Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Przeprosiny dla |CS|
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
The!
Nv| member

Przeprosiny dla |CS|

Cze cały |CS| chciałbym przeprosić za zachowanie jakie wynikło na klanówce.
Prowokatorem tego był [P12]Ciapek ato qtah
chciałbym przeprosić za cały team ,bedą konsekwencje tego
To był drugi skład z którym gralicie możecie zagrać z nami sparing bo narazie dużo ćwiczymy .1 skład wogóle sie inaczej podpisuje itd. i ma honor!!!!!
wiec jak zagramy w miłej atmosferze???

Email: [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-01-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Co znow Traper dal dupska i was osmieszyl?
Ja nie wiem po co wy go tolerujecie?
On was osmiesza na calej scenie cs in POLAND
Kto wie czy on z 2 skladu jest czy z 20? liczy sie ze Slizg!

Old Post 04-01-2002 19:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Angry jeszcze raz przepraszam!!

**** aj perdole TRAPPER znow narobil ryfy
ja juz nie wiem co on robi
yebie nam ciagle opinie
juz raz przepraszalismy etc za niego
a teraz CS
wiem ze slizg to slizg
gral 2 sqad a nie pierwszy
wiem ze to jest caly slizg
my sie podzielilismy bo niechcielismy nikogo wywalac
jeszcze raz wielkoe sorx dla CS i ETC i wszystkich ktorych trapper wqrwil
my jestesmy inni niz on
pamietajcie
Slizg rOx
[SlizG]TRAPPER sux
nara i jeszcze raz sorx

GG 1667903

Old Post 04-01-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

JA MYSLE ZE ZACHOWANIE NIEKTORYCH Z NAS BYLO ***OWE CS
NAS POPROSTU ROZWALIL TAKA JEST PRAWDA JA NIE JESTEM ZADOWOLONY Z SYTUACJI JAKA MJALA MJEJSCE NIE CHCIELISMY GRAC DO KONCA

Old Post 04-01-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a czy nie mozecie wywalic TRAPPERa jak ciagle zachowuje sie jak 5 letnie dziecko??

Old Post 04-01-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Dobra przepraszam

Dobra przepraszam klan CS w swoim imeniu za zachowanie na klanówce

Old Post 04-01-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
a czy nie mozecie wywalic TRAPPERa jak ciagle zachowuje sie jak 5 letnie dziecko??

nie mozemy tego idioty wywalic bo on zajmuje sie naszym H+U+J+O+W+Y+M serwem ktory ciagle sie wali (ale wazne ze jakis jest)

Old Post 04-01-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

K+U+R+W+Aaaaaa mac ale zescie mnie wqrwili na maxa

*zyebiscie sprawe maxymalnie
*jestem na was tak wqrwiony ze pojecia nie macie
*jestescie cykorami (trapper i inni)
*qrde ja sam zostalem na tym serwie i dragon zaczol mi jezdzic (nie mam pojecia o co mu chodzilo)

Old Post 04-01-2002 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

LoL

Ja juz sie nie chce wypowiadac na wszystkie opcje ktore odpierdzielil Trapper..........mam juz tego dosyc......fakt ze jestem cl Slizgu i powinienem cos z tym zrobic ale teraz to juz mi nerwy puscily...........ze 20 postow ktore posiadam na swoim liczniku sa poswiecone przepraszaniu i wyjasnianiu ludzi i klanow ktorym krzywa opcje *******nol Trapper.

To jest totalna paranoja i abstrakcja......po raz kolejny przepraszam klan..(tym razem |CS|) ktorej dzisiaj Trapper pieprznal krzywa opcje....Sorry.

Wiem ze Trapper psuje cala renome Slizgowi ale co ja na to poradze....???
W tym momencie Trapper zostal zawieszony do odwolania w graniu klanowek.....
Dodatkowo przestal sie zajmowac 2 sqadem......teraz sqadem zajmuje sie JerrY_Lee.
Sprawy do klanu slizg prosze kierowac do mnie pod adres [email protected]
Albo ewentualnie do JerrY_Lee albo Zaix!

Dzieki..........

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 04-01-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Eeee ... ja przeciez nic nie zrobilem oprocz tego ze gralem za kogos z Slizgu bo oni nie mieli skladu a do tego i tak zabijalem najlepiej ze bede tak skromny.....

Ale klanowka ich byla troche przesadzona klan Cs powinien grac na servie Slizgu ... bo Cs jest po 1 lepszy i nawet z wiekszym pingiem by wygrali a SLizg mial ping od 50 do 150 ... natomiast CS od 5-20 nie mowie ze to rpzesadzilo o wygranej

Klan Slizg musi popracowac nad taktykami i zgrnaiem wtedy beda lepsi...

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 04-01-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Re: LoL

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Ja juz sie nie chce wypowiadac na wszystkie opcje ktore odpierdzielil Trapper..........mam juz tego dosyc......fakt ze jestem cl Slizgu i powinienem cos z tym zrobic ale teraz to juz mi nerwy puscily...........ze 20 postow ktore posiadam na swoim liczniku sa poswiecone przepraszaniu i wyjasnianiu ludzi i klanow ktorym krzywa opcje *******nol Trapper.

To jest totalna paranoja i abstrakcja......po raz kolejny przepraszam klan..(tym razem |CS|) ktorej dzisiaj Trapper pieprznal krzywa opcje....Sorry.

Wiem ze Trapper psuje cala renome Slizgowi ale co ja na to poradze....???
W tym momencie Trapper zostal zawieszony do odwolania w graniu klanowek.....
Dodatkowo przestal sie zajmowac 2 sqadem......teraz sqadem zajmuje sie JerrY_Lee.
Sprawy do klanu slizg prosze kierowac do mnie pod adres [email protected]
Albo ewentualnie do JerrY_Lee albo Zaix!

Dzieki..........

ku..rwa mac!!!!!!! Ludzie!!! nie wiem, jaka jest u was sytuacja w klanie, ale mnie to już śmieszy... ten trapper robi tyle burdelu, że ja bym go na waszym miejscu juz dawno wypie..rdolił z klanu.. ale cush, widze, że w klanie potrzebna wam jest chyba jakaś ciota (taki trapper ) która wam wszystko w końcu tak zawali, że sie skończycie.. ale powodzenia życzę całemu klanowi [SlizG] jeśli nie wyrzucą tego buca..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 04-01-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Re: Re: LoL

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

ku..rwa mac!!!!!!! Ludzie!!! nie wiem, jaka jest u was sytuacja w klanie, ale mnie to już śmieszy... ten trapper robi tyle burdelu, że ja bym go na waszym miejscu juz dawno wypie..rdolił z klanu.. ale cush, widze, że w klanie potrzebna wam jest chyba jakaś ciota (taki trapper ) która wam wszystko w końcu tak zawali, że sie skończycie.. ale powodzenia życzę całemu klanowi [SlizG] jeśli nie wyrzucą tego buca..

Wiesz taki wiek ja i już mija ja mam tyle na głowie w domu i wogle że [problemy domowe to stary starej nie mam w zeszłym roku nie zdałem klasy (załamka) kłutnie ze starym o byle co]

Gadanie w klanie zrób tamto zrób to i wogle a potem co innego wychodzi teraz ja się wziołem za gre i taktyki i server i nic po za tym mnie nie interesuje

Old Post 04-01-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

jak klasy przejść nie możesz to nie graj w CSa tylko sie ku..rwa ucz!!!!!!!!!!!!! i przynajmniej przestań takie głupoty pisać!!!!!

NAPIJ SIE!!!!!!!

Polecam Ci wino "Czarny Byk" (różowe, słodkie, pół-wytrawne, rocznik bieżący ) cena 4zł!!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 04-01-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Eeee ... ja przeciez nic nie zrobilem oprocz tego ze gralem za kogos z Slizgu bo oni nie mieli skladu a do tego i tak zabijalem najlepiej ze bede tak skromny.....

Ale klanowka ich byla troche przesadzona klan Cs powinien grac na servie Slizgu ... bo Cs jest po 1 lepszy i nawet z wiekszym pingiem by wygrali a SLizg mial ping od 50 do 150 ... natomiast CS od 5-20 nie mowie ze to rpzesadzilo o wygranej

Klan Slizg musi popracowac nad taktykami i zgrnaiem wtedy beda lepsi...

Ta Ciapq to nie przesadzilo o wygranej

Old Post 04-01-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nights jak kickuje admina n goralu to napiane jest w konsoli ze sie kicka dostalo? czy tylko rozlacza bez niczego?

Old Post 04-01-2002 23:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

No fakt nie przesadzilo

A co do Trampka to ja sie mu nie dziwie.... kaze robic to inni robia to..... tak niemozna.....

Trza cos zrobic zeby zaczeli sie sluchac ... inaczej nici z takich taktyk itp.

Old Post 05-01-2002 06:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Nights jak kickuje admina n goralu to napiane jest w konsoli ze sie kicka dostalo? czy tylko rozlacza bez niczego?

Nie chyba raczej nie zdazy wejsc do konsoli, ale jak admin kickuje to moment przed opuszczeniem serwa widac taki napis ze XXXXXX uzyl takiej komendy na kims

Old Post 05-01-2002 07:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
K+U+R+W+Aaaaaa mac ale zescie mnie wqrwili na maxa

*zyebiscie sprawe maxymalnie
*jestem na was tak wqrwiony ze pojecia nie macie
*jestescie cykorami (trapper i inni)
*qrde ja sam zostalem na tym serwie i dragon zaczol mi jezdzic (nie mam pojecia o co mu chodzilo)

JAZZ CO JAK CO ALE JA TEZ BLEM NA SERWERE I CZEKLEM NA RESZTE KTORA SIE NIE ZJAWILA NASZA DEWIZJA ZACHOWALA SIE ***OWO TO PRAWDA NIE WJEM DLACZEGO ALE TAK SIE ZA
CHOWALI JAK NAJGORSZE LAMUSY I TAKA JEST PRAWDA

Old Post 05-01-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG]^PUSIEK

JAZZ CO JAK CO ALE JA TEZ BLEM NA SERWERE I CZEKLEM NA RESZTE KTORA SIE NIE ZJAWILA NASZA DEWIZJA ZACHOWALA SIE ***OWO TO PRAWDA NIE WJEM DLACZEGO ALE TAK SIE ZA
CHOWALI JAK NAJGORSZE LAMUSY I TAKA JEST PRAWDA

To moze nastepnym Razem Pusiek jak sie umawiacie na mecz to miejscie dobry sklad a nie mieszane grupy...... jak sie ma mecz to i kase sie powinno miec

Old Post 05-01-2002 11:56
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Ughh... Wy tak sobie k*u*r*w*i*c*i*e i obwiniacie sami sibeie troche bezsensu jak raptem teraz doszliscie do refleksji ze zachowujecie sie nieelegancko to niewiem moze na klanowki przychodzicie pijani ? ze niemacie nad soba kontroli hmm... jak wam 2 squad kiche robi to po c*h*u*j wam on... zrobcie sobie 1 squad i 2-3 rezerwowych z 2 wezcie reszta won i koniec problemow...

Old Post 05-01-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ughh... Wy tak sobie k*u*r*w*i*c*i*e i obwiniacie sami sibeie troche bezsensu jak raptem teraz doszliscie do refleksji ze zachowujecie sie nieelegancko to niewiem moze na klanowki przychodzicie pijani ? ze niemacie nad soba kontroli hmm... jak wam 2 squad kiche robi to po c*h*u*j wam on... zrobcie sobie 1 squad i 2-3 rezerwowych z 2 wezcie reszta won i koniec problemow...

hihi ja mam takiego +plusa ze ja sie nie obwiniam bo ja jestem P12 ... obwiniam to ze nie umieja sie do konca zorganizowac....

Old Post 05-01-2002 14:06
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa

To moze nastepnym Razem Pusiek jak sie umawiacie na mecz to miejscie dobry sklad a nie mieszane grupy...... jak sie ma mecz to i kase sie powinno miec

CIAPA TO NIE CHODZILO O KASE LECZ O GRACZY KTORZY NIEMOGLI ZAGRAC TO BYL TYLKO MECZ SPARINGOWY

MAMY NAUCZKE I MYSLE ZE NIEDLUGO SIE NASZE ZACHOWANIE ULRGNI ZMJANI TRAMOEK DAL DUPY ZA CO MA BANA NA MECZE

Old Post 05-01-2002 18:48
lud3k
Ludoslaw Zuberek

SLIZG z.j.e.ba.l. akcje na tym MECZU nie dosc ze nie bylo pelnego skladu to i wszyscy co przyszli na mecz nie mieli KASY !!
LOL
co prawda ja nie gralem i DLATEGO PRZEGRALI
hehehehehhehehehehehehehehhehehehhehehehehehe

nara

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 05-01-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

co do zjebania.... wlasnie sie ******em .... a feee

Old Post 05-01-2002 20:32
Rzeznik
Siła wyższa

Zachowujecie się jakby to był prywatny board Ślizgu! Takie sprawy to sobie wyjaśniajcie gdzie indziej i nie róbcie burdelu z boarda! To nie cs.pl.

Rzeznik

Old Post 05-01-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Wlansie co to ma byc czemu robicie burdel

Old Post 05-01-2002 20:50
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz

nie mozemy tego idioty wywalic bo on zajmuje sie naszym H+U+J+O+W+Y+M serwem ktory ciagle sie wali (ale wazne ze jakis jest)

to poproście gryzonia żeby wam postawił serv jak on wam postawi server to będzie świetnie chodził i jak skonfigurowany najlepszy człowiek od stawiania servów polecam

Old Post 05-01-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

to poproście gryzonia żeby wam postawił serv jak on wam postawi server to będzie świetnie chodził i jak skonfigurowany najlepszy człowiek od stawiania servów polecam

a co to gryzon to taki spec? raczej nie! a TRAPPER kiedys umial poprowadzic dobrze server, ale teraz cos sie wali ogolnie!

Old Post 06-01-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

z gryzoniem to jest wiecej gadania niz roboty juz gadalismy z nim jak byl |PlutoN| mial na serw plutonu postawic

Old Post 06-01-2002 14:55
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Zachowujecie się jakby to był prywatny board Ślizgu! Takie sprawy to sobie wyjaśniajcie gdzie indziej i nie róbcie burdelu z boarda! To nie cs.pl.

I tu sie zgodze board cs.pl to maly burdel

Old Post 06-01-2002 16:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:42.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions