Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > nie ma sensu pisac tematu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking nie ma sensu pisac tematu

doszedlem do wniosku po obejrzeniu klilku tematow itp. ze na tym boardzie nie da sie walnac tematu o ktorym by bylo wiecej niz 10 postow bo pozniej i tak zawsze zbaczaja ludzie na inny temat... dlatego aby zaoszczedzic wam tych 10 postow walcie bzdurne texty od razu...

ten post ulegnie samowzniszczeniu w ciagu 10 sek... uaktywni komende format c: autodetect oraz wykorzysta 110% mocy procesora co spowoduje jego stopienie i wyciek radioaktywny w promieniu 10 metrow...

zyce milego dnia

''system'' - the neverending power of mad

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! topie sie, topie sie, coza swiat, coza swiat
Ale powaznie, tez to zauwarzylem, a nawet napisalem w jednym z topicow, ale w ktorym?

Old Post 13-06-2001 22:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Nozzz w morde. Przeciez zawsze da sie nawiazac do tematu tylko trzeba tego chciec. A jak sobie zrobisz skok w bok nic zlego sie nie stanie.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 13-06-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

Jest sens pisania tematu bo gdyby ten temat nie byl bezsensu to pewnie ( gdyby nie jego nazwa ) nie wlazl bym tu i nie napisal tego bezsensu!

Old Post 13-06-2001 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Eciepecie bum cyk cyk elebele rum tum tum terefere ciah pah benc

Old Post 14-06-2001 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

skoro ten temat juz nie ma sensu to pobawie sie nowymi smiley'ami
- z dedykacja dla Tyska

- a to dla mnie

Old Post 14-06-2001 08:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

a buhahaha?
cos jest w tym, czym, co ja?
a ha? a nie ? eeee... cos? a pffyy mucha, a gdzie mucha?
zle mi jest

Old Post 14-06-2001 09:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

i w tym miejscu zapewne zaraz caly board zacznie napijac sobie posty...

Old Post 14-06-2001 09:22
bLADE
Guest

Cos ty? To jest niemozliwe! To absurd, o jeszcze tylko 200 mi brakuje do darmowego maila!

Old Post 14-06-2001 09:40
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Cos ty? To jest niemozliwe! To absurd, o jeszcze tylko 200 mi brakuje do darmowego maila!

a mi brakowalo sto, ale popsuli boarda

Old Post 14-06-2001 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

a ja miałem s szejset postoof

Old Post 14-06-2001 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Wink

No to ja tez musze sobie ponabijac posty! A wogoole to mozna by zmienic temat na wasze opinie o wyjebaniu sie boarda i ponownym musie nabijaniu postoow!

Old Post 14-06-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

pszetstafiam tu mojom opinie ****************************************************************************************************
****************************************************************************************************
********************i tyle sie menczyłe pizgając f klawisz

Old Post 14-06-2001 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
No to ja tez musze sobie ponabijac posty! A wogoole to mozna by zmienic temat na wasze opinie o wyjebaniu sie boarda i ponownym musie nabijaniu postoow

Siedź cicho bo się board wy***** na zawsze i bedziesz płakał
po tych postach utraconych....

Old Post 14-06-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

I pamietajcie - uwaga na popcorn

Old Post 14-06-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

A swistak siedzi i pije piwo

Old Post 14-06-2001 21:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Zdroowko

Old Post 14-06-2001 21:39
DZASKUL
Combat (Death Knight)

To jak wszyscy to wszyscy
Male pytanko sa takie trzy buzki i nazywaja sie vampir 1,2i3 oto one: zeby nie wiem jak sie na to patrzyl to mi to wampira nie przypomina szczegoilnie te ostatni to jakis masochista probuje sobie ko...ia zw..lic czy cio ? Ktos kto wymyslal te nazwy byl chyba na haju (R)

Old Post 14-06-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV

Siedź cicho bo się board wy***** na zawsze i bedziesz płakał
po tych postach utraconych....

Masz calkowita racje! Rzeczywiscie jakby sie board na zawsze wyjebal to bym plakal Juz ostatnio plakalem A co do postoow to ja i tak mam malo wiec mnie to *****!

Old Post 15-06-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

ciezko cokolwiek powiedziec na temat posta......

Old Post 15-06-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

co to za temat z tym mailem? to serio?

Old Post 16-06-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

To zalezy czy dzien jest parzysty

Old Post 16-06-2001 19:41
deathcrush
łobuz

wyciagnijecie z tego pierwiastek jak w jedym z innych topic'ow bylo...

Old Post 16-06-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Thumbs down

szyli jestem guprzy nisz myszlalem... to szle...

Old Post 16-06-2001 22:46
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nic nie powiem...

Old Post 16-06-2001 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

muf terasz albo szamilknyj na fieki...

Old Post 16-06-2001 22:59
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

co to za temat z tym mailem? to serio?

serio
uzbieraj 300 postow to bedziesz mial maila @poczta.fpp.pl

Old Post 17-06-2001 04:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

serio
uzbieraj 300 postow to bedziesz mial maila @poczta.fpp.pl

Prawda - potem trzeba sie zglosic do Raptora.

Old Post 17-06-2001 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja już mam. Ale trochę czekałem...

Old Post 17-06-2001 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

tylko poszo mi to... i tak mam szkszynek od diabla... ale jak bede mial szyszta posztow to sze szglosze

Old Post 17-06-2001 10:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:58.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions