Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Klan |HYPER|^ szuka dobrych graczy ... ;]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sn0zek
Guest

Klan |HYPER|^ szuka dobrych graczy ... ;]

Tak jak pisałem w temaciq nowy klan HYPER szuka dobrych graczy którzy reprezentują sobą wysoki poziom gry jak i kultury ...
Wszystkich zapraszam na stronke hyperclan.republika.pl ... i zachęcam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2001 11:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Musza byc hyper super

Old Post 27-11-2001 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ja jush widze ten hyper klan
gl

Old Post 27-11-2001 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

kolejny klan...

Old Post 27-11-2001 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Re: Klan |HYPER|^ szuka dobrych graczy ... ;]

quote:
Napisane oryginalnie przez sn0zek
Tak jak pisałem w temaciq nowy klan HYPER szuka dobrych graczy którzy reprezentują sobą wysoki poziom gry jak i kultury ...
Wszystkich zapraszam na stronke hyperclan.republika.pl ... i zachęcam

powodzenia !

Old Post 27-11-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Zasatnawialiscie se kidys ile jest polskich klanow cs? Jak popotrzalam na cs.pl w dziale klany bylo tam tego w trzy dupy. Zastanawiam sie co sie z tymi klanami dzieje, bo jak gra sie na serwerach widzilem co najwyzej 100 tagow.

Old Post 27-11-2001 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Talking Re: Re: Klan |HYPER|^ szuka dobrych graczy ... ;]

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ

powodzenia !

A co wazniejsze? Kultura czy gra?

Old Post 27-11-2001 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
Zasatnawialiscie se kidys ile jest polskich klanow cs? Jak popotrzalam na cs.pl w dziale klany bylo tam tego w trzy dupy. Zastanawiam sie co sie z tymi klanami dzieje, bo jak gra sie na serwerach widzilem co najwyzej 100 tagow.

Mysle ze klanow jest okolo 300 s moze nawet wiecej ...

Old Post 28-11-2001 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

A znalezliscie juz kogos?
Tak z ciekawosci pytam.

Old Post 28-11-2001 02:55
ha3m

chyba te klany sie nigdy nie skonczom...

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

ja mam swooj jednoosobowy klan.. SLD

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

ile mozna powtarzac razy? closed

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 27-12-2001 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions