa. Jeśli firma obsługująca ICQ zacznie pobierać abonament to sytuacja powinna się poprawić.

Old Post 15-07-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

ROTFL...

Old Post 15-07-2001 14:12
oxygen
new challenger

spx...tylko dlaczego mi dziala bez zarzutu ?

Old Post 15-07-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

oxygen/ Podaj więcej informacji o swoim łączu internetowym.

Old Post 15-07-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

bo nie laczysz sie przez tepse...

Old Post 15-07-2001 14:17
S4i1or
Thorin Oakenshield

To coś masz z******... Nie może Ci działać!

Old Post 15-07-2001 14:17
oxygen
new challenger

lacze sie przez kablowke...chello....lacze 128/512kb...
zero ingerencji tepsy
w lacze zagraniczne of korz

Old Post 15-07-2001 14:21
[FPP]MajeS
Guest

no widzisz? tepsa to nie kabloowka...

Old Post 15-07-2001 14:34
CE3RDE
Just do it.

Mam 2000b ver. i laczy sie jak chce...nieraz odrazu po starcie kompa loguje sie bez problemu, nieraz za kija sie nieche polaczyc a jak nawet sie uda to wiadomosci ida naprawde dluuugo...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 15-07-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

MajeS: u mnie już wszystko jest tak, jak być powinno Nie wiem, jak u Ciebie...

Old Post 15-07-2001 18:05
SweepeR
sweter

Everything seems to be in order now...

Old Post 15-07-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:47.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions