Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy kupisz oryginal????
Czy kupisz oryginal???
You do not have permission to vote on this poll.
Tak. 14 32.56%
Nie. 16 37.21%
Nie wiem. 7 16.28%
Kupie najpierw pirata, a potem oryginal. 6 13.95%
W sumie: 43 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Czy kupisz oryginal????

Male rozeznanie na temat waszych planow na prezenty gwiazdkowe...

Przypominam, ze oryginalna wersja Wolfa = 169 i bedzie na poczatku grudnia...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

jak znajde pare osob z ktorymi na lanie przetetuje i sie spodoba to kupie, a jak nie to nie qpie

Old Post 29-11-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Przegralem sobie najpierw pirata (zeby nie pozostac w tyle) a oryginal kupie. Jako ze juz pisalem na podobny temat to tekst powtorze:
Oryginal kupic, juz nie mowiac o klopotach z cd-keyem, to bardziej mi chodzi ze trzeba wspierac chlopakow z ID & spolka za to co dla nas robia. Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo kolesie co zupelnie kasy nie maja, bo skombinowac te nawet 100 zl. na giere pokroju wolfa i miec zajawke z posiadania wlasnego oryginalu i swiadomosc wsparcia tej machiny ktora makes-us-happy - to jest jakis cel.
I jakby ktos pytal to nie, nie jestem kolesiem ktory ma duzo kasy, ktoremu z tego wzgledu latwo mowic o kupowaniu oryginalu. Ale takie gry jak wolf czy q3, dla ktorych warto wydac kase zdarzaja sie na tyle rzadko ze nie mamy powodu by narzekac.
Pozdro

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 29-11-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Przegralem sobie najpierw pirata (zeby nie pozostac w tyle) a oryginal kupie. Jako ze juz pisalem na podobny temat to tekst powtorze:
Oryginal kupic, juz nie mowiac o klopotach z cd-keyem, to bardziej mi chodzi ze trzeba wspierac chlopakow z ID & spolka za to co dla nas robia. Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo kolesie co zupelnie kasy nie maja, bo skombinowac te nawet 100 zl. na giere pokroju wolfa i miec zajawke z posiadania wlasnego oryginalu i swiadomosc wsparcia tej machiny ktora makes-us-happy - to jest jakis cel.
I jakby ktos pytal to nie, nie jestem kolesiem ktory ma duzo kasy, ktoremu z tego wzgledu latwo mowic o kupowaniu oryginalu. Ale takie gry jak wolf czy q3, dla ktorych warto wydac kase zdarzaja sie na tyle rzadko ze nie mamy powodu by narzekac.
Pozdro

W 100% mam te same zdanie. A z tą świadomością to ostatni raz tak się czułem jak q1 kupywałem (w Polsce dystrybutorem był Techland). A się śmieli ze mnie bo 60mb ważył no i w tamtych czasach id olewało zabezpieczenia.

Old Post 30-11-2001 01:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
... Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo kolesie co zupelnie kasy nie maja ...

Jestem kompletnym lamerem i raczej nie kupie oryginalu ... Chyba to juz po raz drugi pisze ... eee nie wazne

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 30-11-2001 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zgadzam sie z FritzKriegiem. Zawsze place za dobre produkty, mam oryginal all gier on line w ktore gram CS tez. Jak nad czyms siedze tyle godzin i jest to dobre to poprostu niemoralnie jest nie zaplacic za czyjas prace ktora sprawia mi przy okazji tyle fun. Zawsze tak robie gra jest ok qpie oryginal. Jest shit ogladam "demo" i do kibla.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-11-2001 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Exclamation Cena sux

Moją krótką wypowiedź zacznę od tego że JESTEM PIRATEM , bynajmniej nie jestem z tego specjalnie dumny , ale tak jest .
Mówicie , że kupicie RtcW oryginalnego , m.in. z tego powodu , że chcecie 'zapłacić ' chłopakom za świetnie wykonaną robotę ... Rozumiem to , też czasem mam tak ;-) Ale dojdźmuy do tematu ceny , która tu odgrywa IMHO najwiekszą rolę ... No i tu jest przeginka panowie i panie ! 169 polskich nowych złotych za jakąkolwiek GRĘ to chyba jak na nasze polskie warunki 'trochę' za dużo . 99 zeta zrozumiem a 49 ( jak Red Faction ) zaakceptuje i chętnie się rzucę jak głodny wilk (:-) ale ... sto-sześćdziesiąt-dziewięć to jush sorry - jak dla mnie to cena zaporowa . Osobiście dodam tylko tyle , że miałem OGROMNĄ chęć zakupienia oryginału , jednak cena odstraszyła mnie wyjątkowo sktuecznie ... I co ? Pozostał pirat ... Generalizując : LEM ssie na całej linii !!!
To moja i tylko moja opinia z punktu widzenia ZŁODZIEJA ( bo kupuję złe piraty )

Old Post 30-11-2001 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

Już jest w polskich sklepach w cenie około 160 zł

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 30-11-2001 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez rados
Już jest w polskich sklepach w cenie około 160 zł

Powaga? Poprosze o namiary.
Pozdro

Old Post 30-11-2001 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

To prawda ze dzisiaj pokazal sie AVP 2 za 99 zeta , Serious sam = 69 zeta . Ale tez prawda jest ze cena osiaga niebotyczne wartosci na calym swiecie i nie jest to raczej wina zlodzieja Lema ktory pewnie i tak chcial wytargowac jak najnizsza cene by samemu wiecej zarobic . Jak dobrze pamietam z zagranicznych forum to cena plasuje sie ok. 55$ podczas gdy szanujace sie giery nie przekraczaja 35$ .

Old Post 30-11-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Cena w por. do inny gier jest wysoka fakt. Choc narobili sie niby nad tym okz, ale fakt engine juz zarabia na siebie w innych tytulach. Jedno przyznam jest przegieta, ale i tak kupie bo liczac to na godziny rozrywki to wyjdzie mi 10000x lepiej niz kino za ktore place 20zyka i to dosc czesto.

2: Na nasze warunki ups.. chyba nie wielu stac, fakt a bedzie jeszcze gorzej, wiadomo co sie dzieje z gospodarka i ze bezrobotny jest juz w sumie co 5ty polak...

Ja tez mam piraty choc ich nie kupuje , to jak mowilem kultowe giery mam oryginalki.

PS: Chce ktos qpic UO?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-11-2001 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
To prawda ze dzisiaj pokazal sie AVP 2 za 99 zeta , Serious sam = 69 zeta . Ale tez prawda jest ze cena osiaga niebotyczne wartosci na calym swiecie i nie jest to raczej wina zlodzieja Lema ktory pewnie i tak chcial wytargowac jak najnizsza cene by samemu wiecej zarobic . Jak dobrze pamietam z zagranicznych forum to cena plasuje sie ok. 55$ podczas gdy szanujace sie giery nie przekraczaja 35$ .

Dokladnie - to panowie z hameryki nazycili cene a nin nie rozumieja naszych realii...

Old Post 30-11-2001 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Cytat z dodatku do Gazety Wyborczej:
(...) Wiadomo tez ze gre dopieszczano - budzet wyniosl az 9 mln dolarow. Nikt nie planowal takiej kwoty, rosla w czasie prac. (...)
To moze tlumaczyc wysoka cene. W stanach tez wszyscy narzekaja na nia, wiec nie tylko u nas jest 'niesprawiedliwie'. Przypomnijcie sobie ile kosztowal q3 w czasie swojej polskiej premiery - 189 zl a kupic trzeba bylo bo kult. Oczywiscie duzo ludzi nie kupilo ale tlumaczenia ze 'za drogo' do mnie nie przemawiaja bo pirat to pirat, czy gra kosztuje mniej czy wiecej on ja bedzie mial za darmo (zazwyczaj tak jest).
Jak dobra musi byc gra zeby ja kupic w oryginale? Wolf wystarczy? Nie, dla pirata to bez znaczenia. I tak ja bedzie mial za darmo.
Pozdry

Old Post 30-11-2001 19:06
Sphere
Zjem cie

Wink

nie kupię oryginału .
są dwa powody
1.Cena - 1 6 9 zeta to przesada...
2.Przykro mi ale nie bede płacił za NIESKOŃCZONĄ grę.

multi to przecież demko 2 + kilka mapek
(notabene wziętych z singla, tylko beach jest nowa)
a single ... argh nie bede mówił o AI bo mi sie źle robi ...

Old Post 30-11-2001 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pef_Sphere
nie kupię oryginału .
są dwa powody
1.Cena - 1 6 9 zeta to przesada...
2.Przykro mi ale nie bede płacił za NIESKOŃCZONĄ grę.

multi to przecież demko 2 + kilka mapek
(notabene wziętych z singla, tylko beach jest nowa)
a single ... argh nie bede mówił o AI bo mi sie źle robi ...

A skad masz te niesamowite wiesci, ze to jest nieskonczona gra ?? Tyle mln. $$$ poszlo na nieskonczona gre ?? A moze to do singla wzieto mapki z multi he ? Widze, ze ci ostro zalezy na trybie single - hehe moze jakis turniej bedzie w singla . Pozdry.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 30-11-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

chyba mnie nie zrozumiałeś ... przeciez chodzi właśnie o to, że chciałbym, mieć lepszy multi !
a gdzie ten ql karabinek spadochroniarzy, gdzie snooper i w końcu gdzie tesla ???
też chciałbym mieć te zajefajne bronie w multi ...
sądzę, że ludzie z ID pośpieszyli sie zbytnio z wydaniem wolfa(przeciez miał być podobno później)
i zamiast dopracować multi, poszli na łatwiznę i tylko mapki dodali ... które zresztą, żeby jesczze bardziej przyspieszyć wydanie gry przerobili z mapek singlowych ...

Old Post 30-11-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
chyba mnie nie zrozumiałeś ... przeciez chodzi właśnie o to, że chciałbym, mieć lepszy multi !
a gdzie ten ql karabinek spadochroniarzy, gdzie snooper i w końcu gdzie tesla ???
sądzę, że ludzie z ID pośpieszyli sie zbytnio z wydaniem wolfa(przeciez miał być podobno później)
i zamiast dopracować multi, poszli na łatwiznę i tylko mapki dodali ... które zresztą, żeby jesczze bardziej przyspieszyć wydanie gry przerobili z mapek singlowych ...

Jak gra jest be to po co grasz? I to jeszcze w klanie? Masochista?
Wyjda dodatkowe, oficjalne mapy (to juz zostalo powiedziane), wyjda mapy nieoficjalne. Terminy ich gonily podobno wiec musieli wydac gre w narzuconym terminie ale to nie oznacza ze nie beda wydawac do niej dodatkow, point release'ow, patchow i innego ustrojstwa.
A tesla w MP? Nie chce archiwum x na froncie II wojny swiatowej.
Pozdry

Old Post 30-11-2001 21:20
Sphere
Zjem cie

quote:

Jak gra jest be to po co grasz? .

hehe ja nie mówię, że jest be - demko też jest kul, ale aż sie chce wypróbować te bronie na żywym przeciwniku
szkoda jeszcze, że nie ma tego kopa z singla - aż chce sie kopać palanta co przejście blokuje

Old Post 30-11-2001 21:44
kag
fenix

quote:

oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, ale wlasnie to ze w mp nie ma tych broni, a tylko te 'prawdziwe' uznawane jest raczej za zalete no ale co kto lubi..... pewnie bedzie mod

Old Post 30-11-2001 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag

oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, ale wlasnie to ze w mp nie ma tych broni, a tylko te 'prawdziwe' uznawane jest raczej za zalete no ale co kto lubi..... pewnie bedzie mod

No a venomgun nie jest chyba taki bardzo 'prawdziwy' jak na realia drugiej wojny swiatowej.

Old Post 01-12-2001 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

No a venomgun nie jest chyba taki bardzo 'prawdziwy' jak na realia drugiej wojny swiatowej.

Ale starali sie jakos go wkomponowac.....

Old Post 01-12-2001 09:17
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

zgadzam sie no ale jeszcze venoma mozna jakos przezyc ale z tesla to nawet ja dzis po ulicach nie biegam, za ciezka, czekam az zrobia lzejsza

Old Post 01-12-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Fakt ze w czasie wydawania pierwszego Testu bylo mowa o premierze luty 2002 ale ja nienarzekam bo w suma sumarum wole grac w "niedokonczona" gre niz meczyc demo jeszcze tyle czasu .

Old Post 01-12-2001 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Wink

no to pewnie do lutego wyjda ze dwa dodatki za jedyne 100zl kazdy, gdzie beda patche, nowe mapy itd i gra bedzie kompletna

Old Post 01-12-2001 17:43
Sphere
Zjem cie

tya... bedzie pewnie dodatek do single i multi
ale wcześniej być może będą jakieś mody ...

Old Post 01-12-2001 21:55
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
no to pewnie do lutego wyjda ze dwa dodatki za jedyne 100zl kazdy, gdzie beda patche, nowe mapy itd i gra bedzie kompletna

Jescze chyba nie bylo sytuacji kiedy producent wypuszczajac swoje dodatki do gry MP chcial za nie pieniadze.

Old Post 01-12-2001 23:41
Lucas
esports.pl

quote:

Jescze chyba nie bylo sytuacji kiedy producent wypuszczajac swoje dodatki do gry MP chcial za nie pieniadze.

Przepraszam bardzo - a Team Arena do Q3A - to co to bylo?

Eee - kurcze - to nawet ten sam wydawca

Old Post 02-12-2001 08:01
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No raczej jak sie da na tym jakas wiekrza kase zbic to chyba nie zrezygnuja.

Old Post 02-12-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Jeeeeeezu nie straszcie. Myslicie ze beda robic dodatki, w ktorych bedzie pare map pacze itp, i jeszcze kase za to wezma? Jesli add on bedzie platny, to sadze ze by musialo byc cos extra w nim. No a w takim wypadku nie wyjdzie zbyt szybko, bo chlopaki sie pewnie musza jeszcze sporo napracowac.

Old Post 03-12-2001 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Popieram. Dodatek Team Arena do Q3 byl na wielka skale. Mozna powiedziec ze to odrebny produkt. Dodatek do wolfa natomiast jezeli by wprowadzal tylko nowe mapki i ewentualnie jakies dodatkowe bajery to watpie zeby zadali za niego kase. Inaczej - jestem pewien ze kasy za niego nie wezma.
Pozdry

Old Post 03-12-2001 00:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:07.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions