Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > 150zl i co dalej?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

150zl i co dalej?

Mam do was pytanko? Co qpic:

1) Tribes 2
2) H-L (CS)

Ja sie sklaniam ku T2 - poczytalem troche fourm i chyba jest to dobra gra - qpilbym RTCW ale a i tak malo kto gra na serwerkach wymagajcych CD-Keya! Czekam na wasze opinie? Czy warto jeszcze inwestowac w CS'a? Bo mi sie cos wydaje ze to juz relikt minionej epoki....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-01-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

kup q3 albo trzymaj kase na nowa gierke jakas

Old Post 02-01-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Zgadzam się w kolegą CS'a nie kupuj nawet za złotówkę, nie warto (no offence CS-fani, to moje zdanie ). Zbieraj kasę na DNF, Doom 3 albo Q4

Old Post 02-01-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Wolne żarty coraz więcej ludzi gra w CS'a i nonstop ich przybywa a nie tam jekieś głupie gray ja w CS'a gram 1,5 roku i jeszcze mi się nie znudził POLECAM Counter-strika !

Old Post 02-01-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

kilkanascie tysiecy servow w CSa i coraz wiecej robi wrazenie wg mnie warto wydac ta kase na CSa

Old Post 02-01-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

święte słowa N3o no widzisz taka sława jak Neo Poleca ci CS'a

Old Post 02-01-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Hmm w CSa gra duzo loodzi bo poprostu nie wymaga refleksu, ani ogrania tak jak quake

150zl? U mnie to bedzie minimum 15 plytek starczy na wszystko

Old Post 02-01-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

tribes 2 jest super... ta gra wymaga myslenia znacznie bardziej niz CS (przy nim CS to pong . no i oferuje akcje godna qw .

Old Post 02-01-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no a jak sie ma ta cala sprawa z cheat'owaniem w CS i tym ze juz wlascwie chyba kazdy tam ma opracowane taktyki i specjalnie nikt nic nowego nie wymysli..., qpilbym pewnie i T2 ale wlasnie przeczytalem ze nima zadnych polskich serwerkow do tego, wiec chyba nie bede mial z grania w necie specjalnej radosci a pirata mam wiec z botami se moge popykac!

Old Post 02-01-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

odloz kase i czekaj na dnf

Old Post 02-01-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Hmm w CSa gra duzo loodzi bo poprostu nie wymaga refleksu, ani ogrania tak jak quake

150zl? U mnie to bedzie minimum 15 plytek starczy na wszystko

Piracie wstrętny! Bana mu! Bana mu!
No, na DNF czekaj Jedyna gra, jaką qpię w oryginale No, oprócz Q3

Old Post 02-01-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
no a jak sie ma ta cala sprawa z cheat'owaniem w CS i tym ze juz wlascwie chyba kazdy tam ma opracowane taktyki i specjalnie nikt nic nowego nie wymysli..., qpilbym pewnie i T2 ale wlasnie przeczytalem ze nima zadnych polskich serwerkow do tego, wiec chyba nie bede mial z grania w necie specjalnej radosci a pirata mam wiec z botami se moge popykac!

...ale jest bardzo duzo zagranicznych - powiesz pewnie, ze lagi/pingi... nie! w tribes 2 da sie spokojnie grac nawet z pingiem 300! dziwne, ale prawdziwe.

a zanim wydadza DNF to zdazysz 10x tyle uzbierac

Old Post 02-01-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

ja ci jedno powiem przeciez coolnet jest polskim serv do T2

Old Post 02-01-2002 21:10
[FPP]snO
Iceman

Trzymaj ka$e na jakąś nowość (np. DNF czy Q4) napewno będzie warto je kupic...

Old Post 02-01-2002 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no a moze jednak RTCW? Ma ktos z was oryginal?? oplaca sie qpic?Dzieje sie cos na serwerach wymagajcych CDKEY'a?

Old Post 02-01-2002 21:23
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
(...)No, na DNF czekaj Jedyna gra, jaką qpię w oryginale No, oprócz Q3

Nie polecam kupowania oryginałów w ciemno. Przejechałem się na tym kupując Diablo 2 (byłem wtedy maniakiem Diaboła 1). W zapowiedziach i na screenach D2 było super, a nie grałem w D2 tyle co w D1. Nauczony doświadczeniem Lord of Destruction spiraciłem od kumpla.

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
... Co qpic:
1) Tribes 2
2) H-L (CS)

Przetestuj obie grając w pirackie i kup to co ci bardziej pasuje.

Old Post 02-01-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

P{ierdol Cs i q3 i inne dziadostwa!
Sciagnij se z netu Quake 1 i graj w QuakeWorlda, a kase wydaj na rzeczy bardzi pozyteczne np. piwo

Old Post 02-01-2002 21:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez astral

Nie polecam kupowania oryginałów w ciemno. Przejechałem się na tym kupując Diablo 2 (byłem wtedy maniakiem Diaboła 1). W zapowiedziach i na screenach D2 było super, a nie grałem w D2 tyle co w D1. Nauczony doświadczeniem Lord of Destruction spiraciłem od kumpla.

Przetestuj obie grając w pirackie i kup to co ci bardziej pasuje.

no walsnie tu jest problem - mam oba piraty ale nie wiem jak wyglada gra w sieci trzn necie? szkoda ze nie ma Demek MP tak jak bylo w przypadku RTCW!!

Old Post 02-01-2002 21:57
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Sciagnij se z netu Quake 1 i graj w QuakeWorlda, a kase wydaj na rzeczy bardzi pozyteczne np. piwo

To sie nazywa pozytywne myslenie

Old Post 02-01-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:

Piwem to ja juz wydalbym na ale przez ostatni tydzien nic innego nie robilem - wciaz mam przed oczami dymmm wiec pozostalo mi wydac to na jakas gierke albo na qrw.y ale z gierki bede mial chyba wiecej radosci

Old Post 02-01-2002 22:13
Onion

Wink

Ja nie wiem piwa masz dosyc, materialu masz dosyc z dziewczynek rezygnujesz kim ty do diabla jestes?

Old Post 02-01-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Ja nie wiem piwa masz dosyc, materialu masz dosyc z dziewczynek rezygnujesz kim ty do diabla jestes?

Jakis taki Onionowaty nie?

Old Post 02-01-2002 22:28
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

imho trzymaj kase i nie wydawaj pochopnie...

Old Post 02-01-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Smile

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Jakis taki Onionowaty nie?

Gdyby byl Oniowaty to by mu sie nie znudzilo , ale po tym co pisze to mam wrazenie ze duzo z toba konwersuje

Old Post 02-01-2002 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Talking

sholer co to znaczy Onionowaty?
eee?

Old Post 02-01-2002 22:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion

Gdyby byl Oniowaty to by mu sie nie znudzilo , ale po tym co pisze to mam wrazenie ze duzo z toba konwersuje

Qpi jestes

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash
sholer co to znaczy Onionowaty?

Taki jak Onion - tylko bardziej

Old Post 02-01-2002 22:38
Onion

Talking

Onionowaty to znaczy troche ponad przecietna ale za to duzo ponad shoolera

Old Post 02-01-2002 22:39
Nexus6
Master (Spawn)

quote:

albo wino

Old Post 03-01-2002 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ej no matek i pifko jest spoko ale musze se zrobic troche przerwy po tej przerwie swiatecznej bo niedlugo mi caly mozg zniknie....

No dobra wychodzi na to ze bede trzymal kase i czekal, ale znajac zycie to nim wyjdzie dnf czy cos innego to mi zostanie ze 1zl

Old Post 03-01-2002 09:19
oxygen
new challenger

ej zlowieku czego ty wogole oczekujesz? przeciez wuiadomo ze fani jednej gry poleca ci swoja gre a druga odradza....to naturalne...w csa gra wiecej osob dlatego ze sie gra prosciej w t2 jest ciekawiej...wybieraj co wolisz....

Old Post 03-01-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:59.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions