Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Q3 FPP vs Q3 ORG
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Q3 FPP vs Q3 ORG

Ludzie, powiedzcie mi co wlasciwie wiekszosc Was tak bezmyslnie napedza do takich stosunkow? Daje ten topic bo na ircu slyszalem opinie 'a nie bede tam pisal bo tam fpp.pl jest' i 'nie bede bo to z orga'. O co wlasciwie w tym chodzi? Powiedzcie dlaczego coniektorzy to poprostu nienawidza sie nawzajem, w tym czytelnicy obu serwisow? Nie rozumiem tego zupelnie i chcialbym sie dowiedziec o co ludziom wlasciwie chodzi. Myslicie ze czytelnicy i redaktorzy XSreality oraz eSports-America tez tak na siebie jada? Eeee tam. Oni wiedza ze oba serwisy sa dla nich i czytaja to co akurat w danym momencie ma cos ciekawszego. Dlaczego nie jest tak do konca u nas? Ciemny jestem, ale nie wiem o jakie chodzi uprzedzenia...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-12-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja nie mam nic ani do ludzi z orga ani z gracza...

Old Post 12-12-2001 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Zapytaj tych, którzy tak mówią, bo na tym boardzie to sami fajni goście siedzą

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 13-12-2001 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

pewnie dlatego sa te "wojny" ze ludzie ktorych np nie interesuja inf ze swiata Q tylko pliki wchodza na wp bo tam jest chyba najwiecej plikow, a jak wejda na np quake3.fpp.pl tam jest wiecej inf niz plikow wiec to ich nie interesuje i mowia potem innym ze strona xxx to kicha w porownaniu z xxx

Old Post 13-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
pewnie dlatego sa te "wojny" ze ludzie ktorych np nie interesuja inf ze swiata Q tylko pliki wchodza na wp bo tam jest chyba najwiecej plikow, a jak wejda na np quake3.fpp.pl tam jest wiecej inf niz plikow wiec to ich nie interesuje i mowia potem innym ze strona xxx to kicha w porownaniu z xxx

Hmmmm to chyba nie ten problem bo na orgu tez jest duzo newsow

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 13-12-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Hmmmm to chyba nie ten problem bo na orgu tez jest duzo newsow

ale zwroc uwage na jakosc naszych newsow a tych z org'a

no offence ofkoz

Old Post 13-12-2001 14:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja mam wejscie na orga jako nw ale nie korzystam (na razie) z powodu natloku wazniejszych spraw
org jest spox
a z fpp.pl tez jestem zwiazany emocjonalnie

Old Post 13-12-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

ale zwroc uwage na jakosc naszych newsow a tych z org'a

no offence ofkoz

Hmmm wiec Twoim zdaniem to jest przyczyna klutni?
Hmmm...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 13-12-2001 18:21
[FPP]MajeS
Guest

1. Nie napisalem ze to jest przyczyna klotni, wyrazilem tylko swoje zdanie...
2. Nie wiem w ogole o jakiem ty mowisz sporze... ja sie z takowym nie spotkalem
3. Nawet jezeli taki spor miedzy naszymi redakcjami istnieje to ten topic tylko go poszerzy...

czyli zalozyles go zeby zrobic jeszcze wieksza zadyme? hmmmm

na moje jest on tu calkiem niepotrzebny...

Old Post 13-12-2001 18:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

peace man peace

Old Post 13-12-2001 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Jak zapewne wiesz sxl ja nic do was nie mam. Na orgu zdobywalem doswiadczenie w prowadzeniu duzego serwisu. Pisalem jeszcze jak byl ten stary org ze stara grafa. Podobalo mi sie. Przed tem pisalem na starym i pamietnym ut.org.pl. Tam byl wypas . Nie rozumiem tych wojen ale takze nie slyszalem o takich. Peace

Old Post 13-12-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
1. Nie napisalem ze to jest przyczyna klotni, wyrazilem tylko swoje zdanie...
2. Nie wiem w ogole o jakiem ty mowisz sporze... ja sie z takowym nie spotkalem
3. Nawet jezeli taki spor miedzy naszymi redakcjami istnieje to ten topic tylko go poszerzy...

czyli zalozyles go zeby zrobic jeszcze wieksza zadyme? hmmmm

na moje jest on tu calkiem niepotrzebny...

Ehhhh. Nie tak to jest. Poprostu lata o to ze... ah nie wazne. W kazdym razie mnie nie kojarz bo ja nie czuje sie juz w ogole jako czlonek orga. Zamknij temat, nie powiem o co mi chodzi dokladnie bo musialbym pisac o konkretnych osobach a nie chce.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 13-12-2001 19:51
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
musialbym pisac o konkretnych osobach a nie chce.

dafaj dafaj

Old Post 13-12-2001 20:10
sxl
Want some?

quote:

dafaj dafaj

Wole nie
a napewno nie tutaj
naprawde zamknij lepiej temat..

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 13-12-2001 20:44
emi
lame

buahah to na **** go zlaozyles? el o el

Old Post 13-12-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

He.. takie topic mnie omija...

Tacy sa ludzie... jak napisalem, ze "news jest bez tresci" to odrazu "mastah lucas z fpp.pl" - nikt nie mogl pojac, ze moge pisac jako "zwykly" lucas ([FPP] - aby mnie odroznili od reszty - maila nie moge dac...), odrazu, ze sie czepiam bo jestem z fpp.pl....

Co do jakosci... to nie wiem co porownywac na orgu sa newsy, u nas nie ma (a co myslicie -z e 2 dziennie to nic)... ja chyba nigdy tego serwisu na nogi nie postawie...

Old Post 13-12-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Bzdety, srety, pierdzenie w skarpety - tak to krotko ujme - peace for all q3 fans.

Old Post 13-12-2001 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

takie wojny IMO sa bezsensowne, bo i tak nie przekonasz org'owca do fpp.pl i na odwrot to po co w ogole zakladac ten topic ?
There is no Spoon

Old Post 14-12-2001 07:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

mam jeszcze pytanko, jak zrobic pogrubione albo kolorowe litery. to nie jest zwiazane z tematem ale nie bede zakladal nowego topica

Old Post 14-12-2001 08:55
[FPP]MajeS
Guest

poczytaj faq - potem zadawaj takie fajne pytania...

Old Post 14-12-2001 09:04
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
mam jeszcze pytanko, jak zrobic pogrubione albo kolorowe litery. to nie jest zwiazane z tematem ale nie bede zakladal nowego topica

hehe

Old Post 14-12-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

hehe jush umnie

Old Post 17-12-2001 08:47
Q
The Q is out there

powiedzcie mi w koncu czy to sa konqrencyjne stronki ??

Old Post 19-12-2001 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
powiedzcie mi w koncu czy to sa konqrencyjne stronki ??

chyba sa, nie jestem pewien

Old Post 20-12-2001 08:15
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ludzie tak to odbieraja. Ja robilem na orgu i bylo fajnie, teraz jerstem tutaj i czuje sie nie gorzej Zreszta sxl, czy kiedys jakos na was ostro najechalem? Sprawilem wam przykrosc? Kasowalem pliki ze serwera? Nie sadze. Bylo dobrze i jest gut.

Old Post 20-12-2001 10:39
Q
The Q is out there

No to chyba nie konkurencjia... i mialo juz nie byc wiecej topicow z vS.

Old Post 21-12-2001 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions