Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Pieniadze w CS
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Pieniadze w CS

Czy ktos wie od czego to zalezy, ze na poczatku rundy dostaje sie tyle i tyle kasy? Bo raz za przegrana runde dostaje sie 2300 a drugi raz 1800 roznie bywa, a nie wiem dlaczego tak jest. Wie ktos?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-12-2001 02:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Chyba jest tak, ze jak przegrasz to sie liczy ile twoj team zabil przeciwnikow (moze oto chodzi, nie wiem).

Old Post 23-12-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Re: Pieniadze w CS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Czy ktos wie od czego to zalezy, ze na poczatku rundy dostaje sie tyle i tyle kasy? Bo raz za przegrana runde dostaje sie 2300 a drugi raz 1800 roznie bywa, a nie wiem dlaczego tak jest. Wie ktos?

to jest tak ze pierwsza przegrana runda to 1800 a potem jak chyba przegrasz trzy pod rzad to dostajes wiecej... ale na jakies stronie to bylo wytlumaczone... poszukam...

Old Post 23-12-2001 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Rapto wiem ze to konkurencja ale maja to wytlumaczone...

na dole jest mala tabelka i tam masz wszystko:

http://www.counter-strike.pl/ocs/ocs.php

to chyba rozwieje wszelkie watpliowsci...

Old Post 23-12-2001 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede
Rapto wiem ze to konkurencja ale maja to wytlumaczone...

na dole jest mala tabelka i tam masz wszystko:

http://www.counter-strike.pl/ocs/ocs.php

to chyba rozwieje wszelkie watpliowsci...

HeHe

Old Post 23-12-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

to mi wystarczylo, dzieki

Uratowanie zakładnika $1000 dla ratującego, $150 dla kolegów z drużyny
Zabicie zakładnika -$1500 dla strzelca
Dotknięcie zakładnika $150 dla dotykającego, po $100 dla kolegów z grupy
Zabicie przeciwnika $300 dla strzelca
Odstrzał kolegi z drużyny -$3300 dla strzelca
Wygrana Terrorystów przez detonację bomby $2750 dla każdego Terrorysty
Wygrana przez eliminację na mapie cs_xxx $2000 dla każdego z wygranej drużyny
Wygrana przez eliminację na mapie de_xxx $2500 dla każdego z wygranej drużyny
Wygrana CT przez rozbrojenie bomby $2750 dla każdego CT
Wygrana CT przez uratowanie zakładników $2000 dla każdego CT + premie (patrz niżej)
Premia za przetrwanie zakładnika $150 dla każdego drużynie
Premia za uratowanego zakładnika $250 za głowę dla wszystkich CT
Po przegranej (na start w następnej) $1400 na głowę
Po 3 przegranych pod rząd (na odbicie się od dna) $1400 + $500 za rundę (max $2900) na głowę

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 23-12-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Raptor: a co ty tak ostatnio zbierasz te informacje? Robisz może wielki (i płatny ) poradnik do CS'a z logiem fpp.pl?

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 25-12-2001 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
to mi wystarczylo, dzieki

Uratowanie zakładnika $1000 dla ratującego, $150 dla kolegów z drużyny
Zabicie zakładnika -$1500 dla strzelca
Dotknięcie zakładnika $150 dla dotykającego, po $100 dla kolegów z grupy
Zabicie przeciwnika $300 dla strzelca
Odstrzał kolegi z drużyny -$3300 dla strzelca
Wygrana Terrorystów przez detonację bomby $2750 dla każdego Terrorysty
Wygrana przez eliminację na mapie cs_xxx $2000 dla każdego z wygranej drużyny
Wygrana przez eliminację na mapie de_xxx $2500 dla każdego z wygranej drużyny
Wygrana CT przez rozbrojenie bomby $2750 dla każdego CT
Wygrana CT przez uratowanie zakładników $2000 dla każdego CT + premie (patrz niżej)
Premia za przetrwanie zakładnika $150 dla każdego drużynie
Premia za uratowanego zakładnika $250 za głowę dla wszystkich CT
Po przegranej (na start w następnej) $1400 na głowę
Po 3 przegranych pod rząd (na odbicie się od dna) $1400 + $500 za rundę (max $2900) na głowę

a nie prosciel bylo do manuala cs zajrzec? tam jest wsio opisane

Old Post 25-12-2001 20:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

a nie prosciel bylo do manuala cs zajrzec? tam jest wsio opisane

jezu Des zmien sygne. oczoplasu mozna dostac

Old Post 25-12-2001 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

wszystko masz opisane w counter-strike.pl -> pieniadze !!

Old Post 25-12-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

a juz cieszylem miche e jakies pieniadze na CS mozna zarobic

Old Post 25-12-2001 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ

jezu Des zmien sygne. oczoplasu mozna dostac

Nie podoba sie? To dorzuce jeszcze pare ludkoof

Old Post 26-12-2001 20:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Dodaj cos jeszcze - bedzie wygladac jak choinka

Old Post 26-12-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

ok tak zrobie!

Old Post 26-12-2001 20:50
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Czlowieku daruj juz sobie nie podpis jest najwazniejszy , ale tresc twoich postow , a ztym ostatnio cos nie tak !

MSN [email protected]

Old Post 26-12-2001 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Czlowieku daruj juz sobie nie podpis jest najwazniejszy , ale tresc twoich postow , a ztym ostatnio cos nie tak !

OK obiecuje poprawe od tej pory moje posty beda ciekawe z lekim dreszczykiem emocji i odpowiedna dawka humoru. pisane beda wierszem(13 zgloskowcem) rymy kzryzowe, meskie

Old Post 26-12-2001 22:46
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

OK obiecuje poprawe od tej pory moje posty beda ciekawe z lekim dreszczykiem emocji i odpowiedna dawka humoru. pisane beda wierszem(13 zgloskowcem) rymy kzryzowe, meskie

czekam na demostracje!

Old Post 26-12-2001 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

A moze krzyzowe ?

MSN [email protected]

Old Post 27-12-2001 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

polish język RuLEzzz

Old Post 27-12-2001 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
polish język RuLEzzz

Racja , trza byc twardym nie mietkim i gadac dobrze po polskiemu !

MSN [email protected]

Old Post 27-12-2001 10:22
ha3m

A znacie ten dowcip:

Wchodzi facet do baru i mówi:
-Poprosze gofera
Na to kobieta mu mówi:
-Nie mówi się gofera tylko gofra
-W takim razie poprosze gofra
-Z cukierem czy bez?

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

wyedytowalem, i pogrubiłem "cukierem" jakby ktoś nie wyczuł puenty dowcipu A tak na serio to mi się normalnie dowcip wyostrza, bo takie głupie dowcipy sadze

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 12:07
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

A moze krzyzowe ?

co? nie widzisz ze sie literki pomylily? nie napisalem kzyzowe pzrez Ż tylko kzryzowe!

Old Post 27-12-2001 18:13
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

co? nie widzisz ze sie literki pomylily? nie napisalem kzyzowe pzrez Ż tylko kzryzowe!

to znaczy ze nie umiesz czytac

Old Post 27-12-2001 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

E tam

I tak ten nasz cs ma bagi i bagi i jeszcze raz bagi bagi ale ja juz prubuje je latac siedzie w domqu i niedlugo cos moze pokaze

Old Post 27-12-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

to znaczy ze nie umiesz czytac

to znaczy ze nie umiem pisac i ogladac filmu i podrywac moje kolezanki w jednym momencie

Old Post 27-12-2001 20:28
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Moze lepiej nie pokazuj TRAPPER

Old Post 27-12-2001 20:41
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

hehe, kiedys bieglem sobie z kolega a on na to : ale mnie kulka chwycila he he
a co powiecie na moj podpis?

a teraz kawal

Sherlock Holmes i doktor Watson wybrali sie na kemping [ ] i tak Sherlock patrzy na gwiazdy i mowi:
- Watsonie, co mozesz wydedukowac z tych gwiazd
- no.. te wszystkie gwiazdy sa podobne do siebie.. to znaczy ze moga istniec planety podobne do ziemi.. czyli prawdopodobnie istnieje zycie pozaziemskie
- nie ty debilu, to znaczy ze zajebali nam namiot

To chyba bylo tak

Old Post 27-12-2001 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

neo:

twoj dowcip rox0rz
twoj podpis rox0rz
a ty.. tesh rox0rz

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 23:41
ha3m

a moj podpis jak Ci sie podoba??

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 23:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:58.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions