Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Board > Od was
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Od was

Dodałem smiechy jakie nadeslal mi Tramwaj:

Teraz jest 291 smiechów

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-06-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

cool

Old Post 20-06-2001 18:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Spox Tramwaj!

Old Post 20-06-2001 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

niezle, naprawde niezle

Old Post 20-06-2001 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ten z browarem jest zajebisty

Old Post 21-06-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Wszystkie są cool!

Old Post 22-06-2001 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

cool, chyba tyz zrobie kilka, bede miecze topory i genitalia

Old Post 27-06-2001 21:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
cool, chyba tyz zrobie kilka, bede miecze topory i genitalia

Genitalia i ban na board`zie =]

Old Post 27-06-2001 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

a co genitalia to przeciez tez jakas bron, chyba w xxx commandos XVIII tak sie jeden z bochaterow bronil

Old Post 28-06-2001 09:36
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

dokladnie

Old Post 28-06-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

JOKE =]

BTW zamiast tych buzek, ja wole nadal stare dobre ASCII i musze sie niezle nastarac aby mi nie wyskoczylo cos zamiast normalnego uzsmieszku w trybie tekstowym =]

Old Post 28-06-2001 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hehe ASCII rulez 4ever, byly pierwsze i nie beda ostatnie, ale ich czas tez powoli mija, moze nasz dzieci bede urzywac czegos innego?

Old Post 28-06-2001 17:21
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Wink

Pewnie beda korzystac z kamer

Old Post 30-06-2001 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

w sumie ciekaweby to bylo

Old Post 01-07-2001 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hehe...

Old Post 01-07-2001 11:37
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Ano.. ja juz prawie wprowadzilem cos takiego w mojej sieci lokalnej, a w internecie juz sie cos takiego od dawna stosuje, tylko ze nie w Polsce (powod oczywiscie wszyscy znamy)

Old Post 01-07-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

nie, prosze powiedz nam! ;-)

Old Post 01-07-2001 21:50
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Telekomuna Polska SA

Old Post 03-07-2001 08:25
bLADE
Guest

aha... a kto to? :-P
Kurka musze se posty ponabijac, bo mi ktos zanirzyl ;-)

Old Post 03-07-2001 10:42
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
aha... a kto to? :-P
Kurka musze se posty ponabijac, bo mi ktos zanirzyl ;-)

jezeli tak bardzo ci zalezy na tej cyferce pod xywa to popros raptora to ci doliczy jakis 1000 jak bedziesz chcial...
tyle ze to sie liczy troszke inaczej...jezeli krotko na boardzie jestes i masz 1500 postow to znaczy ze pieprzysz od zeczy
tzn tak mysla inni kiedy to widza
wiec ja bym sie na twoim miejscu nie spieszyl z tymi postami bo krotko jestes wsrod nas

Old Post 04-07-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

wiem, ale czasam cos walne kurde madrego, ale mi tyz nie chodzi o liczbe postow ;-) tylko o to ze ja siedze i mysle nad odpowiedzia, a tu nastepnego dnia ktos mi te myslenie wykasowywuje (chodzic o cyferke).

Old Post 04-07-2001 11:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions