mnie tam nie obchodzi jak graja inni, czy na lightmap na vertex'e, ze swiecacymi skinami wrogow czy bez....wazne jest to jak ja gram i jak sie z tym czuje, kiedy gral bym z ustawionymi skinami wrogow na pomaranczowe, zeby ich widziec z daleka nie uwazal bym ze moje fragi czy punkty zdobylem w normalny sposob, nie cieszylo by mnie to tak normalne granie.....jesli kogos to cieszy ze zabija kolesi w duzej mierze dzieki czemus takiemu to ok niech sie cieszy, jego sprawa.....
a co do vertex'a to nie mysle ze jest to ulatwianie sobie gry, ma to swoje zalety ale tez wady, przeciez grajac na lightmap o wiele latwiej jest wylukac jakiegos kolesia szyjacego nie wiadomo z kad bo po kazdym jego szczale rozblyskuje sie ladnie swiatlo w miejscu w ktorym szczelal (chyba jeszcze potrzeba dynamic lights do tego) a grajac na vertex'e jest sie zdanym tylko na swoj wzrok i nie ma podobnych "pomocy".
tak sumujac to niech kazdy gra na jakich ustawieniach chce, nie dla wszystkich przyjemnoscia jest granie w lightmap, jak dla mnie to wolf moze byc czarnobialy i bez zadnych bajerow, byle by grywalnosc byla taka jaka jest.
dziekuje 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|