Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Może mi ktoś powie...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
shark
Guest

Question Może mi ktoś powie...

..czy ukazała się w Polsce juz pelna wersja gry RTCW?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-12-2001 03:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down Re: Może mi ktoś powie...

quote:
Napisane oryginalnie przez shark
..czy ukazała się w Polsce juz pelna wersja gry RTCW?

Wiesz co to sa boardy? Wchodzi sie tutaj przedewszystkim po to zeby szukac informacji. Jak nie znajdziesz info na temat jaki cie interesujesz - zadajesz pytania. Nie odwrotnie. Czytaj najpierw jakie tematy sa na forum. Ten temat byl chyba poruszany tysiac razy.
Do piachu z tym postem

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 08-12-2001 04:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking EHHE

Pytaj a sie dowiesz.... zapraszam do działu "Kto ma Jush pelna wersje?" tam się dowiesz co i jak

Old Post 08-12-2001 04:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Hehz 1 post goscia nie bijcie go

Czytaj to co ci mowili ci zli panowie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 08-12-2001 05:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking .........

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Hehz 1 post goscia nie bijcie go

Czytaj to co ci mowili ci zli panowie

Hmmmmm....zastanawiające jestem "zły" jak djabli.

Old Post 09-12-2001 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Panowie - troche wyrozumialosci.....

Old Post 09-12-2001 08:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

Wlasnie , rzeszczie pewnie chlopaka wystraszyli i moze sie juz wieciej nie pokazac, bojac sie, ze znowu jak powie cos nie tak to zacznie sie lawina najazdow, a kto wie czy ten kolo by was nie rozwalil wszystkich za jednym zamachem, moze mial jakis ukryty talent go grania w rtcw,a teraz mozemy sie o tym nie przekonac .Sam takiego dzisiaj spotkalem, gra od 3 dni a ciora az sie kurzy.

Old Post 09-12-2001 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shark
Guest

Talking Ja Wam pokażę!!!

Za takie odpowiedzi na boardzie jak Was spotkam na serwerach RTCW zrobię z Was sieczkę, miazgę, dżem, marmoladę, sos, połamię Wam kostki, wsadzę w żęby odbezpieczony granat!!!!!!!!!!!

Old Post 09-12-2001 10:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

Thumbs up Re: Ja Wam pokażę!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez shark
Za takie odpowiedzi na boardzie jak Was spotkam na serwerach RTCW zrobię z Was sieczkę, miazgę, dżem, marmoladę, sos, połamię Wam kostki, wsadzę w żęby odbezpieczony granat!!!!!!!!!!!

Tak , tak o to mi wlasnie chodzilo, zrobisz z kazdego mokra plame z tej plamy jeszcze wieksza plame , pokaz im na co cie stac, to moze dolaczysz do jakiegos klanu, tylko wiesz co, mala rada, nie rob tego wszystkiego z wlasnego teamu , tylko z przeciwnika, to bedzie dobrze, ja juz sie modle tylko o to zebys nie byl w przeciwnej druzynie , bo jak pomysle co sie ze mna moze stac jak ciebie spotkam na swojej drodze, to az ciarki mnie przechodza.
PS. ten granat w zebach to nie najlepszy pomysl

Old Post 09-12-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

shark ja siedze na rtcwpl i rybkach...czekam bo nigdy nie mialem okazji egzystwac jako marmolada...czy inny sos...a tak pozatym pozdrowka i welcome

Old Post 09-12-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Panowie - troche wyrozumialosci.....

kazdy tak zaczynal

Old Post 09-12-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez XeNoM

kazdy tak zaczynal

Kazdy tak zaczynal? To znaczy jak? Ze wchodzi na boarda, nawet sie nie rozglada, nie czyta topicow tylko od razu wali swoje pytanie ktore bylo juz przerabiane 50 razy?
Nie zrozumcie mnie zle, ja nie jestem oburzony ehehhe... Ja po prostu tego nie rozumiem, jak ja wchodze na jakis board to najpierw szukam tego co mnie interesuje, potem jezeli ewentualnie nie znajde to zadaje pytania. I nie wymagam wyrozumialosci bo postepuje normalnie.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 09-12-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

wszystko prawda ale jak juz ktos zbladzil i zszedl na zla droge to trzeba pomoc wrocic mu na ta wlasciwa , czyli delikanie zasugerowac zeby najpierw poszukal a nie zaczynal nowego topicu

Old Post 09-12-2001 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Wink qrcze FritzKrieg

jaki Ty jesteś......hmmmmmmmm......zasadniczy

ps. uważaj na

Old Post 09-12-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Re: EHHE

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Pytaj a sie dowiesz.... zapraszam do działu "Kto ma Jush pelna wersje?" tam się dowiesz co i jak

No kuwać a co ja mu napisałem??? Czytać wyżej...i za to uznano mnie złym, człowiekiem...dobrehehehe...no i teraz czeka mnie za to żywot "marmolady" czy czegos tam jeszcerolf

Old Post 09-12-2001 16:14
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez XeNoM

kazdy tak zaczynal

Jako marmolada ? Ja zaczynalem jako ketchup pudliszki wiec RESPECT !

Old Post 09-12-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek

Jako marmolada ? Ja zaczynalem jako ketchup pudliszki wiec RESPECT !

Zaczyna sie nabijansko.....

Gdyby ludzie postepowali jak [BK]FritzKrieg - to by bylo mniej problemow...

Old Post 09-12-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Question Zaczyna sie nabijansko.....

quote:

LucaS a ty może tego kiedys nie robiłeś? tak zwanego NABIJANKA???Ja to uznaje za odpowiedzi a nie za nabijanko a że jakaś konkretna czy juz mniej konkretna odpowiedź jest badziewem i nie ma nic konkretnego z Topickiem tematu...to fakt..

Old Post 09-12-2001 17:09
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:

Lucas to brzmi jak autoironia z twoich ust ... pozwolisz ze kilka cytatow z JEDNEGO TOPICA : ( Uwaga to nie sa fragmenty tylko cale posty : )
---------------------
Zium - ty tylko czekasz az cos na boardzie sie pojawi....
--------------------
No se wypraszam - ja wiekszosc swoich postow na modemie zdobylem....
---------------------
okupione wiekszym wysilkiem i stresem....
----------------------
To to samo...
---------------------
Starsi - elw wyominaja kazde odchylenia od statystycznej....
-------------------------
A jak myslisz - ja tez
----------------------------
Wlasnie to probuje zmienic....
-----------------------------------

Hmm moze bezczelnosc to za mocne slowo ale cynizm jest O.K

Zainteresowanych odsylam do forum DOOM III . Natomiast sam przepraszam ze sie nie zastosowalem do odwiecznej maxymy "Pamietaj : twoj jeden glupi post moze spowodowac lawine nastepnych" . Ja nie zaczalem wiec czuje sie usprawiedliwiony ale najpierw kliknalem a potem pomyslalem wiec sorki :/

Old Post 09-12-2001 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Oj widze maly bunt... Odpowiem na oba posty hurtem... Kiedys jak bylem mlody to moze nabijalem.... ale nie tylko posty ale tez newsy....

Drugi post - to co jest na innnych dzialch nie skomentuje, ale na tym staram sie aby nie bylo...

Co do tych "dowodow" to proponuje przytoczyc caly topic - i bedzie jasne kto tam nabijal....

EOT

Old Post 09-12-2001 17:35
Zaitsev
Zajec

quote:
Oj widze maly bunt... Odpowiem na oba posty hurtem... Kiedys jak bylem mlody to moze nabijalem.... ale nie tylko posty ale tez newsy....

Drugi post - to co jest na innnych dzialch nie skomentuje, ale na tym staram sie aby nie bylo...

Co do tych "dowodow" to proponuje przytoczyc caly topic - i bedzie jasne kto tam nabijal....

EOT

No sam widzisz LucaS to jest tylko odpowiadanie na danego posta wiec sam wiesz ze sie to tak latwo nie skonczy bo zawsze taki jeden sie znajdze ze tu wpadnie i zacznie od poczatku....koniec tych glupot trzeba to zglosic tego topika do moderartora zeby usuna tego topika najrosadniejsze wyjscie...takie jest moje zdanie

Old Post 09-12-2001 17:49
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

koniec tych glupot trzeba to zglosic tego topika do moderartora zeby usuna tego topika najrosadniejsze wyjscie...takie jest moje zdanie

No to zamykamy.....

Old Post 09-12-2001 19:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions