Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Windows\Temp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Question Windows\Temp

ostatnio doskwiera mi problem malej ilosci miejsca na dysku c\
przeglondam sobie katalogi w poszukiwaniu czegos do wyrzucenia... tu patrze ze katalog Windows\Temp zajmuje cos ok 270 mega.... pytanie do was: czy moge ten katalog wyczyscic bez zadnych konsekwencji (tzn. spiepszenie windowsa).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no pewno ze tak...

pamietaj tylko zeby go wyczyscic a nie calkiem usunac - bo potem mozesz miec male problemy w aplikacjami kiedy on w ogole nie bedzie istnial...

Old Post 29-11-2001 16:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Re: Windows\Temp

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ostatnio doskwiera mi problem malej ilosci miejsca na dysku c\
przeglondam sobie katalogi w poszukiwaniu czegos do wyrzucenia... tu patrze ze katalog Windows\Temp zajmuje cos ok 270 mega.... pytanie do was: czy moge ten katalog wyczyscic bez zadnych konsekwencji (tzn. spiepszenie windowsa).

tak mozesz nawet usunac w calosci ten katalog a windows sam stworzy sobie nakladke na niego po ponownym uruchomieniu kompa
tylko ze tym razem TEMP bedzie pusty
a zadnych konsekwencji nie ma

spoznilem sie minute MajeS byl pierwszy ale jak? przeciez windows sam zastepuje katalog! sprawdzalem na roznych wersjach! na kazdej tak jest!
TEMP na nowo zostaje utworzony przy kazdym restarcie kompa...

Old Post 29-11-2001 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: Windows\Temp

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

tak mozesz nawet usunac w calosci ten katalog a windows sam stworzy sobie nakladke na niego po ponownym uruchomieniu kompa

hmm, u mnie sprawa wyglad ajednak troszke inaczej...

Old Post 29-11-2001 16:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking Re: Re: Re: Windows\Temp

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

hmm, u mnie sprawa wyglad ajednak troszke inaczej...

hehe nie no to juz cos wiecej niz BLYSKAWICZNA odpowiedz
a jaki masz system? z ciekawosci?

Old Post 29-11-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

win me

Old Post 29-11-2001 16:52
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
win me

no toc przeciez ten system tez sprawdzalem...
qwa no to nie wiem na pewno masz racje nie znam sie az TAK dobrze heh...
a moze po prostu jakas aplikacje masz skierowana do katalogu Temp lub jakis skrot? ale nieee.... bo wtedy nie moglbys tez wyczyscic katalogu.... to ja juz nie rozumiem dobra fakt faktem wyczyscic katalog mozna

Old Post 29-11-2001 16:57
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Dzienki panowie za wszystko!!!

Old Post 29-11-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Dzienki panowie za wszystko!!!

mysle ze jedno piwo wystarczy

Old Post 29-11-2001 17:45
MaslaV
koduję bezwzrokowo

hmm co to jest "piwo".....??? (mlodzierzy widac tylko jedno w glowie )

Old Post 29-11-2001 18:56
Wania
-w-

OStatnio w katalogu temp znalazlem 670 mb divix ..
od tego czasu kasuje wszystko zawarte w TEmporary Internet Files, co 4 dni

Old Post 29-11-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Hmmm...
To ja tesz lepiej sprawdze ten katalog.

O motyla noga pawie 1gb mi zajmuje tem katalog LOL

Old Post 29-11-2001 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
hmm co to jest "piwo".....??? (mlodzierzy widac tylko jedno w glowie )

wczorajsza matma:
a teraz Jolu dodaj miary bokow |AB| i |EB|... o prosze jak sie wszysty ozywili...

Old Post 30-11-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

to jeszcze nic wyczajcie u mnie motyw...

***WSTEP:
jest sobie czwarta klasa liceum ja w mat - fizie genijusz klasowy
no wiec jest sobie takie zadanko dla "zaawansowanych" czyli jak to odbierala nasza wychowawczyni "wszyscy sa chetni do zrobienia"
no dobra spoko zrobilem ide se do szkoly a tu co? nikt nie umial zrobic... no dobra daje zeszyt do klasy iles tma osob se spisuje nadchodzi lekcja...
***LEKCJA:
facetka bierze pierwsza osobe do tablicy...
"ale ja nie umiem zrobic zadania sama... bo ja spisalam..."
"a od kogo to?" - pyta pani **** [censored]
"no od yebiska (no powiedzmy nie bedziemy sie bawic w nazwiska)"

druga osoba idzie do tablicy:
"ale ja tez nie zrobilem sam..."
"a od kogo masz?"
"no tez od yebisu"

trzecia osoba idzie (ale tym razem taka jedna gupia pipa kujonka nie lubie takich) no i niczym w kawale historia sie powtarza...
"no wiec...."
"tylko mi nie mow ze Ty tez spisalas??"
"no tak..."
"i co tez od yebisu???"
"no tak......"
"no co wy....... to ON TAK DAJE???????" (w tym momencie ja leze na stole i ze smiechu nie moge wyrobic podobnie ta "normalna" polowa klasy).... i dalej po chwili pauzy patrzac na mnie - "ZA DARMO???" (biedny poplakalem sie ze smiechu)

no i kto mi powie ze w szkolach nie demoralizuje sie mlodziezy?

Old Post 30-11-2001 18:02
killertowa
Elite (Fiend)

To teraz coś z moich szkolnych wspomnień
Lekcja polskiego. Omawiamy "Potop". Babka odpytuje każdego po trochu by sprawdzić czy wszyscy przeczytali.
Jeden kumpel opowiadał o tym jak Kmicic porwał księcia Bogusława, no i oczywiście jak Bogusławowi udaje się uciec.
Brzmiało to mniej więcej tak:
"... i wtedy Kmicic porwał księcia Bogusława i konno uciekał z porwanym w las. Kiedy już zniknęli za drzewami i zatrzymali się, Bogusław zwalił konia razem z Kmiciem"

NO COMMENTS

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 03-12-2001 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

LOL, albo coś takiego:
Męszczyzna bił żone z ktoorą miał dzieci za pomocą sznurka!!
HEHEHEHEHEH
A to ktoś na wypracowaniu z mojej klasy napisał, że Kordian wyjechał z soplicowa... tesz NO COMENT

Old Post 03-12-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:35.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions