Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Głupie topici i takie tam...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

Głupie topici i takie tam...

Głupie topiki.
Doceniam (i szanuję wbrew pozorom) dobrą wolę twórców, opiekunów i stałych użytkowników tego boarda by zachować go w jak najlepszym stanie. Dbałość o tematykę i jakość postów , zawartość merytoryczną itp. To super, że są tacy ludzie i takie miejsca. To mnie zresztą tu przyciągnęło i zatrzymało na chwilę (jak długo?). Przeczytałem właśnie dokładnie topic Qfa sam syf LaGrandy (którego nota bene szalenie cenię za serwis od którego przez jakiś czas zaczynałem swój dzień – szkoda, że zapadł ostatnio w śpiączkę).
I tak mi przyszło do głowy (bo sam przecież bym nie wymyślił), że wszystko fajnie i z grubsza zgadzam się.
Sprawa forum, jego jakości, zawartści, głupich postów wydaje się być jednak cholernie złożona i , co tu dużo mówić, nie do rozstrzygnięcia.
Jeśli masz chęć zapoznać się z moim POV na ten temat, go ahead, jeśli nie – kliknij back w swojej przeglądarce.
(Jeśli jesteś moderatorem, możesz nawet wypieprzyć tego posta od ręki )

Do rzeczy.

Forum to ludzie. Ludzie są różni, więc i Forum nie może być tworem jednorodnym. Każdy ma jakąś swoją wizję tego jak powinno ono wyglądać, i jakie treści zawierać. Jego tematyka - „q3a” jest na tyle pojemna, że mieszczą się w nim zarówno tematy techniczne, organizacyjne jak i towarzyskie, plotkarskie i wiele innych. Ograniczeniem zdaje się być tylko wyobraźnia.
Co w tym złego? Chyba nic... Nie twierdzę, że każde pierdnięcie forumowicza powinno być na nim utrzymane na wieki. Ktoś tym administruje i pisząc cokolwiek decydujemy się na jego subiektywną ocenę naszych wypocin. Jak się komuś nie podoba – droga wolna. Ale daleki jestem od podziału tematów na „głupie” i „mądre”. Od podziału uczestników na mniej i bardziej wartościowych. Nigdy nie wiadomo do czego zmierza zakładający temat. Diodak kiedyś w przypływie weny chciał przerabiać piosenki... Co w tym złego? Dlaczego wszystkie tematy miałyby być tak cholernie poważne? Dlaczego pisząc coś żartem trzeba pisać na koniec „joke” Bo ktoś nie rozumie dowcipu? Olać go.... Nie bronię w tym momencie siebie...oxy - temat o filmie z q3a był i d i o t y c z n y. Ale kto wie co by z niego wyniknęło? Chociaż przyznaję, że żal mi tego temaciku, w którym prosiłem o pomoc w zdobyciu aimbota. To, że nie zrozumiano ironii, nie przeszkadza mi. Cudze oceny są dla mnie jak brzęczenie much, ale fajnie było poczytać co o tym sądzi społeczność, poczytać jak niektórzy się podpalają i rzucają jak jastrzębie na wypatrzoną z niebotycznej wysokości własnej osoby i doświadczenia ofiarę...Ba, nigdy nie wiadomo do czego dojdzie sam temat (no dobra, wiadamo – w 90% skończy się na dresach... ) I to jest fascynujące, rzucasz temat i patrzysz jak się rozwija, meandruje, jak pracują główki uczestników.
Nie da się z takiego medium jak forum poświęcone grze komputerowej zrobić nowego „Times’a” z jego rzetelnością i powagą ani „Stereophile’a” z jego fachowością. Zawsze będzie to skrzyżowanie „Misia” z „Superkiem” i „Pamiętnikami B.Jones” + odrobina wiedzy o komendach z konsoli. I nie ma się o co obrażać na współużytkowników, na moderatorów, na samo Forum w końcu... Zawsze zostaje najlepszy sposób na treści, które nas rażą, które nam nie odpowiadają. Zawsze zostaje możliwość zignorowania posta. Jeśli ktoś ma inny temperament – może zjechać piszącego – dlaczego nie?, w końcu to tylko forum. Piszesz coś – bądź gotów na odpowiedź. (Fajnie byłoby, gdyby mieściły się te opeery w jakichś rozsądnych, ogólnie przyjętych ramach, ale to pewnie utopijne pragnienie...) Zawsze można wreszcie zmienić stronę...

No dobra. Teraz czas na podsumowanie i wnioski.
Jakie podsumowanie?!
Jakie wnioski?!
Przecież to tylko kolejny
Głupi temat.

Tak naprawdę, to chciałem tylko napisać, że jest piękna pogoda (przynajmniej w Łodzi).
I to jest serio.

(sorki dla mnie cierpliwych za obszerną treść, ale tak bardzo zależy mi na opinii, że nie chciałbym nabijać postów krótkimi zdaniami) (joke)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Re: Głupie topici i takie tam...

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

Nie da się z takiego medium jak forum poświęcone grze komputerowej zrobić nowego „Times’a” z jego rzetelnością i powagą ani „Stereophile’a” z jego fachowością.

no to teraz wiem z kąd wiedziałeś, że są lepsze kolumny niż produkowane przez Technicsa

P.S. cholera jak się pisze poprawnie "z kąd"? bo chyba nie tak, a nie mogę sobie przypomnieć

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 23-01-2002 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

a skąd to wziąłeś?

Old Post 23-01-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HusTler
Skilled (Knight)

Ja chcialem tylko powiedziec ze u mnie w Krynicy (teraz Krynica Zdrój) jest bardzo ladna pogoda (czytaj - cieplo). Jak sie utrzyma jeszcze przez pare dni to nie przyjerzdzac na narty! Pozatym slonce mi w monitor wali

Old Post 23-01-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HusTler Znajdź więcej post'ów przez  HusTler Dodaj HusTler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HusTler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Głupie topici i takie tam...

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Głupie topiki.
Doceniam (i szanuję wbrew pozorom) dobrą wolę twórców, opiekunów i stałych użytkowników tego boarda by zachować go w jak najlepszym stanie. Dbałość o tematykę i jakość postów , zawartość merytoryczną itp. To super, że są tacy ludzie i takie miejsca. To mnie zresztą tu przyciągnęło i zatrzymało na chwilę (jak długo?). Przeczytałem właśnie dokładnie topic Qfa sam syf LaGrandy (którego nota bene szalenie cenię za serwis od którego przez jakiś czas zaczynałem swój dzień – szkoda, że zapadł ostatnio w śpiączkę).
I tak mi przyszło do głowy (bo sam przecież bym nie wymyślił), że wszystko fajnie i z grubsza zgadzam się.
Sprawa forum, jego jakości, zawartści, głupich postów wydaje się być jednak cholernie złożona i , co tu dużo mówić, nie do rozstrzygnięcia.
Jeśli masz chęć zapoznać się z moim POV na ten temat, go ahead, jeśli nie – kliknij back w swojej przeglądarce.
(Jeśli jesteś moderatorem, możesz nawet wypieprzyć tego posta od ręki )

Do rzeczy.

Forum to ludzie. Ludzie są różni, więc i Forum nie może być tworem jednorodnym. Każdy ma jakąś swoją wizję tego jak powinno ono wyglądać, i jakie treści zawierać. Jego tematyka - „q3a” jest na tyle pojemna, że mieszczą się w nim zarówno tematy techniczne, organizacyjne jak i towarzyskie, plotkarskie i wiele innych. Ograniczeniem zdaje się być tylko wyobraźnia.
Co w tym złego? Chyba nic... Nie twierdzę, że każde pierdnięcie forumowicza powinno być na nim utrzymane na wieki. Ktoś tym administruje i pisząc cokolwiek decydujemy się na jego subiektywną ocenę naszych wypocin. Jak się komuś nie podoba – droga wolna. Ale daleki jestem od podziału tematów na „głupie” i „mądre”. Od podziału uczestników na mniej i bardziej wartościowych. Nigdy nie wiadomo do czego zmierza zakładający temat. Diodak kiedyś w przypływie weny chciał przerabiać piosenki... Co w tym złego? Dlaczego wszystkie tematy miałyby być tak cholernie poważne? Dlaczego pisząc coś żartem trzeba pisać na koniec „joke” Bo ktoś nie rozumie dowcipu? Olać go.... Nie bronię w tym momencie siebie...oxy - temat o filmie z q3a był i d i o t y c z n y. Ale kto wie co by z niego wyniknęło? Chociaż przyznaję, że żal mi tego temaciku, w którym prosiłem o pomoc w zdobyciu aimbota. To, że nie zrozumiano ironii, nie przeszkadza mi. Cudze oceny są dla mnie jak brzęczenie much, ale fajnie było poczytać co o tym sądzi społeczność, poczytać jak niektórzy się podpalają i rzucają jak jastrzębie na wypatrzoną z niebotycznej wysokości własnej osoby i doświadczenia ofiarę...Ba, nigdy nie wiadomo do czego dojdzie sam temat (no dobra, wiadamo – w 90% skończy się na dresach... ) I to jest fascynujące, rzucasz temat i patrzysz jak się rozwija, meandruje, jak pracują główki uczestników.
Nie da się z takiego medium jak forum poświęcone grze komputerowej zrobić nowego „Times’a” z jego rzetelnością i powagą ani „Stereophile’a” z jego fachowością. Zawsze będzie to skrzyżowanie „Misia” z „Superkiem” i „Pamiętnikami B.Jones” + odrobina wiedzy o komendach z konsoli. I nie ma się o co obrażać na współużytkowników, na moderatorów, na samo Forum w końcu... Zawsze zostaje najlepszy sposób na treści, które nas rażą, które nam nie odpowiadają. Zawsze zostaje możliwość zignorowania posta. Jeśli ktoś ma inny temperament – może zjechać piszącego – dlaczego nie?, w końcu to tylko forum. Piszesz coś – bądź gotów na odpowiedź. (Fajnie byłoby, gdyby mieściły się te opeery w jakichś rozsądnych, ogólnie przyjętych ramach, ale to pewnie utopijne pragnienie...) Zawsze można wreszcie zmienić stronę...

No dobra. Teraz czas na podsumowanie i wnioski.
Jakie podsumowanie?!
Jakie wnioski?!
Przecież to tylko kolejny
Głupi temat.

Tak naprawdę, to chciałem tylko napisać, że jest piękna pogoda (przynajmniej w Łodzi).
I to jest serio.

(sorki dla mnie cierpliwych za obszerną treść, ale tak bardzo zależy mi na opinii, że nie chciałbym nabijać postów krótkimi zdaniami) (joke)

No moim zdaniem temat byl calkiem ciekawy i nie powinien byc zamykany. Nie wszystko chyba w tym boardzie musi byc az tak powazne? Przeciez tutaj nawet nikt nie zarabia, a zamykanie humoru to juz imho przesada. Topic byl troche na smiechy, lecz zamiast go zamykac pare osob powinno dostac ostrzezenia lub cosik w tym stylu za pisanie postow z 2 slowami. Jednak co sie wydaje, niektorzy mowia o "samym syfie" a sami troche go wprowadzaja, bedac nietykalnymi z chyba wiadomych w przypadku paru osob powodow.

A zwisa mi ocena, jak mam pisac to pisze szczerze, jak przez to dostane srednia 1.1 to sie nie przejme

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-01-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Niom, jest troche w tym wszystkim racji. Juz jakis czas temu mi giBBeR powiedzial, jak siedzielismy sobie w parku przy naszych kochanych Reddsikach (a co? ), ze wkurza go ostatnio na boardzie (chodzilo mu konkretnie o O niczym konkretnym..., bo tylko tam pisze), ze wszyscy wymagaja powagi, etc. Ze nie mozna juz sobie zazartowac. Oczywiscie, troche przesadzal bo i tak sobie ludzie poleffki robili . Ale o co mi chodzi? Ano o to, ze zaczynamy wpadac w bledne kolo. Skonczyly sie ciekawe tematy, wiec zaczeto pisac glupio w tych istniejacych, pozniej zaczeto zakladac glupie topici. Czesc osob sie wkurzylo i odeszlo stad. Tak wiec postanowilismy cos zaradzic i zaczelismy (mowie w imieniu FPP Team) wywalac durne topici, ktore na to zasluguja. Co dalej moze byc? Ludzie moga zaczac sie wkurzac, ze jest rygor jak w obozie i a) buntowac sie i pisac coraz wieksze glupoty, b) odchodzic.

Rozwiazanie jest trudne, jak zwykle w przypadku blednego kola. I tylko przyszlosc moze nam dac odpowiedz na to, co bedzie. A miejmy nadzieje, ze bedzie lepiej. Wciaz jest tu kilka ciekawych topicow, ktore sie caly czas rozwijaja, co jakis czas pojawi sie jakis kolejny. Ale czy nie przesada jest wprowadzanie ostrego rygoru? Ale ale. Nie myslcie, ze jestem przeciw. Mi tez nie podobaja sioe beznadziejnie glupie topici, ktorych ostatnio sie namnozylo i jestem jak najbardziej za wywalaniem takowych. Rozwiazaniem tego wszystkiego jest skonczyc z zakladaniem durnot (mozna, ale nie za czesto).

Nie myslcie sobie jednak, ze musicie caly czas pisac sztywno, wg regulki, kulturalnie, etc. To jest board. Tutaj jest l00zik.

Old Post 23-01-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

tutaj sie czesto zamyka dobre topiki

loozik shooler

Old Post 23-01-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Re: Głupie topici i takie tam...

DO sxl I RESZTY

ODUCZCIE SIE QRDE ODPOWIADANIA KOMUS NA POSTA PRZEZ CZARNY NAPIS ODPOWIEDZ TYLKO ODPOWIADAJCIE PRZEZ TEN PRZYCISK NA DOLE!!!! czarny LINK ODPOWIEDZ JEST OD TEGO ZEBY KOGOS ZACYTOWAC - I JAK JUZ CHCECIE CYTOWAC TO NA BOGA JEDNO ZDANIE A NIE CALY TEKST!!!

Dziekuje za uwage - mam nadzieje ze sie dostosujecie bo to naprawde pasqdnie wyglada jak post ma 30 linijek z czego dwie to odpowiedz...

Old Post 23-01-2002 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

true true

Old Post 23-01-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

heh bys widziala jak mi sie dlugo laduje stronka z takimi dlugimi postami czekac na cale kilka(nascie) ekranuf stron z tymi (quotami) to jest poprostu wqrwiajonce ... (jak jest ich 40 ? ech jush nic nie muwie!)
co do tych postuf to tak jak muwie : *wqrwi*ające* (przynajmiej dla mnie bo ktos jak ma jakies 10 mB/s to nie ale dla nromalnego posiadacza SDI ?

cytuję : "dziękuje za uwagę"

Old Post 23-01-2002 22:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
true true

Waaaassssssuuuuuuuuuuppppppppppppp!!!!!!!

Co do tego o czym pisał Sweeper to już kiedyś o tym pisałem, że potrzebujemy nowej wypasionej gierki. Wtedy topiki będą poświęcone głównie zgłębianiu jej tajników.
Trzeba też z większą wyrozumiałością odnosić się do nowych ludzi na boardzie, którzy quaka odkryli niedawno.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 24-01-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Wszelkie zazalenia prosze osobiscie na [email protected]

Nie wiem czy topici sa dobrze zmaykane, czy nie... prawda jest taka, ze dochodzi do nas co raz wiecej glosow, ze na boardzie q3 niczego konkretnego nie ma, zas patrzac kto odpowiada - jest to ok 10 osob....

Postanowilismy cos z tym zrobic...

Wiecie gdzie jest miejsce na glupie topicy - > O niczym konkretnym...

Aha - uwage Saari prosze wziosc pod uwage - jezeli ospisujecie na caly post nie rozbijajac go - to cytujcie tylko poczatek...

Old Post 24-01-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

slawek

>>>serwis od którego przez jakiś czas zaczynałem swój dzień – szkoda, że zapadł ostatnio w śpiączkę<<<<

Niestety ale mam problemy z serwerem, dlatego sa takie dziury w newsach i ostatnia aktualizacja byla chyba 10 dni temu. Mam nadzieje, ze ci z pd.pl szybko to poprawia i wtedy ruszam ostro z kopyta! Nie ma sie wiec czego obawiac. To zyje !!!

Co sie tyczy reszty posta to sobie podaruje .

killertowa

<<<Trzeba też z większą wyrozumiałością odnosić się do nowych ludzi na boardzie, którzy quaka odkryli niedawno>>>

Swieta prawda !!!!

Teraz wlasnie wlecial mi do glowy pomysl, ktory powinien rozwiazac bolaczki z boardem. Moim zdaniem board byl sknocony zaraz na samym poczatku (projekt i rozklad)! Pytacie co do cholery? Chodzi robaczki o to, ze syf powstaje dlatego, ze jest tylko 1 kategoria postow na temat q3 (to samo tyczy sie innych gier), a powinno to byc jakos podzielone

FPP BOARD > Gry > Quake III Arena

A potem okreslone kategorie, conajmniej 3 lub 4 (jakie to juz nie moja sprawa). Ale mozna zaproponowac (Quake 3 FAQ, Quake 3 Luzackie, Quake 3 Poczatkujacy itd). Mysle, ze to bedzie najlepszym rozwiazaniem.

Old Post 24-01-2002 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

imho to zly pomysl... lud nie bedzie wiedzial gdzie o czym pisac nie mowiac juz juz o newbies...

Old Post 24-01-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

jak beda scisle okreslone kategorie, to predzej czy pozniej naucza sie gdzie pisac!

Old Post 24-01-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Nie zapomnijcie (gdybyście brali pod uwagę sugestie LaG. - mnie się podoba , a jak ktoś poszuka parę razy swojego topica po kategoriach, to nauczy się dawać go w odpowiedniej), więc nie zapomnijcie o kategorii q3a a dresy - murowana popularność

Old Post 24-01-2002 10:37
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

porozmawiam z Rapem na temat poddzialow w q3...

Old Post 24-01-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

I don't like it...

Co najwyzej podzial na 2, max 3 podkategorie... inaczej nie bedzie wiadomo co i jak...

Old Post 24-01-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

Wlasnie !!! Musi byc podzial, chociazby dlatego, ze moim zdaniem jeden z orginalniejszych topickow "Hollywoodzka wersja Quake ARENA!!!" mialby szanse zaistniec np. w "Q3 Humor". A tak Oxy stwierdzil (1 osoba), ze topic do dupy i Ty go skasowales.

I don't like this

Old Post 24-01-2002 13:42
sxl
Want some?

Re: Re: Re: Głupie topici i takie tam...

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
DO sxl I RESZTY

...I JAK JUZ CHCECIE CYTOWAC TO NA BOGA JEDNO ZDANIE A NIE CALY TEKST!!!...

Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, ale to się nie powtórzy. Nie będę się rewanżował i kontratakował Saari, bo nie chcę się kłucić. Jednak dopiero twój post wyglądał paskudnie

imho wprowadzenie poddziałów to moim zdaniem dobry pomysł, tylko weźcie też pod uwagę, że nie wszyscy newbies wiedzą co to właściwie znaczy newbies i nie będą tam przez to pisali pierwszych postów

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 24-01-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

To przecie można napisac topic : Q3 Początkujący... Q3 F.A.Q. ... Q3 Humor ...

I to bedzie dopre rozwaizanie dla tych kturym board szypko dziala i sie laduje miedzy topicami wlasnie szypko ... dla mnie bedzie gorzej ale bedzie ŁAD i PORZĄDEK na bordźie!

Old Post 24-01-2002 16:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
To przecie można napisac topic : Q3 Początkujący... Q3 F.A.Q. ... Q3 Humor ...

Jak juz powiedzialem... kilka a nie kilkanascie pod kategorii....

Old Post 24-01-2002 16:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions