Re: LoL
quote: Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Ja juz sie nie chce wypowiadac na wszystkie opcje ktore odpierdzielil Trapper..........mam juz tego dosyc......fakt ze jestem cl Slizgu i powinienem cos z tym zrobic ale teraz to juz mi nerwy puscily...........ze 20 postow ktore posiadam na swoim liczniku sa poswiecone przepraszaniu i wyjasnianiu ludzi i klanow ktorym krzywa opcje *******nol Trapper.
To jest totalna paranoja i abstrakcja......po raz kolejny przepraszam klan..(tym razem |CS|) ktorej dzisiaj Trapper pieprznal krzywa opcje....Sorry.
Wiem ze Trapper psuje cala renome Slizgowi ale co ja na to poradze....???
W tym momencie Trapper zostal zawieszony do odwolania w graniu klanowek.....
Dodatkowo przestal sie zajmowac 2 sqadem......teraz sqadem zajmuje sie JerrY_Lee.
Sprawy do klanu slizg prosze kierowac do mnie pod adres [email protected]
Albo ewentualnie do JerrY_Lee albo Zaix!
Dzieki..........
ku..rwa mac!!!!!!! Ludzie!!! nie wiem, jaka jest u was sytuacja w klanie, ale mnie to już śmieszy... ten trapper robi tyle burdelu, że ja bym go na waszym miejscu juz dawno wypie..rdolił z klanu.. ale cush, widze, że w klanie potrzebna wam jest chyba jakaś ciota (taki trapper ) która wam wszystko w końcu tak zawali, że sie skończycie.. ale powodzenia życzę całemu klanowi [SlizG] jeśli nie wyrzucą tego buca.. 
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|