Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Reset R.I.P.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Reset R.I.P.

No niestety. Kolejne zajebiste pismo poszlo sie jebac... Kliki i Pleje czyli "tanie szmaty" dla dzieci - opanowuja rynek

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-06-2001 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

eee... a kiedy padl, oh shit, jeszcze jest jeden numer w kosku z cd... ale masz racje... pleje i kliki ******y rynek... NSS tez cos pada... CDA to jush to co kiedys... ja chce RESETA!!!!!!

Old Post 28-06-2001 21:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

ŚGK rulez! Od poczatku powstania, to pismo nie zmienilo tak diametralnie formy I dobre jest to, ze coraz lepiej utrzymuje sie na rynku

Old Post 28-06-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no niestety bardzo szkoda. jedyne pismo w ktorym cos o q bylo

Old Post 28-06-2001 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

trza se kupic, jeszcze w lapach nie mialem, za miech zamiast CDA kupuje ŚGK!!!! moze to jest ostatnia nadzieja tego rynku...?

Old Post 28-06-2001 21:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

W kioskach powinien byc ostatni, dwu-numer Resetu - taki specjal na wakacje...

Old Post 28-06-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

musze se kupic i dowiedziec sie czy zlalezli jush sens komiksu...

Old Post 28-06-2001 21:49
OGO
niema mnie

A pamietacie TOP SECRET kurde jak to zamkneli to sie niemal poplakalem, wychowalem sie na tym czasopismie. Hlip hlip.

Old Post 28-06-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Heh...mi naprawde bylo zal odejscie ekipy z Secret Service..pamitacie? Jak cos pisali smiesznego, to sie czlowiek smial przez tydzien, a nawet dwa

Old Post 28-06-2001 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

niom, ich zatry trafialy do mas, ja panietam jak se kiedys jakie tam tekst przeczytalem, smialem sie do rozpuchu... heh... to byly czasy...

Old Post 28-06-2001 23:23
bizonek
def

taa TOP SECRET rulz 4 ever
pamiętam jescze komixy z Kopalnym
mam jescze pare numerów w swoim archiwum
btw. SS szkoda mi starej ekipy.

Old Post 28-06-2001 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Top Secret'a nie zalowalem jak sie posypal, chociaz jak sie czasem czytalo te texty o gierkach na c64 atari itp... do dzis pamietam recenzje Prehistorik'a 2
za to SS to bylo cos. Super Super'ow do dzis nic nie przebilo. kupowalem te gazetke od 5 numeru... niesamowite poczucie humoru

Old Post 29-06-2001 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ale ten "pad" Reseta to juz pewne?

Old Post 29-06-2001 08:04
CE3RDE
Just do it.

Ja nie jestem taki pewny tego...na oficjalnej stronie nic o tym kryzysie nie napisali..szkoda pisma,tylko reseta praktycznie czytalem...ostatnio zrobili tylko ze pismo bylo tylko z cd'kiem co wedlug mnie jest pomyslem mylonym...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 29-06-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ale ten "pad" Reseta to juz pewne?

Na 95% Reset kopnal w kalendarz. Sam myslalem, ze to plotki, ale Smuggler i RooS potwierdzaja ten fuckt.

Old Post 29-06-2001 14:41
nea*1337
Ciota komputerowa

Unhappy

No to ***ofo

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 29-06-2001 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Smuggler z CDA? a on tu czego?
ale racja! szkoda pisma i redakcji...
wszystkie pisma kiedys padaja i na ich miejsce powstaja 3 inne
Gambler tez nie zyje...

Old Post 29-06-2001 16:35
nea*1337
Ciota komputerowa

Ba mniejsce Gamblera weszło jedno, IO. A te goovnane gazetki, to se możecie w d**e wsadzić, mam nadzieję, że nikt na tym boardzie ich nie kupuje...

Old Post 29-06-2001 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

ja mam na chacie 2 numer IO. Kupile tak na sprobowke. Gazeta nie miala klimatu...

Old Post 29-06-2001 16:44
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Hmmm dostalem dzis reset i tam karteczke ze przerywaja moja prenumerate i kasa jaka mi z tego zostala (jeszcze mili mi pare numerow przyslac) zostanie zwrocona. Czy to koniec ?

Old Post 29-06-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

mi się IO spodobało, ale i tak pozostały nam tylko e-zin'y.

Old Post 29-06-2001 16:46
bLADE
Guest

Najwyrazniej TAK... :-(

Old Post 29-06-2001 16:46
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DZASKUL
Hmmm dostalem dzis reset i tam karteczke ze przerywaja moja prenumerate i kasa jaka mi z tego zostala (jeszcze mili mi pare numerow przyslac) zostanie zwrocona. Czy to koniec ?

Tez mam prenumerature, ale jakos ostatni Reset mi nie przyszedl
KONIEC! FIN! THE END! ETC.

Old Post 29-06-2001 16:48
[FPP]MajeS
Guest

Thumbs down

****owo...

Old Post 29-06-2001 19:14
SweepeR
sweter

Heh, a jednak mialem nosa zeby nie zamawiac kolejnej prenumeraty jak mi sie skonczyla w maju

Qrde, nie wiem czemu ale jakos nie jest mi przykro... Juz od paru miesiecy Reset robil sie coraz bardziej ****owy... DeStroyer coraz gorsze wstepy pisal, o QW to juz mi szkoda gadac bo robil sie z tego CSW , a komiks tez juz nie byl ten sam... A Odloty to juz dawno dawno poszly w *****...

Co do Top Sikreta. JAAAAAAAA, to bylo ql. Moje pierwsze i najukochansze pisemko. Mam na chacie wszystkie numery od 2/94 do samego konca ("troche" poniszczone, ale nie szkodzi ). Shvienta Troojca - Kopalny, Naczelny i Dzemik - to bylo cos... A pamietacie Krzysia Kubeczko i slynna "krzysiokubeczkologie" ??? LOLOLOLOLOL!!! Heh, fajne bylo Pole Do Popisu - do dzis pamietam dwa obrazki - jeden z tekstem "Atarowca wal z gumowca" (wypowiedziany przez mastah Kopalnego) i drugi, kiedy jakis koles przyslal swoje zdjecie pomazane dlugopisem z podpisem "Popisalem sie".... ****, to bylo cos. Pamietam jak bralem od ojca "osiemnascie tysiecy" (jeszcze stara waluta) na 32-stronicowy TS... Ech....

Old Post 29-06-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

ja dostalem kompa wlasnie w tedy kiedy TS padl i nie bylo mi dane zachwycac sie jego urokiem :-(

Old Post 29-06-2001 22:12
[FPP]MajeS
Guest

tak czy inaczej juz od jakiegos czasu sram na gazety - net mi wystarcza...

Old Post 29-06-2001 22:14
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
do dzis pamietam dwa obrazki - jeden z tekstem "Atarowca wal z gumowca" (wypowiedziany przez mastah Kopalnego)

mam ten rysunek ostatnio znalazlem tego starego TS'a
gdybym tylko mial skaner... ehh rozeslalbym to do wszystkich na boardzie

Old Post 29-06-2001 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
tak czy inaczej juz od jakiegos czasu sram na gazety - net mi wystarcza...

Ja najwyzej od kumpli pozyczam ale oni RESET kupowali tak ze tera nie wiem...

BTW. "Mozliwosci masz spectruma toz to atarowcow dooma "

Old Post 29-06-2001 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
A pamietacie TOP SECRET kurde jak to zamkneli to sie niemal poplakalem, wychowalem sie na tym czasopismie. Hlip hlip.

Dokładnie moje pierwsze pismo o grach to był właśnie TS, dostałem od starych w drógiej klasie podstawówki... wogle dupa poprostu stare pisma są wypierane przez nowe... tam przed upadniem TS zgninął Bajtek mam jeden numer... potem kolejny wielki pad Gambler poszedł do piachu... tera Reset który był najbardziej "kozackim" pismem na rynku ( komiX i te sprawy)... Dziwię że Śgk się jeszcze trzyma... ale na pocieszenie napiszę że też nidługo upadnie...
CDA to straszna szmata... a do upadku Reseta przyczyniły się tę Cliki i te inne gówna z pokroju Bravo....

Wogle bardzo smutny topic

Old Post 30-06-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions