heh ja mam krotko kompa a do cafe raczej nieuczeszczalem wiec znam tyko q3 no i tak:
mod: cpma (jakby inaczej )
powercostam: strzykafka z zyciem (za to ze jest na tak wielu mapach)
bron: roket lanczer(tak tak tu juz trza troche pomyslec nie to co z rejlem )
quote:Napisane oryginalnie przez demarcos heh ja mam krotko kompa a do cafe raczej nieuczeszczalem wiec znam tyko q3 no i tak:
mod: cpma (jakby inaczej )
powercostam: strzykafka z zyciem (za to ze jest na tak wielu mapach)
bron: roket lanczer(tak tak tu juz trza troche pomyslec nie to co z rejlem )
hehe....przeczysz sam sobie...grasz w cpma i wolisz uzywac rl'a?
przeciez w cpma liczy sie szybka akcja a'la rg shots i wcale nie ma tak duzo myslenia (przynajmniej na mapie ktorej grasz jednomapowcu )
quote:Napisane oryginalnie przez oxygen
hehe....przeczysz sam sobie...grasz w cpma i wolisz uzywac rl'a?
przeciez w cpma liczy sie szybka akcja a'la rg shots i wcale nie ma tak duzo myslenia (przynajmniej na mapie ktorej grasz jednomapowcu )
napisalem ze wole jej uzywac czy ze jest moja ulubiona?
wiadomo ze cpma to cpma i tyko trza z rejlem popierdalac ale jak ogladam filmiki typu gr8frags i widze takiego blue w akcij z rl to mnie az skreca (i tyko nie mow ze on niemysli ) a myslec i uczyc to mi sie niechce zabardzo wiec zostaje cpm1
btw. jak mam pinga 300-400(czyt. zawsze) a che pograc na necie to rejla juz nieuzywam
no ja tez tak mam... i kilka rzeczy da sie zrobic... np. jak masz drzwi z szyba to naklej jakis plakat czy cos na szybe zeby swiatlo nie padalo... potem zakryj czyms kompa zeby bylo ciszej... jakis koc czy cos... bedzie git
Heheheh ale knuja, ale kombinuja. Nie lepiej powiedziec rodzicom: mamo, tato, dzisiaj fajni ludzie beda siedziec w nocy na kueju to ja tez wejde w nocy i posiedze do pozna [nie wspominac ze cala noc].
quote:Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m no ja tez tak mam... i kilka rzeczy da sie zrobic... np. jak masz drzwi z szyba to naklej jakis plakat czy cos na szybe zeby swiatlo nie padalo... potem zakryj czyms kompa zeby bylo ciszej... jakis koc czy cos... bedzie git
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.