Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > 4 pytanka dotyczace cs'a i boarda
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

Question 4 pytanka dotyczace cs'a i boarda

zaczelem ten temat bo mam kilka problemow z boardem i cs'em

1.jak zrobic zeby pokazywal sie obrazek pod nazwa nicka?(board)
2.jaki sa komendy do cs'a (nie dla adminow) np. cl_showfps itp.?
3.jak zrobic aby w cs'ie byl MOJ spray (logo jest juz gotowe)?
4.jak zbindowac bron+ammo+granat?

no to jest wszystko z gory dzieki

MoJa DoMoWa PaGiNa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-11-2001 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

lol

Old Post 30-11-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Post Re: 4 pytanka dotyczace cs'a i boarda

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
zaczelem ten temat bo mam kilka problemow z boardem i cs'em

1.jak zrobic zeby pokazywal sie obrazek pod nazwa nicka?(board)
2.jaki sa komendy do cs'a (nie dla adminow) np. cl_showfps itp.?
3.jak zrobic aby w cs'ie byl MOJ spray (logo jest juz gotowe)?
4.jak zbindowac bron+ammo+granat?

no to jest wszystko z gory dzieki

pytania dotyczace boarda pisz w dziale "HELP" !!!
a wszystko o robieniu sprayof i bindowaniu masz na www.counter-strike.pl łosiu !

Old Post 30-11-2001 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

Re: Re: 4 pytanka dotyczace cs'a i boarda

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ

pytania dotyczace boarda pisz w dziale "HELP" !!!
a wszystko o robieniu sprayof i bindowaniu masz na www.counter-strike.pl łosiu !

losiu na cs.pl jest wszystko (moim zdaniem) nieczytelne. wszystko co tam napisali to nie dla poczatkujacych. powtarzam jest NIECZYTELNE!!! newsy to jest to co kazdy moze przeczytac bo sa napisane po polsq. dam ci przyklad na bindy do qpowania broni z cs.pl: MP5+ammo bind x mp5 alias mp5 "buy; menuselect 3; menuselect 1; ammo1; ammo1; ammo1; ammo1; ammo1" wszystko z tego rozumiem i wiem jak to zbindowac w config.cfg pomysl troche ja gram w cs'a dopiero 2 miechy i praktycznie nic o nim nie wiem (tylko jak sie chodzi i strzela, dodaje IP) tak na marginesie to ja mam 12 latek i moge pewnych rzeczy nie rozumiec

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 30-11-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie chce mi sie dzisiaj tego wszystkiego pisac bo z****** jestem na maxa! jak nikt nie odpowie tobi to jutro napisze jak wszystko zrobic, bo wiem

Old Post 30-11-2001 22:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Nie chce mi sie dzisiaj tego wszystkiego pisac bo z****** jestem na maxa! jak nikt nie odpowie tobi to jutro napisze jak wszystko zrobic, bo wiem

oka co do konfiga to juz nie musisz bo uprzejmy lookas mi przeslal swojego configa z zbindowanymi broniami a na tamte mozesz odpowiedziec

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 01-12-2001 10:17
DeStRuCt0r
Guest

Ad.1 Klikas zna PROFIL (na gozre poszukaj) -> EDYCJA OPCJI i na dole masz opcje obrazki.
Ad.2http://www.planethalflife.com/counter-script/reference/commands.htm - wszystkie komendy do cs
Ad 3. Patrz zalacznik to powinno tobie wszystko wyjasnic!
(tylko musisz sciagnac sobie infran View)

Old Post 01-12-2001 18:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Ad.1 Klikas zna PROFIL (na gozre poszukaj) -> EDYCJA OPCJI i na dole masz opcje obrazki.
Ad.2http://www.planethalflife.com/counter-script/reference/commands.htm - wszystkie komendy do cs
Ad 3. Patrz zalacznik to powinno tobie wszystko wyjasnic!
(tylko musisz sciagnac sobie infran View)

dzienki bardzo i przy okazji lookasowi tez

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 02-12-2001 19:53
Zocha
Guest

Unhappy pytanie

Mam do wwszystkich pytanie. Jak umiesci obrazek pod swoim nickiem? Nie dziwcie sie, ze nie wiem jak to zrobic, ale ja tu jestem 1-szy raz!!!

Old Post 05-12-2001 13:04
Nexus6
Master (Spawn)

drugi

Old Post 24-12-2001 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
lol

HyHy
Głęboka odpowiedź sub

Ja ci powiem jak zbindować, a raczej jak ja mam zbindowane:
Przykład: AK47+ammo+HE

alias team-light-rifle "buy; menuselect 4; menuselect 3; buy; menuselect 4; menuselect 1; slot10"
alias 1am "buyammo1; buyammo1; buyammo1; buyammo1; buyammo1"
alias he "buy; menuselect 8; menuselect 4; slot10"

bind "guzik" "team-light-rifle;1am;he"

Old Post 24-12-2001 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: pytanie

quote:
Napisane oryginalnie przez Zocha
Mam do wwszystkich pytanie. Jak umiesci obrazek pod swoim nickiem? Nie dziwcie sie, ze nie wiem jak to zrobic, ale ja tu jestem 1-szy raz!!!

dwa posty wyzej masz napisane.
eh zalosc bierze...

Old Post 24-12-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions