Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > RTCW Animator-problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

RTCW Animator-problem

Ściągnąłem program RTCW Animator, zrobiłem nicka, dograłem plik ad123.ras do katalogu wolfensteina (a właściwie do wszystkich katalogów ) wpisałem w konsoli :
/bind b exec ad123.ras
i gdy nacisnę klawisz B, wyskakuje mi błąd "Couldn't exec ad123.ras" czy jakoś tak, co się może dziać?

@|)123

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-01-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ad123 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ad123 Znajdź więcej post'ów przez  ad123 Dodaj ad123 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ad123 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Heh, ad123 gratuluje pierwszego posta!

A tak sobie mysle, a masz ten plik w katalogu main? Zreszta czy to na pewno powinen byc plik z rozszerzeniem *.ras? Upewnij sie. Komenda exec normalnie uruchamia plik *.cfg, z katalogu main wlasnie.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 03-01-2002 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio
Heh, ad123 gratuluje pierwszego posta!

A tak sobie mysle, a masz ten plik w katalogu main? Zreszta czy to na pewno powinen byc plik z rozszerzeniem *.ras? Upewnij sie. Komenda exec normalnie uruchamia plik *.cfg, z katalogu main wlasnie.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Dzięki.

Wcisnąłem ten plik do KAŻDEGO katalogu ale nie zmieniałem go na .cfg spróbuje jeszcze zmienić.

[bez]Ad123

@|)123

Old Post 03-01-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ad123 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ad123 Znajdź więcej post'ów przez  ad123 Dodaj ad123 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ad123 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez ad123

Dzięki.

Wcisnąłem ten plik do KAŻDEGO katalogu ale nie zmieniałem go na .cfg spróbuje jeszcze zmienić.

[bez]Ad123

e po pierwsze RTCW Animator ssie...lepiej samemu skrpta napisac...

ale co do programu...masz tam na gorze opcje generate...otworzy Ci sie okienko...klikasz save na gorze i zgrywasz do main

Old Post 03-01-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

e po pierwsze RTCW Animator ssie...lepiej samemu skrpta napisac...

ale co do programu...masz tam na gorze opcje generate...otworzy Ci sie okienko...klikasz save na gorze i zgrywasz do main

Zebiłem plik o rozszerzeniu cfg, i robiłem tak:

name nick
wait czas
name nick
wait czas
itd.

wwaliłem do katalogu main i działa,ale z nieznanej przyczyny w momencie wyswietlania nicka ",!ad123!," wpisuje mi Unnamed Player,widocznie nie moze być takiego nicka jakiego chciałem,ważne że działa,ale co mi po tym jak ponoć od niedawna za wyświetlenie tego jest vote. Siedziałem nad tym szajsem i oto nagroda,ehh... życie jest brutalne

@|)123

Old Post 03-01-2002 20:36
ad123
fUzz.ad123

Aha Dyzio pokazywałem jak gram już chyba 3 razy,to znaczy że nie mogę się dostać?

@|)123

Old Post 03-01-2002 22:06
Lucas
esports.pl

Prosilbym o zmiane avatara - ten jest za szeroki....

Old Post 04-01-2002 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Prosilbym o zmiane avatara - ten jest za szeroki....

Może być?

@|)123

Old Post 04-01-2002 10:31
Lucas
esports.pl

quote:

Może być?

Mi nie przeszkada - ale mozesz go wstawic jako podpis pod postami....

Old Post 04-01-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

quote:

Mi nie przeszkada - ale mozesz go wstawic jako podpis pod postami....

Da się?
Fajnie 2 dni temu sie tu zarejestrowałem i jestem zielony.

@|)123

Old Post 04-01-2002 19:53
Lucas
esports.pl

quote:

Da się?
Fajnie 2 dni temu sie tu zarejestrowałem i jestem zielony.

Da sie, da sie...
Ksywe "ad123" to mozesz wyciac.... masz w banerze. Wielkosc jego jest idealna - slyszeli!!! Bo nie ktorzy to troche przesadzaja....

Old Post 04-01-2002 22:25
C4|Shiro
Crane

quote:

Da sie, da sie...
Ksywe "ad123" to mozesz wyciac.... masz w banerze. Wielkosc jego jest idealna - slyszeli!!! Bo nie ktorzy to troche przesadzaja....

nooo...taki [FPP]Lucas ma wyjatkowo duzego awatara

pozdry..hehe

Old Post 05-01-2002 02:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

nooo...taki [FPP]Lucas ma wyjatkowo duzego awatara

pozdry..hehe

Avatara to mam jak reszta, co do zas podpisow - to kiedys byly ograniczenia - max 50 kb i ni emogly pewnych wymiarow przekraczac....

Old Post 05-01-2002 07:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions