Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co robicie na ferie ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SadamHusain
Training (Enforcer)

Co robicie na ferie ??

Nie wiem jak wszyscy mają czas ale jak by nikomu to nie zawadziło i jest wporządku nastawiony do =GryNet= to może wpaść na nocke wypijemy pogadamy pośmiejemy się ) Więc jak coś to zapraszam )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-01-2002 01:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SadamHusain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SadamHusain Znajdź więcej post'ów przez  SadamHusain Dodaj SadamHusain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SadamHusain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Talking

ja nie mam czegos takiego jak ferie

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 13-01-2002 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ja tam jade w ferie do Hayabusy i Neo , do Pozniania , taki klanowy zjazd robimy !

MSN [email protected]

Old Post 13-01-2002 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Ja tam jade w ferie do Hayabusy i Neo , do Pozniania , taki klanowy zjazd robimy !
tylko nie przesadzajcie ja tam w pierwszym tygodniu nic nie robie wiec wpadne do =GryNet=

Old Post 13-01-2002 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: Co robicie na ferie ??

quote:
Napisane oryginalnie przez SadamHusain
Nie wiem jak wszyscy mają czas ale jak by nikomu to nie zawadziło i jest wporządku nastawiony do =GryNet= to może wpaść na nocke wypijemy pogadamy pośmiejemy się ) Więc jak coś to zapraszam )

ehh...
sadam ja tam wole isc do ICK na nocke

GG 1667903

Old Post 13-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Sadi a ty co nigdzie nie jedziesz?

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 13-01-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Sadi a ty co nigdzie nie jedziesz?

ciapol w slizgu jestes???

GG 1667903

Old Post 13-01-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Chory ? ile mozna ?

Old Post 13-01-2002 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Chory ? ile mozna ?

ta jasne jak zwykle chory leń!!
może z sadamem sie jakoś ustawimy

Email: [email protected]

Old Post 13-01-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

lolki to nie sadam tylko elvis

Old Post 13-01-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Hej Cali ja w paitek nie moge grac bo zapomnialem ze mam studniowke ( lol ) , a w sobote nie wiem w jaki bede stanie ( ...... ) i mam kurs na uczelni , takze dopiero w sobote ew. o 19:00 ! Sorry ze mowie off-topic , ale nie wiadomo dlaczego skasowali caly temat !

MSN [email protected]

Old Post 14-01-2002 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

spoxik kitab moze przelozymy to spotkanie albo nie znajdziemy kogo na twoje miejsce

Old Post 14-01-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja moze pojade w 2 tygodniu na narty, ale nie wiem czy na pewno.....moze dorwe tam jakąś kawiarenke..

Old Post 14-01-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja moze pojade w 2 tygodniu na narty, ale nie wiem czy na pewno.....moze dorwe tam jakąś kawiarenke..

Pojedziesz na narty i dorwiesz kawiarenke , zeby grac w CSa ? LOL , hmmm moze cos z toba ten tego nie tak ?

MSN [email protected]

Old Post 14-01-2002 17:48
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

ja to jade na snowboardziku posmigac,ale tylko na 1 week,wiec wpadne i do ICK z zaixem i do grynetu z The!

Old Post 14-01-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez JaZZmAtAzz
ja to jade na snowboardziku posmigac,ale tylko na 1 week,wiec wpadne i do ICK z zaixem i do grynetu z The!

UUUuuuuu Zdardzacie slizg?

Old Post 14-01-2002 18:28
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Lepiej nie wpadaj Jazz w takim mlodym wieku ????

Old Post 14-01-2002 19:49
B@ToN
Training (Enforcer)

Jerry zapomniales o mnie balachu ja tez ide do ICK na nocke. Ale dopiero w 2 tygodni feri bo napoczatku jade sobie do egiptu.

Old Post 15-01-2002 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B@ToN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B@ToN Znajdź więcej post'ów przez  B@ToN Dodaj B@ToN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B@ToN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:21.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions