Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > SZkoła a Board!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

SZkoła a Board!!

taki niewesoły topik...
pytanko:
z czego jestescie zagrozenie i czy ewentualnie macie 1 na semestr???
bo ja to jestem zagrozony z niemca i biologii a z kolejnych przedmiotoow sie posypią dopuszczające... a wszystko przez boarda...(no i CS'a) nieźle mi szło w szkole az do tego czasu jak sie przeprowadzilem i założyli neta.... potem tak jakos coraz gorzej mi szło....
niektoorzy tu sgromadzeni nie chdzą już (jeszcze?) do szkoły ale wiekszosc chyba tak....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-01-2002 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

U mnie tez ciezko ze szkola. Mam zagrozenie z fizy i histy, a tazke prawie z biloi I co najgorsze chyba nie zdolam tego poprawaic

Old Post 06-01-2002 00:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

szkola i tak wam nic nie da, wiec nie przejmujcie sie

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-01-2002 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EmperoR
Training (Enforcer)

Raptor tru tru

po co chodzic do tej ******j szkoly jak i tak potem gowno z tego jest

pokonczylem jakies tam szkoly i co ? kuzwa bezrobotny

Old Post 06-01-2002 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil EmperoR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do EmperoR Znajdź więcej post'ów przez  EmperoR Dodaj EmperoR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać EmperoR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nieklasyfikowany: zarys wiedzy o gospodarce przemyslowej
niedostateczny: Bezpieczenstwo i Higiena Pracy

ale cicho to jeszcze nie koniec....zanosi sie na wiecej

(tzn te oceny mam juz wpisane dlugopisem w dzienniku, a zagrozonych przedmiotow mam jeszcze pozatym 5)

Old Post 06-01-2002 04:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

ja mam zagrożenie z fizy z innych też nnienajlepiej mi wychodzi między 2-3 kiepsko raczzej

Old Post 06-01-2002 06:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Tzn wiecie taka podstawowka to kazdemu by sie przydala, bo czytac i pisac kazdy powinien. Dalej to juz kazdy powinien sam decydowac czego chcialby sie uczyc. Strasznie mi zal tych osob, ktore zakuwaja dzien w dzien i po studiach nie dostaja pracy, bo nie potrafia sobie poradzic w zyciu albo zwyczajnie nie maja gwarancji ze dobrze platna prace znajda. Walkowalismy juz kiedys ten temat...

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-01-2002 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

przez kompa i net na pewno wiele osob ma gorsze stopnie niz mialo przed tym
przekonalem sie o tym

Old Post 06-01-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
samon
Muminek

Post .

oxygen do jakiej Ty budy chodzisz?
ja mam looz w domu wiec moge sobie nawet nie zdac szkoda mi tych, ktorym przez oceny rodzice na nic nie pozwlaja

Old Post 06-01-2002 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil samon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do samon Znajdź więcej post'ów przez  samon Dodaj samon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać samon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

U mnie sie szykuje jedyneczka z polaka( a to klasa maturalna)
A tak pozatym to chyba bedzie luzik

Old Post 06-01-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: .

quote:
Napisane oryginalnie przez samon
oxygen do jakiej Ty budy chodzisz?
ja mam looz w domu wiec moge sobie nawet nie zdac szkoda mi tych, ktorym przez oceny rodzice na nic nie pozwlaja

tez mam luz w domu i tez sobie moge nie zdac

chodze do zespolu szkol przemyslu skorzanego

ale szkola sux....poszlem bo musialem....teraz sie przeniose jak zdam

Old Post 06-01-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

mi 1 narazie z niczego nie grozi ale jeszcze moze byc roznie

Old Post 06-01-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
U mnie sie szykuje jedyneczka z polaka( a to klasa maturalna)
A tak pozatym to chyba bedzie luzik

Heh to podobnie jak u mnie
To jeden z powodoow dla ktoorych staram sie skonczyc w CS'a grac...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 06-01-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj

To jeden z powodoow dla ktoorych staram sie skonczyc w CS'a grac...

dla mnie to by nie bylo takie trudne

Old Post 06-01-2002 19:23
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

ja tam juz mam wystawione oceny (od ktoregos tam grudnia)
srednia to 3.1 i mam jedna laske z niemca no i mierna z histy a tak to wiekszosc dostateczne

Old Post 06-01-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja sie cały dzionek dzisiaj ucze i sie wreszcze do kompa dorwałem....
a ten tydzien bedzie zajebisty :
na jutro mam referat z polskiego...poprawa polskiego....sprawdzian semestralny z niemca....kartkoowka z matmy...katrkoowka z chemi..... na wtork mam przeczytac lalke, jescze nie zacząłem .... i cos jeszcze sie znajdzie...

Old Post 06-01-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

A ja wreszcie napisalem prace z polskiego
Mooj plan na ten tydzien:
poniedzialek: spr z matmy i pytanko z polaka
wtorek: spr z angla i pytanko z polaka
sroda: wolna bo mam mecz
czwartek: sprawdzian z wosu i pytanko z gery
piatek: sprawdzian z historii i z matmy
ogoolnie rzecz biorac to luzik

Old Post 06-01-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Szkole zaczalem okolo 28 wrzesnia tamtego roq i jakos nie czuje sie uczniem - pewnie dlatego, ze tak czesto tam bywam
Zagrozony jestem z Fizyki, Historii, Przysposobienia obronnego + ctj, a nieklasyfikowany [dotad nie wiedzialem, ze takie cos istnieje... po****** ten kto to wymyslal...] z Zajec praktycznych, Zarysu konstukcji maszyn + ctj.

ctj = cos tam jeszcze

[ w tle: OST - The Lord Of The Rings ~ Amon Hen ]

Old Post 06-01-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Szkole zaczalem okolo 28 wrzesnia tamtego roq i jakos nie czuje sie uczniem - pewnie dlatego, ze tak czesto tam bywam
Zagrozony jestem z Fizyki, Historii, Przysposobienia obronnego + ctj, a nieklasyfikowany [dotad nie wiedzialem, ze takie cos istnieje... po****** ten kto to wymyslal...] z Zajec praktycznych, Zarysu konstukcji maszyn + ctj.

ctj = cos tam jeszcze

[ w tle: OST - The Lord Of The Rings ~ Amon Hen ]

powiem krootko: prze******...

Old Post 06-01-2002 22:50
Onion

Smile

Niestety musze sie zgodzic z moim przdmoowca
BTW: A ja myslalem ze mam prze******

Old Post 06-01-2002 22:57
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
powiem krootko: prze******...

Eee tam... od poczatku 8 klasy wiedzialem, ze szkola to gowno. Moze sam pomysl nie jest zly, ale zasady ktore w niej panuja + Ci "wspaniali" nauczyciele [nie mowie, ze wszyscy] ... @#&^*!%

[ w tle: Jimmy Eat World - Bleed American ]

Old Post 06-01-2002 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Niestety musze sie zgodzic z moim przdmoowca
BTW: A ja myslalem ze mam prze******

Niedlugo bede sluzyl jako negatywny przyklad, ratujacy zlych uczniow przed zlymi rodzicami: "mamo, a taki jeden na boardzie to, ku.rwa mac, jest gorszy ode mnie, seeriooo... a Ty sie balas o mnie... czyli dasz mi pienionszki na GF3?" czy cos w tym stylu

[ w tle: P.O.D. - Southtown ]

Old Post 06-01-2002 23:09
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

U mnie jak na razie troche nerwowo ale jeszcze niekiepsko
Na razie muszepostarac sie o zaliczenia - w tym z fonetyka moga byc lekkie problemy, z writingu i gramatyki moze byc dobrze ale nie musi, a co do PNJA - cienko to widze ( trzeba wykuc kupe slownictwa )...

Ale nie przejmuje sie - poki nie jest powiedziane dokladnie - Saari nie masz szans - to trzeba sie starac i jakos zyc

Old Post 06-01-2002 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
poki nie jest powiedziane dokladnie - Saari nie masz szans - to trzeba sie starac i jakos zyc

Mi jeszcze nikt w szkole nie powiedzial "Saari nie masz szans" to chyba dobrze?

Old Post 07-01-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

A wiecie ze mi tez nikt tak nie powiedzial To chyba oznacza ze nie mam sie co martwic

Old Post 07-01-2002 15:17
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Teraz mnie beda lapac za slowka...pasqdy, no

Old Post 07-01-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Ale nie przejmuje sie - poki nie jest powiedziane dokladnie - Saari nie masz szans - to trzeba sie starac i jakos zyc

Ale saari jak ci tak powiedzą to juz też nie ma sie co przejmowac bo jak nie bedzie szans to bedzie za pooźno na poprawy i zaliczania...... a mi tesz nikt czegos takiego nie moowił.....

Old Post 07-01-2002 15:53
Onion

No to teraz wszyscy sie bede smiac z Saari

Old Post 07-01-2002 16:01
AlieneK
KOSZ

quote:
No to teraz wszyscy sie bede smiac z Saari

eeee tam....ja sie nie nabijam....
BTW musze uczyc sie (czyt. pisać ścąige) biologi......50 stron(cały temat) naszczęście mam dokładnie podane to czeo musze sie nauczyć...

Old Post 07-01-2002 16:05
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

Ale saari jak ci tak powiedzą to juz też nie ma sie co przejmowac bo jak nie bedzie szans to bedzie za pooźno na poprawy i zaliczania......

W sumie fakt Wtedy tez sie przejmowac nie trzeba - tak wiec ogolnie jest git

Onion nikt sie ze mnie nabijac nie bedzie bo sie obraze

Old Post 07-01-2002 16:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:39.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions