Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > fajny screen:D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Talking fajny screen:D

zobaczcie na screena podczas sparingu z (PL)
zaznaczam ze to bylo podczas noramlnej rundy
hheheh
gosc normalnie nie wiedzial co sie dzieje
taki smieszny akcencik
bo my gramy na luzie na nie sie denerwujemy

GG 1667903

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: fajny screen:D

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
zobaczcie na screena podczas sparingu z (PL)
zaznaczam ze to bylo podczas noramlnej rundy
hheheh
gosc normalnie nie wiedzial co sie dzieje
taki smieszny akcencik
bo my gramy na luzie na nie sie denerwujemy

czemu was tam tyle?
tak okrazyliscie biednego ze pewnie sie zestresowal,
a tak BTW. to trzeba byla dac .jpg nie latwiej by bylo przegladac!

Old Post 29-12-2001 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

negative bo by mogl byc za duży..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

w dodatku nic specjalnego, pbo chyba facet troche przygłupawy, jeśli sie wcześniej nie zorientował i nie zaatakował.. troche mi to śmierdzi fałszem (kupom i moczem)

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

jezu, chyba .jpg by mniej zajmowal niz .bmp w .zipe
a tak wogole to co do screeena to chce napomknac ze ty chyba nieorozumiesz czegos ha3m!

Old Post 29-12-2001 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
w dodatku nic specjalnego, pbo chyba facet troche przygłupawy, jeśli sie wcześniej nie zorientował i nie zaatakował.. troche mi to śmierdzi fałszem (kupom i moczem)

wiesz co jak hccesz to zapytaj bk (niegdys grynet)
on gral na tym sparingu i moze ci to potwierdzic

a pozatym cod_ (PL)
my sami takich zeczy nie robimy
jak chcesz to wysle ci screeny z calego spotkania
to moze w tedy uwierzysz
jak nie wierzysz ze to mozliwe to zobacz demko sphere z bro
jak bylo podobnie
ehh...
dlaczego myslisz ze to przekret
przeciez nie wyslalem tego dla slawy tylko zeby pokazac smieszna sytuacje z nornalnego sparingu

GG 1667903

Old Post 29-12-2001 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Ale rola

ale dowcip fajna akcja

Old Post 29-12-2001 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Ale rola

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
ale dowcip fajna akcja

widzisiz TRAPPER a Ciebie tam nie bylo!

Old Post 29-12-2001 13:01
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

CO JAK CO ALE TA FOTKA JEST MISTRZOSKA CO PRAWDA NIE WJEM DLACZEGO TEN GOSC NIE NIE ZOBIL (ALE TO NIE MOJA SPRAWA)

HAHAHAHAHAHAA

Old Post 29-12-2001 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

heheh bylem tam (ten po lewej )

ha3n mowisz ze ten gosc nic nie zrobil : co mial zrobic jak mieli oszczedna runde i ganiali z glockami a my z m4

Old Post 29-12-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

to ja zrobilem ta FOTKE :)

Ja tez tam bylem TYLKO Z APARATEM NA WYCIECZCE zwiedzalismy pociagi

hehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehheheeh

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 29-12-2001 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: to ja zrobilem ta FOTKE :)

quote:
Napisane oryginalnie przez lud3k
Ja tez tam bylem TYLKO Z APARATEM NA WYCIECZCE zwiedzalismy pociagi

hehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehheheeh

ja tam nie widze nic ciekawego w zwiedzaniu pociagow!

Old Post 29-12-2001 17:27
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

jak to nie widzisz a pociagi???

Old Post 29-12-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
jak to nie widzisz a pociagi???

to mnie nie interesuje!

Old Post 29-12-2001 17:41
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No wsumie racja ten screen wyglada na fake , tzn chyba sie ludzie do niego ustawili ! Mowisze , ze mieli runde z glockiem , to co zobaczyl 3 ct z m4 i zamurowalo go ze strachu ??? Nie wciskaj tu kitu ..... !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

to mnie nie interesuje!

jak cie nie interesuje to nie PISZ Adax

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 29-12-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pikO
Guest

ja bylem

ja bylem na tej klanówce ale sie niezmiescilem do zdjencia ((((( szkoda , ja tam sie lałęm z resztom klanu (PL)

Old Post 29-12-2001 21:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

ale .JPG to mogleś zrobić Zaix !!

a nie pakować bitmape

Old Post 29-12-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: ja bylem

quote:
Napisane oryginalnie przez pikO
ja bylem na tej klanówce ale sie niezmiescilem do zdjencia ((((( szkoda , ja tam sie lałęm z resztom klanu (PL)

widzisz pikO jacy ci ludzie sa podejzliwi
nikt nam nie wierzy a tojest szczera prawda
nawet gosc z przeciwnego klanu to potwierdzi
zreszta ja to napisalem po to aby pokazac ze na klanowkach moze byc troche smiechu
a tu odrazu oskarzenia
ludzie zastanowcie sie po co mialbym cos takiego pokazywac jak by to nie byl mecz

GG 1667903

Old Post 29-12-2001 21:52
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
No wsumie racja ten screen wyglada na fake , tzn chyba sie ludzie do niego ustawili ! Mowisze , ze mieli runde z glockiem , to co zobaczyl 3 ct z m4 i zamurowalo go ze strachu ??? Nie wciskaj tu kitu ..... !

wiesz co jak nie chcesz to nie wiez
przeciez nikt ci nie kaze ale jesli argument drugiego klanu cie nie przekonuje to nie wiem co cie przekona
wyslal bym ci demko ale sie cos yebie
noo ale jak chcesz
nie to nie

GG 1667903

Old Post 29-12-2001 21:54
mAJKiEL
Elite (Fiend)

tylko jeden komentaz LOL ! heheeh smieszne tylko dlaczego nie w jpg ... wszyscy pewnie srali ze smeichu tyklo dlaczego koles nie dakl sie zabic i nieprowokowal przeciez rundy oszczedne sa w stylu daj sie jak najzybciej wyeliminowac ja zawsze jak mamy glock runna to wale do swoch jeszcze zeby szybciej gineli zeby mozna bylo z kalahami zapodac w przyszlej rundzie w CZAS sie liczy LUDZIE !

Old Post 29-12-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

wiesz co jak nie chcesz to nie wiez
przeciez nikt ci nie kaze ale jesli argument drugiego klanu cie nie przekonuje to nie wiem co cie przekona
wyslal bym ci demko ale sie cos yebie
noo ale jak chcesz
nie to nie

ja tam wierze
ZAIX PRAWDE CI POWIE (JOKE)

Old Post 29-12-2001 22:12
!ZaiX!
Nv member

Talking

widzisz wlasnie o to chodzi
gosc zlapal paranoje
zostal sam i mial glocka
my nie chcielismy go zabijac bo czas dla ct przeciez jest wazny
a ty co bys zrobil jak bys mial juz bombe podkladac i 4 gosci by cie
z kozikami(nozami) oblazlo i niedalo szansy sie ruszyc
gosc byl na wymarciu i juz chcial bombe podkladac w pewnym momencie stanol i sie nie ruszal
wszyscy mieli ostre zlewy az ktos nie wytrzymal i go ciachnal w tchawice

a ze nie zrobilem tego w jpg to wszystkim sorki

GG 1667903

Old Post 29-12-2001 22:13
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
widzisz wlasnie o to chodzi
gosc zlapal paranoje
zostal sam i mial glocka
my nie chcielismy go zabijac bo czas dla ct przeciez jest wazny
a ty co bys zrobil jak bys mial juz bombe podkladac i 4 gosci by cie
z kozikami(nozami) oblazlo i niedalo szansy sie ruszyc
gosc byl na wymarciu i juz chcial bombe podkladac w pewnym momencie stanol i sie nie ruszal
wszyscy mieli ostre zlewy az ktos nie wytrzymal i go ciachnal w tchawice

a ze nie zrobilem tego w jpg to wszystkim sorki

no ja tam moge uwierzyc, ale troszku trudno jest zeby nie stanac i niestrzelac nawet, no nie wiem ale w kazdym razie to sie troche glupie wydaje, a co on powiedzial gdy ta sytuacja sie zakonczyla?

Old Post 29-12-2001 22:32
!ZaiX!
Nv member

Smile

sluchaj adax my gramy wszyscy z jedbej cafe i ustalilismy ze czas jest dal nas najwazniejszy (zeby terro mialo go jak naj mniej)
wiec wszyscy najpierw mu uciekalismy a potem go otoczylismy...
a co na to on to jeden gosc juz napisal
pikO z (PL)
jego wypowiedz znajdziesz wyzej

GG 1667903

Old Post 30-12-2001 09:07
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
sluchaj adax my gramy wszyscy z jedbej cafe i ustalilismy ze czas jest dal nas najwazniejszy (zeby terro mialo go jak naj mniej)
wiec wszyscy najpierw mu uciekalismy a potem go otoczylismy...
a co na to on to jeden gosc juz napisal
pikO z (PL)
jego wypowiedz znajdziesz wyzej

no ta ja wiem ze gracie z jednej cafe!
i wierze wam, choc nadal to troche dziwne , ale trudno
a co mowil po tej akckji ten gosc ktory tam stal, ten otoczony przez was?

Old Post 30-12-2001 12:02
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

nic nie mowil bo to jakis jeleń był:pala jakas nie wiem qrfa co on chcial zrobic? wzrokiem nas zabic?

Old Post 30-12-2001 14:50
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
nic nie mowil bo to jakis jeleń był:pala jakas nie wiem qrfa co on chcial zrobic? wzrokiem nas zabic?

prawie mu sie udalo!

Old Post 30-12-2001 14:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions