Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze

To będzie regulamin Ligi:
Życze miłego czytania

-Zgłoszone klany są przydzielane do koszyków, faworytów i nowicjuszy.
-Losowanie na zasadzie mistrzostw w "Piłce Nożnej" Koszyki według miast.
-Rozgrywki odbędą się w trybie 2x(2x20) minut.
-Wybór strony na początku mapy poprzez Knife Round (w przypadku oszustwa [ strzelania i itp. ] jeden z klanów wybiera strone.

4. Daty spotkań

-Po zamknięciu procesu rejestracji nastąpi przydzielenie terminów spotkań, które będzie można modyfikować po przez ustalenia pomiędzy liderami klanów a sędziom.
Jeżeli porozumienie nie będzie możliwe mecze będą rozgrywane w piątki o godzinie 19:00 i w soboty o godiznie 11:00. Niedziele 19:00

5. Serwery
Rozgrywki ligowe odbywają się na serwerach stowarzyszonych.

Ustawienia techniczne serwerów to:
mp_logfile : 1
sv_cheat : 0
deathmatch : 1
coop : 0
pausable : 0
mp_consistency : 1
sv_aim : 0
sv_gravity : 800
sv_friction : 4.000000
edgefriction : 2
sv_stopspeed : 75.000000
sv_maxspeed : 320
mp_footsteps : 1
mp_timelimit : 20
mp_friendlyfire : 1
mp_roundtime : 5.000000
mp_freezetime : 5.000000
mp_c4timer : 35
sv_restartround : 0
mp_limitteams : 2
mp_autoteambalance : 0
mp_tkpunish : 0
mp_logmessages : 1
mp_forcechasecam : 1
mp_fadetoblack : 1
mp_mapvoteratio : 0.6
mp_maxrounds : 30

Organizator przygotuje na czas rozgrywki serwer główny i serwer zapasowy. Serwer zapasowy może zostać użyty na życzenie sędziego po sprawdzeniu przez klany prawidłowości zapewnienia warunków technicznych [ PPingi i itp.] .

6. Tabela oraz punktacja
Zależnie od ilości klanów rozgrywki będą odbywały się w jednej lub kilku grupach na zasadzie "każdy z każdym". O zwycięstwie w lidze decydowały będą punkty.
Przygotowane zostały następujące zasady punktacji:
Punkty przydzielane są za każdą rundę (czyli 1x 20 minut)

Zwycięstwo - 3 pkt
Remis - 1pkt
Przegrana - 0 pkt

7. Przebieg rozgrywki
Organizatorzy przygotowują odpowiednio zabezpieczony hasłem serwer na 15 minut przed ustalonym czasem rozpoczęcia rozgrywki.
Podczas rozgrywki obowiązuje zakaz podłączania się jako spectactor do gry; takie próby ze strony jakiegokolwiek klanu skończą się jednaz kar dyscyplinarnych wymierzonych przez sędziego.
O ustalonej godzinie rozpoczęcia rozgrywki gracze mogą podłączać się do serwera.
Obowiązuje 10 minutowy czas techniczny:

Podczas tego czasu dowódcy klanów oraz sędzia sprawdzają czy spełnione są następujące warunki techniczne:
-średnie pingi klanów nie przekraczają 150 ms.
-różnica między średnimi pingami klanów nie jest większa niż 50 ms.
-do serwera jest w stanie dołączyć się ustalona wcześniej liczba graczy - wszyscy klanowicze łączą się do odpowiednich drużyn.
-w tym czasie dowódcy sprawdzają ustawienia serwera i zgłaszają reklamacje.
-sędzia sprawdzi czy ilość graczy w klanach zgadza się z wcześniej ustaloną.

Jeśli jeden z klanów ma średnie pingi większe od drugiego na skutek zlego połaczenia jednego gracza to klan lider musi w to miejsce wystawić gracza rezerwowego. Jeśli tego nie zrobi rozgrywka się odbędzie i nie jest to podstawą do przełożenia spotkania.

8. Sędziowanie

Sędziów wyznacza Rada SGL.

Zadaniem sędziów jest:

-uzgodnienie z liderami klanów dokładnego terminu rozgrywki.
-uzgodnienie z liderami klanów składów klanów.
-obserwowanie rozgrywki i przygotowanie sprawozdania.
-zmiany map, punktowanie rozgrywek.

9. Kary dyscyplinarne

Przewidywane są następujące kary dyscyplinarne, które zależnie od wykroczenia mogą zostać nałożona na klan lub jego członka przez Rade SGL:
-walkower.
-dyskwalifikacja (gracza).
-karne odjęcie punktów.
wek.

10. Inne wymagania

-Każdy gracz zobowiązany jest zrobić screenshota w momencie gdy poprosi go o to admin/sędzia. Ma to na celu zapobieganie cheatowaniu. Odmowa oznacza dyskwalifikacje klanu z meczu.
-Wszyscy gracze maja obowiązek używania wszelkich systemów wykrywających i uniemożliwiających cheatowanie wskazanych przez Rade SGL. W pierwszej turze obowiązujacym systemem jest PunkBuster.
Za chatowanie są uznawane również nastepujące nie wykrywane przez Punbustera cheaty:
-bunny jumping
-hostage jumping

-Paladin

11. Liga Będzie Trwała około 2 miesięcy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-01-2002 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

hehhe dobre tylko next time nie pisz tak duzo

bo nie bedzie mi sie chcialo czytac

Old Post 05-01-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Niezły ten regulami, trochę tylko zerżnięty (i to słowo w słowo) z regulaminów innych lig.

Najbardziej podoba mi się to: "średnie pingi klanów nie przekraczają 150 ms", wreszcie nie trzeba będzie grać na zalagowanych serwerach (ja bym najchętniej dał 100 ms, tylko co z modemowcami). Za to mp_mapvoteratio 0.6 świadczy tylko o poziomie organizatorów. Przed czitami też się nie ma porządnych zabezpieczeń w tym regulaminie (screen nie wystarczy, mogę ci to udowodnić).

Rzeznik

Old Post 05-01-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Niezły ten regulami, trochę tylko zerżnięty (i to słowo w słowo) z regulaminów innych lig.

Najbardziej podoba mi się to: "średnie pingi klanów nie przekraczają 150 ms", wreszcie nie trzeba będzie grać na zalagowanych serwerach (ja bym najchętniej dał 100 ms, tylko co z modemowcami). Za to mp_mapvoteratio 0.6 świadczy tylko o poziomie organizatorów. Przed czitami też się nie ma porządnych zabezpieczeń w tym regulaminie (screen nie wystarczy, mogę ci to udowodnić).

A Palladyn i inne badziewia pomoga i przedewszyskim sędzia

Old Post 06-01-2002 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:

Wydalo sie Rzeznik na czitach jedzie

Old Post 06-01-2002 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Old Post 06-01-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Hahahahah trapper ja naprawde nie myslalem ze jestes taki glupi, a teraz pora na mieszanie z blotem czyli co sadze o twoim regulaminie... Jest on promocja kamperstwa, cheaterstwa i ogolnej glupoty, dlaczego? Otoz:

--------
"Losowanie na zasadzie mistrzostw w "Piłce Nożnej" Koszyki według miast"
Klan CN ktory jest z mragowa bedzie sam w swojej grupie - pozatym co z klanami ktore sa rozrzucane po calej polsce? Heh pewnie ich przydzielicie po zamieszkaniu lidera

--------
"Punkty przydzielane są za każdą rundę (czyli 1x 20 minut)

Zwycięstwo - 3 pkt
Remis - 1pkt
Przegrana - 0 pkt"

Wybacz ale chyba gramy w czasach gdzie charges only jest absolutnym standartem a moze nie wiesz? A nawet teraz jest wprowadzany na cpl'u system maxround a ktorym pewnie nawet nie slyszales...

--------
różnica między średnimi pingami klanów nie jest większa niż 50 ms.

Kolejny lol a co jesli jeden klan gra na lanie ma ping 10 a drugi ping 70 to co?

--------
do serwera jest w stanie dołączyć się ustalona wcześniej liczba graczy - wszyscy klanowicze łączą się do odpowiednich drużyn

Nie jest napisane nigdzie jaka jest minimalna liczba graczy? Czy moze jest to liga 12/12...

--------
Jeśli jeden z klanów ma średnie pingi większe od drugiego na skutek zlego połaczenia jednego gracza to klan lider musi w to miejsce wystawić gracza rezerwowego. Jeśli tego nie zrobi rozgrywka się odbędzie i nie jest to podstawą do przełożenia spotkania.

Nawet tego nie skomentuje przeczytaj sam i sie domysl czemu to jest zalosne... Zwlaszcza drugie zdanie robi na mnie dobre wrazenie (hahahahahah ).

--------
Wszyscy gracze maja obowiązek używania wszelkich systemów wykrywających i uniemożliwiających cheatowanie wskazanych przez Rade SGL. W pierwszej turze obowiązujacym systemem jest PunkBuster

Jestes adminem serwa a nie wiesz cwoq ze PB nie wykrywa ogc? I nie pomyslales lamko ze to wlasnie w PIERWSZEJ FAZIE jest najwiecej lamerskich klanow ktore moga oszukiwac...

--------
Za chatowanie są uznawane również nastepujące nie wykrywane przez Punbustera cheaty:
-bunny jumping
-hostage jumping

Ale robic 5 osobowe piramidki wolno?

---------

Ogolnie jest to totalna amatorka, jestem ciekaw czy pisales ten regulamin podczas lekcji w szkole kiedy ci sie nudzilo... Jest on totalnie nie przemyslany i calkowicie nie przystosowany do aktualnych standartow. Oferowalismy ci pomoc... Ale po tym co przeczytalem wydaje mi sie ze nie mamy o czym rozmawiac, a ty dla wlasnego dobra skasuj ten topic...

EOT

Old Post 06-01-2002 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Hahahahah trapper ja naprawde nie myslalem ze jestes taki glupi, a teraz pora na mieszanie z blotem czyli co sadze o twoim regulaminie... Jest on promocja kamperstwa, cheaterstwa i ogolnej glupoty, dlaczego? Otoz:

--------
"Losowanie na zasadzie mistrzostw w "Piłce Nożnej" Koszyki według miast"
Klan CN ktory jest z mragowa bedzie sam w swojej grupie - pozatym co z klanami ktore sa rozrzucane po calej polsce? Heh pewnie ich przydzielicie po zamieszkaniu lidera

--------
"Punkty przydzielane są za każdą rundę (czyli 1x 20 minut)

Zwycięstwo - 3 pkt
Remis - 1pkt
Przegrana - 0 pkt"

Wybacz ale chyba gramy w czasach gdzie charges only jest absolutnym standartem a moze nie wiesz? A nawet teraz jest wprowadzany na cpl'u system maxround a ktorym pewnie nawet nie slyszales...

--------
różnica między średnimi pingami klanów nie jest większa niż 50 ms.

Kolejny lol a co jesli jeden klan gra na lanie ma ping 10 a drugi ping 70 to co?

--------
do serwera jest w stanie dołączyć się ustalona wcześniej liczba graczy - wszyscy klanowicze łączą się do odpowiednich drużyn

Nie jest napisane nigdzie jaka jest minimalna liczba graczy? Czy moze jest to liga 12/12...

--------

Nawet tego nie skomentuje przeczytaj sam i sie domysl czemu to jest zalosne... Zwlaszcza drugie zdanie robi na mnie dobre wrazenie (hahahahahah ).

--------
Wszyscy gracze maja obowiązek używania wszelkich systemów wykrywających i uniemożliwiających cheatowanie wskazanych przez Rade SGL. W pierwszej turze obowiązujacym systemem jest PunkBuster

Jestes adminem serwa a nie wiesz cwoq ze PB nie wykrywa ogc? I nie pomyslales lamko ze to wlasnie w PIERWSZEJ FAZIE jest najwiecej lamerskich klanow ktore moga oszukiwac...

--------
-bunny jumping
-hostage jumping

Ale robic 5 osobowe piramidki wolno?

---------

Ogolnie jest to totalna amatorka, jestem ciekaw czy pisales ten regulamin podczas lekcji w szkole kiedy ci sie nudzilo... Jest on totalnie nie przemyslany i calkowicie nie przystosowany do aktualnych standartow. Oferowalismy ci pomoc... Ale po tym co przeczytalem wydaje mi sie ze nie mamy o czym rozmawiac, a ty dla wlasnego dobra skasuj ten topic...

EOT

\

Spox spox to dopiero wstępna wersja i słucham rad i itp .

Old Post 06-01-2002 11:33
Dark_old
...!...

Angry

"To będzie regulamin Ligi:
Życze miłego czytania "

Nic o tym nie wspomniales... Wiec ci nie wieze a w tej chwili ratujesz resztki twarzy...

Old Post 06-01-2002 11:47
Rzeznik
Siła wyższa

Zauważ Dark, że to jest regulamin, którego część (większa część) przewija się przez kilka kolejnych lig. Szkoda, że strona http://liga.counter-strike.pl/ nie działa, bo by można było to dokładnie zobaczyć. Ludzie przepisują (żywcem, nawet sformułowania są takie same) to razem ze wszystkimi błędami, więkości rzeczy nawet nie rozumiejąc. Patrz na regulamin Shenron, tam jest dokładnie to samo. A to już świadczy tylko i wyłącznie o organizatorach...

quote:

Do takich sytuacji nie powinno się dopuszczać, serwer na ligach ma być "neutralny".

quote:
Jestes adminem serwa a nie wiesz cwoq ze PB nie wykrywa ogc?

PB + Screener + AntiOGC + Pluginy do AM są na dzień dzisiejszym niczym więcej niż to samo z Paladinem... I wcale na czitach nie jadę.

Rzeznik

Old Post 06-01-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Re: SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
-bunny jumping
-hostage jumping

-Paladin

Ja już nie mogę...

Rzeznik

Old Post 06-01-2002 13:02
!ZaiX!
Nv member

Re: Re: SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze

quote:

Ja już nie mogę...

ehh...
ja tez nie moge

GG 1667903

Old Post 06-01-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze

quote:

Ja już nie mogę...

haha masz racje, ale lol, jak on moze to robic eh, HJ przeciez w tym nie ma nic co wyglada na cheat, to jest chore, a BH tez, tylko ze BH takiego jak w 1.1 nnie da sie robic

Old Post 06-01-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

ooooh dark jaki ty madry jestes ty byc wszystko najlepiej napisal

Old Post 06-01-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: Re: Re: SlizG GamE LeaguE [ SGL ] Wieści dalsze

quote:

Ja już nie mogę...

Jemu chodziło chyba o tego Paladina uznanego jako czit.

Old Post 06-01-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

"Do takich sytuacji nie powinno się dopuszczać, serwer na ligach ma być "neutralny"."

A gdzie to masz w regulaminie?

---------
"PB + Screener + AntiOGC + Pluginy do AM są na dzień dzisiejszym niczym więcej niż to samo z Paladinem... I wcale na czitach nie jadę.

Nowe ogc (nie pamietam ktora wersja) jest nie wykrywalne przez pb i screenera jak i przez plugin'y, z tego wlasne powodu powstal paladin...

Jazzmatazz: Napisal?! Trapper to zerznal z ligi.cs.pl i dodal pare swoich glupot. Ty to nazywasz NAPISAC?!

Old Post 06-01-2002 15:19
TRAPPER
TRAPPER

E troszke zerżnołem

Ale takie zasady są dobre

Old Post 06-01-2002 15:21
Dark_old
...!...

Re: E troszke zerżnołem

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Ale takie zasady są dobre

Swietne wspaniale ale za duzo w nich ctrl+c/ctrl+v ....

Old Post 06-01-2002 15:27
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
"Do takich sytuacji nie powinno się dopuszczać, serwer na ligach ma być "neutralny"."
A gdzie to masz w regulaminie?

Nie, sam to napisałem wnioskując z regulaminu
quote:
Nowe ogc (nie pamietam ktora wersja) jest nie wykrywalne przez pb i screenera jak i przez plugin'y, z tego wlasne powodu powstal paladin...

Myslisz się i to bardzo... Są od jakiegoś czasu czity, których nawet Paladin nie wykrywa, dlatego porównuję go do skuteczności PB + Screener.

Rzeznik

Old Post 06-01-2002 16:06
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

co do tych czitow na turnieju:
*najwaznieszjszy jest dobry sedzia i nie bedzie czitow
*jak jest dobry sedzia to nie jest potrzebany zeden pb i te inne shity

Old Post 06-01-2002 16:56
DeStRuCt0r
Guest

Ludzie sedzia moze byc tylko na finalach! A jak garja 2 klany jeden z wawy a drudi z wrocka np to skad sedziego wezmiecie? A jak kalny nie sa kafejkowe to co nad kazdym graczem bedzie sedzia stal? A wogole jak finaly sa na lanie to nie ma jak czitowac za bardzo. Przyniesiesz czity na dyskietkach i sobie wgrasz pzryw wszystkich? W tej chwili PALAdin to jedyne (nie do konca skuteczne) lekarstwo!

Old Post 06-01-2002 17:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
I wcale na czitach nie jadę. [/B]

Oni to wiedza Kocie

Old Post 06-01-2002 17:05
ha3m

taaaaaaaaa jush to widze.. TYLKO JA NIE CZITUJE!!! Wszyscy CS'owcy na swiecie czituja, tylko jajestem OSTATNIM SPRAWIEDLIWYM!!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

no wlasnie, DESTRUCTOR po raz pierwszy, moze drugi, dobrze powiedzial, PALADIN jest nasza jedyna szansa na jakakolwiek walke z tym szajstwem!, choc co udowodnili NIEMCY a co bylo wiele raz wspominane, nie wszystko wwykrywa Paladin, wiec trzeba pomyslec nad innymi rozwiazaniami, w servach na zachodzie jest przeciez tego qpa!

Old Post 06-01-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

quote:

Nie, sam to napisałem wnioskując z regulaminu

Buhahah to zes wywnioskowal... Zreszta klocimy sie o nie wiadomo co.
A co do tych cheatow nie wykrywalnych przez paladin'a pokazcie mi je lub chociaz nazwijcie, bo chwilowo to sie tylko wymadrzacie.

Old Post 07-01-2002 07:19
DeStRuCt0r
Guest

www.counter-strike.de tam chyba to bylo i jakies newsy na cs.pl tesh sie trafily o tym

Old Post 07-01-2002 12:13
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

Może i masz rację...
quote:
A co do tych cheatow nie wykrywalnych przez paladin'a pokazcie mi je lub chociaz nazwijcie, bo chwilowo to sie tylko wymadrzacie.

Zrobiono już dawno temu wallhacka, którego wczesne wersje Paladina nie wykrywały (chyba o tym Destructor mówił). Teraz są różne modyfikowane wersje OGC 6.13 również nie wykrywalne i to nawet przez najnowszego Paladina. Postaram się na tym boardzie nie zagłębiać w szczegóły.

Rzeznik

Old Post 07-01-2002 15:56
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Thumbs down

poczatek transmisji:
Kurw.... zebym nieprzeklnal jak wam sie regulamin nie podoba to sie niezapisywac ... ugh... Kolejne farmazony zasmiecacie pamiec servera bordowego takim pierd...ol...e...ni...em niech sobie trapper wymysla ligowe regulaminy jakie tylko mu sie zewnie podobaja jak dla mnie to moze nawet w regulaminie napisac ze klany niuzywajace OGC niemoga przystapic do ligi mi to wisi jak mi cos niepasuje to to olewam .... wkoncu to niejakas super wazna liga , mistrzostwa Polski czy ch... wie co. Wkoncu to jego turniej wiec niech sobie chlopak zyje we wlasnym swiecie... (niemartw sie trapper glupota jest niewyleczalna ale mozna ja zaleczyc, mi sie powoli udaje)
koniec transmisji....

Old Post 07-01-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

a i jeszcze jedno trapper jesli chcesz zeby ktos na to sie zapisal to popraw ten rgulamin

Old Post 07-01-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

chcesz?
to poszukaj gdzies tam byly linki do stronek niemieckich i tam byly pokazane i opisane, nawet screeny

Old Post 07-01-2002 18:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions